Dodaj do ulubionych

Forum osiedla śliwowego

IP: 212.185.43.* 03.10.06, 09:34
Mam problem od jakiegos czasu nie moge otworzyc forum naszego osiedla.
Nie wiem o co chodzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaska_21 Re: Forum osiedla śliwowego IP: 212.185.43.* 04.10.06, 08:07
      Niemozliwe! Nie ma nikogo kto uczestniczyl w sliowe.forumer.pl
      • Gość: nowicjusz Re: Forum osiedla śliwowego IP: 62.233.250.* 05.10.06, 20:27
        o co tutaj chodzi?
        • Gość: kaska_21 Re: Forum osiedla śliwowego IP: 212.185.43.* 06.10.06, 08:02
          Jestem jednym z nabywcow mieszkania na osiedlu śliwowym.Osiedle Sliwowe miało
          swoje forum www.sliwowe.forumer.pl i od pewnego czasu to forum nie dziala.
          Poszukuje kogos kto powie mi o co chodzi bo ja nie wiem?
          CZy moze zmienil sie adres czy co?
          • Gość: Rafi Re: Forum osiedla śliwowego IP: 194.146.120.* 06.10.06, 11:27
            Też wchodziłem na to forum i ostatnio nie mogłem. Nie wiem co się stało. Zawsze
            można było dowiedzieć się tem czegoś nowego. Czekam na odbiór mieszkania w
            budynku B na Śliwowej. Nie mogę się już doczekać, ale słyszałem, że niestety
            jest opóźnienie w pracach i to spore:-(

pozdrawiam
            • Gość: zaniepokojona2 Re: Forum osiedla śliwowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 01:16
              Ja tak samo+jestem bardzo zdziwiona tzm faktem
              • Gość: kaska_21 Re: Forum osiedla śliwowego IP: 212.185.43.* 18.10.06, 09:26
                Powiem wam ze sprawdzalam to ogolnie ta domena czy jak to sie nazywa a chodzi
                mi o forumer, czyli stronke na ktorej ludzie zakladali fora nie dziala takze
                moze w tym przyczyna.
                Bylam ostatnio na budowie i moge powiedziec, ze dach juz jest polozony na calym
                budynku A teraz klada na budynlu B . No coz pomalu ale do pszodu!
              • Gość: Rafi Re: Forum osiedla śliwowego IP: 194.146.120.* 18.10.06, 09:28
                Najgorsze jest to, że Developer mówi co innego, a co innego widać na budowie.
                Jak pojechałem na budowę to zobaczyłem sceny jak z filmu Alternatywy 4. Prace
                stoją, nikt nie pracuje, a najważniejsze chyba jest, żeby przed zimą zrobić to
                co się da od zewnątrz i potem spokojnie wykończać wewnętrz. Developer mówi, że
                oddanie mieszkań będzie w lutym ale coś mi się wydaje, że kwiecień, maj to
                najbliższe realne terminy...
                • Gość: kaska_21 Re: Forum osiedla śliwowego IP: 212.185.43.* 23.10.06, 08:04
                  Wczesniej pisalam o dachu ze juz skonczony.... wczoraj bylam i jeszcze zostal
                  jeden fragment na budynku A. Dramat w takim tempie to rzeczywiscie chyba
                  kwiecien nam zostaje. Bardzo zastanowil mnie fakt pouchylanych okien i
                  balkonow? Nie wiem czemu to ma sluzyc?
                  • Gość: kasia Re: Forum osiedla śliwowego IP: 212.185.43.* 20.11.06, 07:56
                    podaje nowa strone fora www.sliwowe.fora.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka