Dodaj do ulubionych

kiełczów bliźniaki ( Magnus)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:44
czy jest może ktos na forum kto zakupił dom lub bliźniak z tej firmy , jestem
zainteresowana kupnem i chciałbym poznac opinie
pozdarwiam
Obserwuj wątek
    • bert2004 Re: kiełczów bliźniaki ( Magnus) 10.11.06, 15:11
      Juz dwa razy podchodzilam do zakupu z tej agencji, ale...troche za duzo
      podejrzanych rzeczy. po pierwsze mowia ze domki rozchodza im sie w
      blyskawicznym tempem, pozniej gdy ktos jest zdecydowany, zostaje jeden lub dwa
      do wyboru, po czym znow pokazuje sie ogloszenie w gazecie. Z tego co ja sie
      oreintowalam to mieli do zrobienia szeregi w Mirkowie, W Kielczowie, jeszcze
      pod Kielczowem wies obok, a do tego jeszcze domki wolnostajace. Ja radzialabym
      sie dobrze zastanowic, oferte mieli kuszaca i pomimo minusow (sprzedaja juz
      mieszkania nie posiadajac pozwolenia na budowe, nic nie wiadomo o tym
      developerze, dodatkowo prowizja dla biura)to juz bylam zdecydowana, ale miarka
      sie przebralam gdy rozmawilam z Pania umowialam sie na jedna cene, wieczorem
      powiedziala ze developer podnosi cene, ale jak sie zdecydujemy do jutra to dla
      nas zostanie stara cena, zas nastepnego dnia gdy juz sie zdecydowalam i
      chcialam wplacic rezerwacje 20tys, Pani powiedziala mi znow o wiekszej cenie 0
      20tys, bo to tak dla nas ulga bo developer podniosl 0 40tys. Rozmyslalam sie
      calkowicie z zakupow u nich, podchodza do czlowieka jak do wariata, wogole nie
      sa powazni, i stosuja tanie psycholigiczne sztuczki, zainteresuja cie oferta, a
      potem zaczynaja stawiac swoje warunki. Hm troche sie rozpisalam, ale daletego
      ze bardzo powaznie podchodzilam do tej oferty i bardzo sie zawiodlam. w kazdym
      razie zycze powodzenia i ciekawa jestem jak to potoczy sie u Pani.
      pozdrawiam
      • Gość: wroclawianka Re: kiełczów bliźniaki ( Magnus) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:27
        a wie pani może kto buduje te domy , powiem szczerze że romowa z tą pania
        Małgosią była beznadzejna , od razu nie spodobało mi sie kilka spraw , ale
        dzięki za info , sprawdzę czy wogóle majĄ pozwolenie na budowę , A CZYTAŁA PANI
        UMOWĘ PRZEDWSTĘPNĄ , jakby pani wiedziala kto buduje te domy to bym sprawdziła
        tą osobę bo mam dobre dojścia \pozdrawiam
        • Gość: ... Re: kiełczów bliźniaki ( Magnus) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.06, 07:45
          tak wiem, kto to buduje, niech Pani poda swoj adres to wysle nazwe firmy. Ale
          ogolenie byla Pani juz ogladac teren. I wogole ktory blizniak Pani zaoferowano?
        • Gość: Kasia Re: kiełczów bliźniaki ( Magnus) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.11.06, 16:59
          Czy faktycznie mogę uzyska info na temat tego dewelopera jestem zainteresowana czy kotoś moze mi powiedzie co wie na jego temat nazywa sie ELL-DOMMO
    • Gość: wroclawianka Re: kiełczów bliźniaki ( Magnus) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 19:33
      czy nikt nie kupił w tak atrakcyjnej jak na dzisiejsze czasy domu przez Magnus?
      • Gość: nynek10 Re: kiełczów bliźniaki ( Magnus) IP: 194.9.79.* 14.11.06, 08:41
        Mieliśmy kiedyś kupić mieszkanie przez tą agencje ale też zrezygnowaliśmy-panie
        są strasznie nie miłe i tak jak właśnie ktoś wyżej napisał "zbyt wiele
        niewiadomych" !!!
    • Gość: wroclawianka Re: kiełczów bliźniaki ( Magnus) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 16:16
      • Gość: wroclawianka Re: kiełczów bliźniaki ( Magnus) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 16:17
        gg 9807875 lub lucja3@op.pl , proszę o info , bo cała informacja z biura
        mało wiarygodna , mało informacji pozdarwiam
    • Gość: wroclawianka Re: kiełczów bliźniaki ( Magnus) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:24
      podnoszę temat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka