Dodaj do ulubionych

Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to?

IP: *.gprspla.plusgsm.pl 10.01.07, 17:23
Przymierzałam się do Gagarina ale słyszałam, że zaczęli cienko prząść po
problemach z Drohobycką. Nigdzie nie moge znaleźć rzetelnej informacji. Może
ktoś coć więcej wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: drohobyczanin Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:22
      myślę , że to przesada , bo żeby dzisiaj developer zbankrutował , musi być
      kompletnym idiotą , a Haczkiewicz i Kłos na idiotów nie wyglądają. Faktem
      jest , że Haczkiewicz jak już nie miał argumentów przed wzburzonymi
      mieszkańcami Drohobyckiej to straszył , że zbankrutuje i nikt nie będzie miał
      ani mieszkań ani pieniędzy. Może komuś znowu to powiedział i stąd ta plotka.
      • Gość: Author Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 20:36
        Czy nie wyglądaja na idiotów to bym się kłócił, ale jak się odezwą to już nie
        ma wątpliwości. Słoma z butów
    • garym Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? 11.01.07, 11:32
      mozecie napisac cos wiecej o tych problemach na drohobyckiej. o ile wiem to
      sprzedali wszystkie mieszkania wiec finansowo nie powinni byc na tym stratni.
      ponadto sponsoruja jakis klub pilki recznej wiec chyba posiadaja nadwyzke
      finanasowa.
      Co do Gagarina to sie dobrze zastanow. sa przynajmniej trzy argumenty przeciwko
      tej lokalizacji:
      - fabryka Haste ktora halasuje i smierdzi
      - AOW ktora od budynku nablizej Gagarina bedzie w odleglosci okolo 50-100 metrow
      (widac juz prace przygotowawcze wiec latwo to sprawdzic), ponadto AOW bedzie
      miala wiadukt nad torami kolo Haste co po pierwsze zwiekszy dochodzacy od niej
      halas, a po drugie przesloni horyzont
      • Gość: sz1 Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 17:07
        Na razie wszystkie mieszkania z poprzednich inwestycji sprzedali. I to bardzo słono . Średnio po ok.6000za metr . Trudno w takiej syt. zbankrutowac . Poza tym wykonawcy na Kunickiego pracuja od rana do wieczora . Czyli im płaca .
        Co do Haste : to właśnie ten przedsiębiorca bankrutuje .f
        Fabryka praktycznie cały czs stoi . Wnioski sama wyciągnij.
        Obwodnica ma mieć ekrany . niestety nie wiem na ile sa skuteczne . Warto sie przejechać w okolice autostrady i sprawdzic jak tam jest .
        • Gość: Marek Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.magma-net.pl 12.01.07, 19:22
          Z skąd kolega (koleżanka) ma informacje, że w tym pasie drogowym będa ekrany akustyczne ? Nie jest to pewne, chociaż jeśli faktycznie najbliższa część nowobudowanego budynku znajdzie się w odległości mniejszej niż 100 metrów*, to wtedy muszą być.

* - tak mała odległość dyskwalifikuje to miejsce do stałego pobytu ludzi, pomijam obowiązujące przepisy (to odrębna sprawa), ale z racjonalnego podejścia do planowania swojego życia, mieszkanie tam może być jednie męczące, powodujące nerwice.

• Gość: jarek Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.07, 19:33
            Gość portalu: Marek napisał(a):
            > * - tak mała odległość dyskwalifikuje to miejsce do stałego pobytu ludzi, pomij
            > am obowiązujące przepisy (to odrębna sprawa), ale z racjonalnego podejścia do p
            > lanowania swojego życia, mieszkanie tam może być jednie męczące, powodujące ner
            > wice.
            >
            ...nnniiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeppppprrrawda...
          • Gość: sz1 Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 22:13
            > Z skąd kolega (koleżanka) ma informacje, że w tym pasie drogowym będa ekrany ak
            > ustyczne ?

Polecam strone internetowa zdiku
            • Gość: BOBO Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.devs.futuro.pl 15.01.07, 21:03
              Odpowiedzi na kilka pytań:
              Nie chce mi sie wierzyc zeby byli bankrutami (sami rozsiewali czasem takie plotki zeby ludzie n ie ziapali)
              Sprzedają drogo mieszkania i nieźle na tym zarabiają, choć mają utopiona mase kasy w Droghobyckiej (same nie sprzedane miesjca parkingowe to kilka milionów złotych)
              Problemy na drohobyckiej sa opisane na tym forum poszukaj w archiwum.
          • Gość: Author Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 20:39
            Proponuje sprawdzic przebiegi - bo na mapie Wroclawia widzialem juz przesuniete
            znacznie ostatnio i moze to byc ze 300-400 m
    • Gość: kura Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 21:23
      a skad masz te informacje???
      j.w, mi też sie wydaje ze to tylko ploty.
    • Gość: hipka dzieki, choc brak pewności w waszych zdaniach IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.01.07, 23:07
      sponsorowanie klubu to jeszcze nie dowod na kondycje finansowa? Nie moge sie
      dogrzebac tych klopotów z Drohobycką ale jestem dobrej mysli. (że znajde?
      • Gość: hipka dzieki, choc brak pewności w waszych ... (popr) IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.01.07, 23:08
        sponsorowanie klubu to jeszcze nie dowod na kondycje finansowa. Nie moge sie
        dogrzebac tych klopotów z Drohobycką ale jestem dobrej mysli. (że znajde)
        • Gość: bobo Re: dzieki, choc brak pewności w waszych ... (pop IP: 62.233.177.* 19.01.07, 09:51
          as-bau w wyszukiwarce coś napewno jest na tym foruma ale też na forum osiedla.
          Kłopoty dotyczyły nieterminowości i jakości niektórych prac. większośc spraw
          została załatwiona ale nie wszystkie
    • Gość: Alika Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 15:24
      Hej,
      a więc:
      - z bankructwem Asa to raczej na pewno plotki, każdy dewelop na coś za uszami,
      ale As, Archikom i moze jeszcze pare firm to jedne z solidniejszych (oczywiście
      wg banków, które szybciej i łatwiej przyznają kredyty osobom kupującym u nich
      mieszkania)
      - Haste rzeczywiscie upada, As długo walczył z ta fabryka (podobno) no ale kiedy
      na osiedlu zamieszkalo pare prawników i "krzykaczy" to juz nie smierdzi i nie
      hałasuje :)
      - AOW ma mieć ekrany o wysokośi 6m - polecam miejscowe plany zagospodarowania
      Wrocławia, poza tym - tak jakos wydaje mi sie ze od 2 lat jestesmy w Unii -
      EKRANY TO WYMÓG wybudowania AOW, nie bedzie ekranów - nie bedzie odbioru
      autostrady! A poza tym ludziska - wolicie mieszkać na np.Powstańców, Drobnera,
      Popowickiej, Karmelkowej, Nowowiejskiej, Strzegomskiej...długo by wymieniac.
      Przeciez to dopiero jest HAŁAS i smród. Ale ludzie mieszkają. I co? i żyją! I
      nawet mieszkania w takich miejscach sprzedaja sie za 6 tys/m2...

Aha, zapraszam na forum Asa wszystkich przyszłych lokatorów Gagarina :)
      www.as-bau.wroclaw.pl/forum/index.php?sid=09d7bd24f13861c148bcc34a0b5f466e
      Hipka - czytaj zawsze fora z przymróżeniem oka - nie wszyscy sie wypowiadają na
      nich więc opinie nie mogą byc obiektywne. Zazwyczaj Ci, którym jest źle itp,
      maja najwięcej do powiedzenia. To zrozumiałe. Ja z mężem, staraliśmy sie
      obiektywnie podejść do sprawy. Wzieliśmy wszystkie za i przeciw (oczywiście dla
      każdego są inne piorytety w życiu, i ta szala może być różna) no i zdecywoaliśmy
      sie na Gagarina, a co bedzie to zobaczymy :)
      Pozdrawiam!
      • Gość: hipka Dzieki, chyba wystarczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:04
        dzieki za komentarze, temat zamknął się sam, bo miejsc już nie ma. Fajnie, że
        masz tyle optymizmu - od etapu "dziury w ziemi" do wprowadzenia się jeszcze
        troche czasu jest... Jak piszesz: zobaczymy
      • Gość: szczęśliwy Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 06:02
        bardzo dobry wybór , gratuluję , nie znajdziecie we wrocławiu , a może i w
        całym kraju lepszego , solidniejszego , cudowniejszego developera niż AS-BAU.
        Kupowanie u nich mieszkania to sama przyjemność , za co szczególnie chciałby
        podziękować byłemu prezesowi. Również szczególne dzięki należą się całej ekipie
        z działu technicznego za błyskawiczne i bezproblemowe usuwanie tych
        nielicznych , sporadycznych usterek. Dzięki , jesteście boscy !!!!!!!!!!!
        • Gość: gość Re: Eeee.... IP: 62.233.154.* 13.02.07, 13:03
          witajcie, jestem mieszkanką Drohobyckiej, domu zaraz przy wjeździe. Ludzie tam
          sie nie da mieszkać!!! haczkiewicz to jeden wielki oszust i podobnie kształci
          swój personel, pieknie mówią aby sprzedać a potem zaczynaja sie same
          problemy.Osiedle mialo być ogrodzone, Haczkiewicz powiedział że montuje brame i
          jak ktos nie kupi pilota to nie wjedzie na osiedle. Piloty sprzedawał za 300 zł
          od jednego. a więc na brame złożylismy sie sami. Oczywiście brama jast ciagle
          otwarta. Samochody nam kradną, do mieszkań włamania. A mieszkania? sypia sie,
          sciany pekają, z gniazdek wieje. a najleprze? -ciekawe jak to załatwił-
          sprzedaje miejsca parkingowe, które sa prawnie naszymi częściami wspólnymi.
          załorzyliśmy Asom kupe spraw sadowych, ale on cwaniaczek ma sztab prawników,
          którzy zajmuja sie tylko pozwami. Naprawdę, ODRADZAM WSZYSTKIM kupno tam
          mieszkania. więkrzość lokatorów z Drohobyckiej sprzedaje swoje mieszkania,
          maja juz dość, szkoda życia na nerwówne z tymi dziadami.zastanówcie sie ,
          pozdrawiam
          • Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:49
            Wiekszosć sprzedaje? a po ile .Pewnie tanio , jak taka kicha . ja chetnie jedno z większych odkupię . Alik , prosze podaj mi namiary.
            • Gość: Erta Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:43
              Jaki chcesz metraz. Podaj proszę to ci coś znajdziemy.
            • Gość: sprzedający Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 07:28
              64 m2 , mogę sprzedać , ale za tanio nie bedzie (sprzedaje mieszkanie a nie
              prezesa as-bau) jerzy411@bazeta.pl
              • Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:03
                a jaka cena jeżeli można wiedzieć ? Rozumiem ,że na takim kiepskim osiedlu i u bankruta ceny będą znacznie poniżej rynkowej.Poza tym co chwila lądują samoloty , haste smrodzi ,na Kunickiego buduja wielki klocek , obwodnica za rogiem...

Interesuje mnie około 80 mkw. Będe bardzo wdzięczny za info: szarak1@gazeta.pl
                • Gość: sprzedający Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:17
                  niestety nie posiadam 80 m2 , jako że lokalizacja poniżej średniej
                  wrocławskeij tak i cena poniżej średniej czyli 6929 zł za m2
                  • Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 18:41
                    Sporo jak na taką jakość . Poza tym mam wrażenie ,ze chcesz na mnie zrobić interes życia.As- bau sprzedawał niedawno te mieszkanka za 2600 za mkw.

Za 7000zł to moge kupić w centrum a nie na,za przeproszniem, zadupiu.
                    mimo wszystko dzięki.
                    • Gość: sprzedający Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:39
                      jak znam życie to nie kupisz nigdzie , ani na zadupiu ani w centrum bo sianka
                      brakuje , mogłeś kupić za 2600 na Muchoborze, mogłeś kupić wielką płytę 2 lata
                      temu za 1300 , a teraz to sobie możesz najwyżej na forum popisać.
                      • Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 21:18
                        He, he... celnie trafiłem kolegę. Kolega , się nie stresuje moimi postami . Ja tylko nie chcę ,żeby kolega myślał ,żem frajer dając się tak wycyckać za chatkę na takim osiedlu . 7 tauzenów , no ,no.
                        • Gość: sprzedający Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 07:53
                          do stresu to mi z powodu postów bardzo daleko , stres to raczej mają ci co
                          kupują od AS-bau mieszkania za 6700 i jeszcze muszą je wykończyć.
                          • Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 09:36
                            A kolega ,za ile kupował , jeśli to nie tajemnica?Bo chyba nie za 6700?
                            • Gość: sprzedający Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 09:58
                              oczywiście , że nie , ale jakie to ma dzisiaj znaczenie , skoro obowiązuje cena
                              6700 ? (odbiór w 2008 roku)
                              • Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 13:10
                                No tak , ale tam nie będzie wszechobecnego na Drochobyckiej grzyba . Tak czy siak cena wygórowana . W centrum sprzedają też po 7000 .
                                • Gość: sprzedający Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 16:05
                                  z tym wszechobecnym , to mała przesada , chyba , że masz na myśli najnowsze
                                  osiągnięcia as-a, u mnie nie było póki co . W nowych budowlach , szczególnie na
                                  Kunickiego grzyba mają zaprogramowanego. Ale Tobie raczej chodzi o to żeby się
                                  powymądrzać , a nie kupić , więc konczę dyskusję i pozdrawiam.
                                  • Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:34
                                    Kupić to ja chcę , ale nie dać sie naciągnąć . A AOW słyszałeś ? Lepiej teraz sprzedaj za piątaka , bo potem nie dostaniesz nawet czwóraka.

Tez kończę , chyba że urealnisz cenę.
                                    • Gość: Renata Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 21:24
                                      To ile tych mieszkań chcesz mieć Kolego na Drohobyckiej?
                                      Tutaj pisałeś że już masz:
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=51522395&a=52001971
                                      Wcześniej gdzies pisałeś że masz dom.
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=56341553&a=56341955
                                      To może się zdecyduj, albo powiedz wprost że zalezy ci na kupieniu kolejnego
                                      mieszkanka w celu lokaty kapitału.
                                      • Gość: Janek Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 07:27
                                        on nic nie chce kupić , marzy sobie udzielając się na forum . W innych wątkach
                                        też jest aktywny , wszędzie gdzie ktoś coś kupuje lub sprzedaje wtrąca swoje
                                        trzy grosze , żeby ferment zasiać
                                    • Gość: sprzedający Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 07:24
                                      to zdecyduj sie wreszcie , chcesz kupić w centrum , czy poza centrum , bo za
                                      każdym razem coś innego wypisujesz ? Chyba , że chcesz dostać coś w prezencie ?
                                      Ale to musisz do Św.Mikołaja pisać , a nie na forum.
                                      • Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:51
                                        Moja polemika z sprzedającym na temat ceny mieszkania , była spowodowana licznymi negatywnymi wpisami na temat inwestycji zrealizowanych prze AS-Bau. Wkurza mnie to ,że z jednej strony można pisać tyle negatywów na temat osiedla , a z drugiej strony oczekiwać gratyfikacji jak za pełnowartościowy towar.
                                        A do zawiedzionych mieszkaniem na Drhobyczu: nie kalajcie własnego gniazda , bo kiedyś byc może będziecie kolejnymi sprzedającymi . A fama , nawt fałszywa , długo się ciągnie .Skutkuje to obniżeniem ceny nieruchomości nawet o 20%
                                        • Gość: Erta Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 17:40
                                          Dziękujemy Ci o Wielki Moralizatiorze.
                                          • Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 18:38
                                            Do usług Erta :)
                                            Pogadamy jak bedziesz chciała "dobrze" sprzedac swoje lokum .
                                            • miralon Re: Eeee.... 20.02.07, 20:01
                                              Drogi Sz1
                                              Naprawde schlebia mi że tak bardzo się martwisz o mnie i moje przychody ze
                                              sprzedaży mieszkania.
                                              Informuję Ciebie więc że jak będę sprzedawać to będę sprzedawać po cenie
                                              rynkowej - taka jaka będzie i powiem ci że nawet gdyby ta cena była 30% niższa
                                              od średniej to i tak będzie o 250% wyższa od tej którą zapłaciłam. Więc źle nie
                                              będzie.
                                              Druga sprawa - nie sprzedaję i nigdy nie pisałam że mam zamiar.
                                              Nie zmienia to faktu, że należy ganić dewelopera za to jakie piekiełko nam
                                              zafundował. Kiedyś może to zrozumiesz.

Z mojej strony ta dyskusja jest zakończona bo szkoda mi czasu na próżną, nic nie
                                              wznoszącą polemikę.
                                              • Gość: Erta Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 20:40
                                                I żebyś Panie Sz1
                                                nie miał problemów z rozszyfrowaniem, bo przez przypadek napisałam z konta męża -
                                                Pozdrawiam Erta
                                                • Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:49
                                                  Na razie nie masz zamiaru sprzedać, ale nigdy nie wiadomo. Szczególnie ,że okropnie krytykujesz to co się dzieje na osiedlu.
                                                  Co do zarobku , to może tak się nie chwal ile to chcesz zarobic , bo jeszcze kilka takich "szczerych inaczej "wypowiedzi i przywalą podatek od nadmiernych zysków(250% ho ho)
                                                  Erta , nie musisz mi panować . Może w realu , ale na forum to trochę śmieszne;)
                                                  Pozdrawiam sz1
                                                  • Gość: sprzedający Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 07:16
                                                    Erta i Miralon , szkoda czsu na polemikę z sz1 , bo on się wypowiada na
                                                    wszystkie tematy : raz kupuje , raz sprzedaje mieszkanie , na innym wątku
                                                    buduje dom lub chce mieszkać w centrum ale mieszkania szuka np. na muchoborze
                                                    wielkim. Trudno się połapać w tym wszystkim. Gościu ma dużo czasu więc szuka
                                                    chętnych do rozmowy.
                                                  • Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 09:19
                                                    Sprzedający , poproś jeszcze Erte ,żeby popisała więcej jak to na Drhobyczu jest do kitu . Wtedy na pewno sprzedasz mieszkanie po 7000 pln za metr.
                                              • Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:43
                                                Miralon , widzę ,że po raz pierwszy wziąłeś udział w dyskusji .Przynajmniej ja z Toba jeszcze nie rozmawiałem.
                                            • Gość: BOBO Re: Eeee.... IP: 62.233.177.* 28.02.07, 08:42
                                              Zgadzam sie zprzedmówcą mieszkam na drohonyckiej i nie mam grzyba mam dobrą
                                              wentylacje i wszystko gra ale wśród klientów as jest grupa malkontentów którzy
                                              biją pianę duzo ponad to co jest prawdą
                                              • Gość: sx Re: Eeee.... IP: *.teta.com.pl 28.02.07, 10:39
                                                Znam to IP nieźle:)....
                • Gość: baka Re: Ludzie opamietajcie sie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:50
                  Biorac pod uwage ze tuz za przyslowiowym plotem bedzie AOW, Ci ktorzy kupuja
                  mieszkania na Kunickiego musza albo o tym nie wiedziec albo nie sa swiadomi w co
                  sie pakuja. Halas to nie wszystko, pomyslcie jakie bedziecie miec czyste
                  powietrze przy wietrze z zachodu przez wiekszosc roku (6 pasow szybkiego ruchu z
                  TIR'ami wlacznie). Do tego ekrany nie wytlumia halasu w nocy... szum bedziecie
                  slyszec non stop! Cisza to tam jest teraz ale nie za 5 lat. Developerzy
                  wykorzystuja to a ceny nieruchomosci w tym rejonie po powstaniu AOW mogą drgnac
                  tylko w 2 strone. Proponuje przestudiowac obowiazujace plany zagospodarowania i
                  planowany przebieg AOW!
                  • garym Re: Ludzie opamietajcie sie!!! 19.02.07, 14:00
                    Gość portalu: baka napisał(a):

> Biorac pod uwage ze tuz za przyslowiowym plotem bedzie AOW, Ci ktorzy kupuja
                    > mieszkania na Kunickiego musza albo o tym nie wiedziec albo nie sa swiadomi w c

Masz chyba na mysli Gagarina bo Kunickiego od AOW oddziela cale osiedle Drohobycka
        • Gość: Drohobycz Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:46
          Gość portalu: szczęśliwy napisał(a):

> Kupowanie u nich mieszkania to sama przyjemność

Taaa, zwłaszcza dla Haczkiewicza.
    • Gość: janek Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.heron.pl 24.01.07, 11:45
      dla zainteresowanych informuje, że ci "bankruci" właśnie za Wasze pieniądze
      dzisiaj lecą na tydzień do Egiptu, wiec wszelakie usterki proszę zgłaszać do
      tymczasowego biura w Hurgadzie ;)))

sponsorom serdecznie dziękujemy i zapraszamy natępnych przyczyniających sie
      do "bankructwa" As-bau:)
      • Gość: Janek3 Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 15:13
        nie chcę siać zamętu , byłem ostatni , który sądziłby , że z as-ami może być
        coś nie tak , ale chyba jest coś nz rzeczy. Budowa na Kunickiego stanęła
        zupełnie , na forum osiedlowym podniosły się głosy , że ktoś coś słyszał
        (podobno przestali płacić i wykonawca zwinął swoje zabawki) , na Gagarina
        również martwa cisza - to akurat obserwuję przez okno.
        • Gość: Alik Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 15:42
          Hmmm, że cisza - nie dziwne - od ponad tygodnia śnieg, deszcz i mróz..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka