Gość: Taba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:08 Witam, czu jest ktos kto zakupil tam mieszkanko i moze cos powiedziec na temat wspolracy z tym biurem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkaniec Re: Blockpol - Krzycka IP: *.crowley.pl 27.07.06, 10:58 hej, jestem mieszkancem bloku z Rodzinnej - powiem krotko: Fatalna firma i fatalna obsluga!! jest dobrzez zanim nie wplacisz kasy - a pozniej wszystko pod gorke!!! nie polecam - poczytaj forum z ulicy Rodzinnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Blockpol - Krzycka IP: *.crowley.pl 27.07.06, 11:00 i jeszcze link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=16845827 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur m. Re: Blockpol - Krzycka IP: *.ikatel.pl 27.07.06, 11:15 kupilem mieszkanie na rodzinnej: plusy: terminowe wykonanie, terminowe podpisanie aktow notarialnych, obsluga dla mnie raczej w porządku (poza zarzadem po sprzedazy, ale to sie juz zmienilo), poszli mi na reke przy podpisywaniu umowy przedwstepnej i nie placilem dodatkowych pieniedzy wynikajacych z waloryzacji nie wplaconych pieniedzy (to byl krotki termin, ale zawze pare setek...). minusy: niechlujne wykonczenie mieszkania wewnatrz, jest jakis problem z piwnicami - duza wilgoc, makabryczne rozmieszczenie rur kanalizacyjnych i wodociagowych w mieszkaniach (pozno kupilem mieszkanie i nie mialem mozliwosci wprowadzenia zmian na etapie projektu - nie wiem, czy inni mogli), okropne drzwi ze stolbudu (nie wierzylem, ze ktos cos podobnego jeszcze produkuje... moi rodzice w bloku z lat 70tych mieli lepsze), okropne okna. Drzwi i okna w zasadzie do wymiany. ponoć bardzo drogie są miejsca parkingowe podziemne, a naziemnych po prostu nie ma. Generalnie jestem zadowolony, nie jestem jednak w stanie pojac, dlaczego przez tych kilka szczegółow (szczegolnie wykonczenie wnetrza) maja ochote psuc sobie opinie. pozdrawiam artur m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taba Re: Blockpol - Krzycka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 13:11 dziekuje za odpowiedzi.... juz zrezygnowalam... oni jeszcze o tym nie widza ,ale lada chwila:) sama Pani mnie bardzo pirytowala... w nowobudowanym budnyku nie ma piwnic - garaz 27,000 +at - nie am w sprzedazy .... miesce postojopwe 20,000 +22% - wariactwo:) Zdecydowalam sie na Stlamont - zero kosztow za postoj - i do tego parkowa okolica ....tanszy metr - fantastyczna obsluga- niezle opinie generlanie o nich kraza:) Wiec pozdrawiam niedoszlych sasiadow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Blockpol - Krzycka IP: *.crowley.pl 28.07.06, 14:32 27 tys to i tak tanio - na Rodzinnej chca za 35 tys - ale i tak nie mozna kupic! paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś