Dodaj do ulubionych

Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław

12.05.06, 12:53
Sprzedam nowe mieszkanie przy ulicy Stanisławowskiej 52. Zamknięty teren, z
miejscem postojowym pod budynkiem oraz działką rekreacyjną oddaloną jakieś
200 m od budyku. Mieszkanie 50 metrowe na pierwszym piętrze (3 pokojowe w tym
jeden pokój z aneksem kuchennym, wykończone, indywidualne ogrzewanie, super
sąsiedzi:)). Przed budynkiem budowane są lokale usługowe (Zabka itd...), za
bydynkiem plac zabaw. Z okna po jednej widok na przepiękny sad z drugiej
pole. cena 350 000 zł
Obserwuj wątek
    • Gość: w Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: 195.205.44.* 12.05.06, 13:20
      sorry bo kalkulator mi siadł. ile to jest 350/50 ?
      • Gość: taki jeden Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:39
        jest akurat , to cena rynkowa jak za nowiutkie, wykonczone mieszkanie
      • incognit Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław 12.05.06, 13:41
        7 tyś = 50m + miejsce postojowe + działka rekreacyjna + super lokalizacja +
        sprawdzeni sąsiedzi + wykończenie.
        • Gość: w Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: 195.205.44.* 12.05.06, 17:19
          no miejsce postojowe (nawet nie garaż)-rowera na balkon, czy jak? działka na
          własność czy użytkowanie wieczyste? a może w pzp pod nowy blok? super
          lokalizacja- to chyba jakaś inna stanisławowska, jeśli super. sąsiedzi (po ile
          chodzą od łebka w tamtym rejonie?:). wykończenie-tia czy zdażyło się komuś
          słyszeć o osobie, która się wprowadza do nowej chaty i nie chce niczego
          zmieniać?
          Jak sprzedaż to się pochwal. Mam 75metrów to mi się też humor poprawi.
          Good Luck.
        • Gość: IO Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:51
          Dla zainteresownych polecam forum www.stanislawowska52.friko.pl/. Tam
          jest wszystko na temat "SUPEROWOŚCI" inwestycji. Swoja droga nie dziwię się, że
          kolega sprzedaje, ale cena mocno dyskusyjna.
    • Gość: DRAB Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: 158.180.192.* 12.05.06, 14:01
      skoro jest ZABKA to jest warte kazdej ceny!

Inwestorom po realizacji zyskow we Wro polecam Drezno, np:
      tinyurl.com/s238h
    • ewinia12 Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław 12.05.06, 14:29
      Gratuluje dobrego samopoczucia;))
      Ja sprzedaje 75 metrow na Oltaszynie(Osiedle Zwycieskie) za 280tys i nie ma
      chetnych..:((Ale moze Panu sie powiedzie:))
      Pozdrawiam
      • incognit Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław 12.05.06, 14:38
        Moim zdaniem bardzo atrakcyjna cena. Mieszkania - stan deweloperski - 55 metrów
        są sprzedawane za około 220 tyś.
        • ewinia12 Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław 12.05.06, 15:50
          To prawda...sa takie ceny:((
          Szybują w góre niesamowicie szybko.Boje sie, ze jak sprzedam to mieszkanie to za
          pare lat nie bedzie mnie stac na nastepne:((
          Teraz wolalabym jednak sprzedac gdyz nie ma mnie w Polsce i w najblizszym czasie
          raczej nie wroce:((
        • Gość: gosc Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 19:05
          Kupujacy musi byc desperatem
          Muchobur jedna z najtanszych dzielnic
          Do tego podejrzewam, ze to inwetycja Wrodombudu - nie najlepszy ten deweloper
          Moze oferte wyroznia "wysoki standard" wykonczenia mieszkania: panele w
          pokojach, plytki w lazience ;))))
      • Gość: Piotr Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 12.05.06, 14:43
        W jakis sposob mozna sie z toba skontaktowac ? Prosze o email.
        • incognit Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław 12.05.06, 14:52
          incognit@gazeta.pl
          • Gość: P Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 12.05.06, 15:07
            Ewinia - kontakt do ciebie takze...
            • ewinia12 Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław 12.05.06, 15:46
              ewinia12@gazeta.pl
              • Gość: Jolka Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.06, 18:24
                to żart? czy komus cos sie zaszodzilo? ;))
                7tys/m2 na muchoborze wielkim, przy koszmarnej ulicy kolo torów kolejowych?
                ha, ha, ha.........

lepiej to nowe z któregos poprzedniego posta, za 220 w lepszej lokalizacji
                akurat mam dzilający kalkulator: 350 - 220= 130 tys na wykończenie skromnego
                metrażu 50 m2 chyba wystaczy najbardziej wymagajacym snobom?

• Gość: DRAB Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.range86-138.btcentralplus.com 12.05.06, 18:49
                  niezla lazienka moze kosztowac 50tys do tego kuchnia za 100tys.
                  Dlaczego mialoby to komus szkodzic?
                  • Gość: mtr Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.crowley.pl 12.05.06, 19:15
                    Zegarek za 50 tys tez mozna miec, pytanie tylko - po co. Ale tutaj sprawa jest
                    prosta - kogos stac, chce kupic - niech kupi. Jego sprawa.
                    • Gość: basia Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 19:20
                      nie chodzi o to czy kogos stac, tylko o to czy to mieszkanie jest warte takiej
                      ceny!!!
                      • incognit Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław 12.05.06, 22:43
                        Czy warte tej ceny!? Zdjęcia na maila. Kuchnie można obejrzec również na
                        stronie meblux7.pl (reklama) Sąsiadów niestety nigdzie nie obejrzycie ale
                        trzeba to przeżyć. Działka w mieście?? Sady po obu stronach?? Rzeczka opodal??
                        Dobra komunikacja?? Ładny budynek?? 3 pokoje na 50 metrach?? Miejsce
                        postojowe?? Budynek stoi a nie jest na papierze?? Teren zamknięty?? Mało??
                        Wybór nie mój a wybrałem jestem zadowolony ale muszę przeprowadzić się w
                        małopolskie:( Do dyskusji na temat ceny mieszkań proponuję nowy/inny temat.
                        Proszę o wypowiedzi ludzi zainteresowanych (lub na maila). Tak jak wspomniałem
                        wybór nie należy do mnie. Ja wystawiłem ofertę...
                      • Gość: mtr Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.kom / *.os1.kn.pl 13.05.06, 00:10
                        A czy Mercedes wart jest swojej ceny? Jezdzi tak samo jak przecietny passat, a
                        kosztuje kosmicznie wiecej. Czy zegarek za 50 tys. pokazuje inna godzine niz ten
                        za 100zl? Po prostu sa ludzie ktorzy chca tyle zaplacic i tyle, ich sprawa.

Co do ceny tego mieszkania - nie znam standardu, ale w zyciu bym tyle nie dal,
                        nawet gdyby bylo mnie stac. Od tego "boomu" niektorym sie w glowach
                        poprzewracala po prostu ;) Ale moze trafi sie jelen ... :P
                        • Gość: basia Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 00:40
                          w tym rzecz, ze placisz za jakosc i prestiz. a tu kiepska lokalizacja,
                          sprzedajacy niewiele napisal o standardzie wykonczenia mieszkania czy budynku, w
                          ktorym sie ono znajduje. zamiast tego serwuje informacje o sasiadach :)
                          • Gość: sylwia Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: 83.147.137.* 13.05.06, 01:09
                            Ale sie uczepiliscie czlowieka:(((
                            Ceny mieszkac takie teraz sa niestety i mozna albo narzekac na forum albo
                            zakasac rekawy i do roboty-zarabiac pieniazki na lokum!!
                            Nie wiem dlaczego tak kiepsko oceniacie Muchobor-w miescie...a jak na wsi..milo
                            spokojnie a ten budynek tez niczego sobie.
                            • Gość: Jolka Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.06, 10:56
                              uczepiliśmy się, bo niektórym brak rozeznania w rzeczywistości :))
                              za niewiele wiecej na tym okropnym muchoborze można sobie kupić szereg, Ot co
                              a twierdzenie oferującego jakie to luksusy ma na 50 m2 jest zabawne,
                              3 pok. na 50 m2 to KLITKI, Lokalizacja do chrzanu, osiedle zapyziale, bloto
                              zamiast pobocza, a cena jak za apartamentowiec.

Piszesz , że ceny sa jakie są? nic podobnego, Rozejrzyj sie po ogloszeniach z
                              rynku wtórnego i zobacz co mozna kupić za 350 tys. Owszem, jest drogo, ale 7
                              tys za m2 na odleglym osiedlu to tak czy inaczej żart.

• Gość: Tip Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.06, 11:05
                                Nie chcesz nie kupuj! Tyle!
                                • Gość: Jolka Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.06, 11:28
                                  musiałbym miec źle w glowie,
                                  a dorzuciłam swoje 3 grosze z zupelnie innego powodu,
                                  Wolno?
    • art.decor Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław 17.05.06, 15:10
      Mozna prosic o przeslanie rzutu?
      na art.decor@gazeta.pl
    • Gość: Chuck Norris Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.ikatel.pl 26.05.06, 16:22
      chłopie,ale na tej działce to Ty masz jeszcze fuuuuul gleby do "skopania"!!!!
      Daj znać przez sąsiadów to to zrobie for you.A swoją drogą,to jak ci sąsiedzi
      są tacy super to dlaczego chcesz sprzedać to mieszkanie,chcesz komuś "podłożyć
      prosiaczka"?
    • tamanduak Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław 26.05.06, 17:19
      To może się wymienimy? Moje 50m na Wojnowie oceniam na 400tyś - dopłacasz 50tyś
      i jesteśmy kwita, hmm? ;-)
      • Gość: dru Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 08:15
        Ja też chcę się zamienić . Mam 88 m na Drohobyckiej . Dopłacasz 240 tyś i chata Twoja . A co, ja tez liczę 7 tyś za metr . I nie masz wiecznie zapchanej Stanisławowskiej , ani torów kolejowych . Wokół cisza ,spokój.Jak , machniom?
        • incognit Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław 29.05.06, 10:49
          Witam,

Dziekuję za niektóre dobre i złe opinie. Oferta nieaktualna - mieszkanko
          sprzedane.

Pozdrawiam i życzę powodzenia...
          • teom kupie mieszkanie 29.05.06, 14:26
            pilnie szukam mieszkania w tym budynku (stanisławowska 52)- czy ktoś jest
            zainteresowany sprzedażą
            (najchętniej trzy pokoje ok 55-65metrów i koniecznie z miejscem postojowym)
            proszę o ew. oferty na adres teom@gazeta.pl
          • Gość: sylwia Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: 83.147.140.* 29.05.06, 15:25
            hahahah
            No i bardzo fajnie!!!Gratuluje:))
            Ale malkontentom miny zrzedną..hihihih
            Pozdrawiam
            • Gość: bary Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 17:56
            • Gość: bas Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 17:58
              Ja sprzedałam za 8.5 tyś . To jest prawdziwa wartość metra w tym budynku .
              • Gość: Jolka Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.06, 18:35
                PRWDZIWA?
                nie!
                to tylko dowód , że desperatów albo wariatów nie brakuje

zresztą kto NAPRAWDE wie za ile zostało sprzedane to mieszkanie? widzial kto akt
                notarialny?
                a przedmówcy mogą pisac byle co - może to poprawia im samopoczucie?

Bas?
                8,5 tys to apartament na czystej kosztuje, podobnie rondo verona , silver house
                itd - więc nas nie rozśmieszaj "prawdziwą" wartością "apartamentowca" w kartoflach
                • Gość: bas Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 21:49
                  Ale te kartofle to tak naprawde ogródki działkowe . Nie do ruszenia , ani
                  przez miasto , ani skarb państwa . I w tym jest siła tej lokalizacji : nie
                  wybudują ci obok kolejnego blokhausu:) Przyjedź , sama zobacz .Wiocha w
                  mieście . I tak juz będzie zawsze w tym miejscu.
                • Gość: gosc Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.comarch.pl 30.05.06, 09:09
                  wszystko ok, tylko silver house, przynajmniej ten z ul jednosci to z pewnoscia
                  zadnym apartamentowcem nie jest ;)
                  cena, podejrzewam ze w tej chwili ok 4-5k zl,
                  a standard raczej mizerny, przecietna plomba w srodmiesciu okienka z PCV z
                  parapetami z blachy powlekanej, parapety wewnetrzne laminowane, stolarka
                  plycinowa standardowa.
                  standard, lokalizacja i realizacja na miare daewoo nubiry ;)
                  ale przyznac trzeba, ze elewacja ciekawa :)
                  • Gość: Jolka Re: Sprzedam nowe mieszkanie - wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.06, 18:06
                    aaa........no tak, To odszczekuję niniejszym siler house,
                    hau, hau!
                    a skoro mówisz, że taniej niż w kartoflach (4-5?) to musiało mi się coś pomylić,
                    Może z ogrodami reja? :))
                    pozdrawiam ,Jolka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka