Gość: hipka IP: *.gprspla.plusgsm.pl 10.01.07, 17:23 Przymierzałam się do Gagarina ale słyszałam, że zaczęli cienko prząść po problemach z Drohobycką. Nigdzie nie moge znaleźć rzetelnej informacji. Może ktoś coć więcej wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drohobyczanin Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:22 myślę , że to przesada , bo żeby dzisiaj developer zbankrutował , musi być kompletnym idiotą , a Haczkiewicz i Kłos na idiotów nie wyglądają. Faktem jest , że Haczkiewicz jak już nie miał argumentów przed wzburzonymi mieszkańcami Drohobyckiej to straszył , że zbankrutuje i nikt nie będzie miał ani mieszkań ani pieniędzy. Może komuś znowu to powiedział i stąd ta plotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Author Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 20:36 Czy nie wyglądaja na idiotów to bym się kłócił, ale jak się odezwą to już nie ma wątpliwości. Słoma z butów Odpowiedz Link Zgłoś
garym Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? 11.01.07, 11:32 mozecie napisac cos wiecej o tych problemach na drohobyckiej. o ile wiem to sprzedali wszystkie mieszkania wiec finansowo nie powinni byc na tym stratni. ponadto sponsoruja jakis klub pilki recznej wiec chyba posiadaja nadwyzke finanasowa. Co do Gagarina to sie dobrze zastanow. sa przynajmniej trzy argumenty przeciwko tej lokalizacji: - fabryka Haste ktora halasuje i smierdzi - AOW ktora od budynku nablizej Gagarina bedzie w odleglosci okolo 50-100 metrow (widac juz prace przygotowawcze wiec latwo to sprawdzic), ponadto AOW bedzie miala wiadukt nad torami kolo Haste co po pierwsze zwiekszy dochodzacy od niej halas, a po drugie przesloni horyzont Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 17:07 Na razie wszystkie mieszkania z poprzednich inwestycji sprzedali. I to bardzo słono . Średnio po ok.6000za metr . Trudno w takiej syt. zbankrutowac . Poza tym wykonawcy na Kunickiego pracuja od rana do wieczora . Czyli im płaca . Co do Haste : to właśnie ten przedsiębiorca bankrutuje .f Fabryka praktycznie cały czs stoi . Wnioski sama wyciągnij. Obwodnica ma mieć ekrany . niestety nie wiem na ile sa skuteczne . Warto sie przejechać w okolice autostrady i sprawdzic jak tam jest . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.magma-net.pl 12.01.07, 19:22 Z skąd kolega (koleżanka) ma informacje, że w tym pasie drogowym będa ekrany akustyczne ? Nie jest to pewne, chociaż jeśli faktycznie najbliższa część nowobudowanego budynku znajdzie się w odległości mniejszej niż 100 metrów*, to wtedy muszą być. * - tak mała odległość dyskwalifikuje to miejsce do stałego pobytu ludzi, pomijam obowiązujące przepisy (to odrębna sprawa), ale z racjonalnego podejścia do planowania swojego życia, mieszkanie tam może być jednie męczące, powodujące nerwice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.07, 19:33 Gość portalu: Marek napisał(a): > * - tak mała odległość dyskwalifikuje to miejsce do stałego pobytu ludzi, pomij > am obowiązujące przepisy (to odrębna sprawa), ale z racjonalnego podejścia do p > lanowania swojego życia, mieszkanie tam może być jednie męczące, powodujące ner > wice. > ...nnniiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeppppprrrawda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 22:13 > Z skąd kolega (koleżanka) ma informacje, że w tym pasie drogowym będa ekrany ak > ustyczne ? Polecam strone internetowa zdiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOBO Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.devs.futuro.pl 15.01.07, 21:03 Odpowiedzi na kilka pytań: Nie chce mi sie wierzyc zeby byli bankrutami (sami rozsiewali czasem takie plotki zeby ludzie n ie ziapali) Sprzedają drogo mieszkania i nieźle na tym zarabiają, choć mają utopiona mase kasy w Droghobyckiej (same nie sprzedane miesjca parkingowe to kilka milionów złotych) Problemy na drohobyckiej sa opisane na tym forum poszukaj w archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Author Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 20:39 Proponuje sprawdzic przebiegi - bo na mapie Wroclawia widzialem juz przesuniete znacznie ostatnio i moze to byc ze 300-400 m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 21:23 a skad masz te informacje??? j.w, mi też sie wydaje ze to tylko ploty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipka dzieki, choc brak pewności w waszych zdaniach IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.01.07, 23:07 sponsorowanie klubu to jeszcze nie dowod na kondycje finansowa? Nie moge sie dogrzebac tych klopotów z Drohobycką ale jestem dobrej mysli. (że znajde? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipka dzieki, choc brak pewności w waszych ... (popr) IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.01.07, 23:08 sponsorowanie klubu to jeszcze nie dowod na kondycje finansowa. Nie moge sie dogrzebac tych klopotów z Drohobycką ale jestem dobrej mysli. (że znajde) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: dzieki, choc brak pewności w waszych ... (pop IP: 62.233.177.* 19.01.07, 09:51 as-bau w wyszukiwarce coś napewno jest na tym foruma ale też na forum osiedla. Kłopoty dotyczyły nieterminowości i jakości niektórych prac. większośc spraw została załatwiona ale nie wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alika Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 15:24 Hej, a więc: - z bankructwem Asa to raczej na pewno plotki, każdy dewelop na coś za uszami, ale As, Archikom i moze jeszcze pare firm to jedne z solidniejszych (oczywiście wg banków, które szybciej i łatwiej przyznają kredyty osobom kupującym u nich mieszkania) - Haste rzeczywiscie upada, As długo walczył z ta fabryka (podobno) no ale kiedy na osiedlu zamieszkalo pare prawników i "krzykaczy" to juz nie smierdzi i nie hałasuje :) - AOW ma mieć ekrany o wysokośi 6m - polecam miejscowe plany zagospodarowania Wrocławia, poza tym - tak jakos wydaje mi sie ze od 2 lat jestesmy w Unii - EKRANY TO WYMÓG wybudowania AOW, nie bedzie ekranów - nie bedzie odbioru autostrady! A poza tym ludziska - wolicie mieszkać na np.Powstańców, Drobnera, Popowickiej, Karmelkowej, Nowowiejskiej, Strzegomskiej...długo by wymieniac. Przeciez to dopiero jest HAŁAS i smród. Ale ludzie mieszkają. I co? i żyją! I nawet mieszkania w takich miejscach sprzedaja sie za 6 tys/m2... Aha, zapraszam na forum Asa wszystkich przyszłych lokatorów Gagarina :) www.as-bau.wroclaw.pl/forum/index.php?sid=09d7bd24f13861c148bcc34a0b5f466e Hipka - czytaj zawsze fora z przymróżeniem oka - nie wszyscy sie wypowiadają na nich więc opinie nie mogą byc obiektywne. Zazwyczaj Ci, którym jest źle itp, maja najwięcej do powiedzenia. To zrozumiałe. Ja z mężem, staraliśmy sie obiektywnie podejść do sprawy. Wzieliśmy wszystkie za i przeciw (oczywiście dla każdego są inne piorytety w życiu, i ta szala może być różna) no i zdecywoaliśmy sie na Gagarina, a co bedzie to zobaczymy :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipka Dzieki, chyba wystarczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:04 dzieki za komentarze, temat zamknął się sam, bo miejsc już nie ma. Fajnie, że masz tyle optymizmu - od etapu "dziury w ziemi" do wprowadzenia się jeszcze troche czasu jest... Jak piszesz: zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwy Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 06:02 bardzo dobry wybór , gratuluję , nie znajdziecie we wrocławiu , a może i w całym kraju lepszego , solidniejszego , cudowniejszego developera niż AS-BAU. Kupowanie u nich mieszkania to sama przyjemność , za co szczególnie chciałby podziękować byłemu prezesowi. Również szczególne dzięki należą się całej ekipie z działu technicznego za błyskawiczne i bezproblemowe usuwanie tych nielicznych , sporadycznych usterek. Dzięki , jesteście boscy !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Eeee.... IP: 62.233.154.* 13.02.07, 13:03 witajcie, jestem mieszkanką Drohobyckiej, domu zaraz przy wjeździe. Ludzie tam sie nie da mieszkać!!! haczkiewicz to jeden wielki oszust i podobnie kształci swój personel, pieknie mówią aby sprzedać a potem zaczynaja sie same problemy.Osiedle mialo być ogrodzone, Haczkiewicz powiedział że montuje brame i jak ktos nie kupi pilota to nie wjedzie na osiedle. Piloty sprzedawał za 300 zł od jednego. a więc na brame złożylismy sie sami. Oczywiście brama jast ciagle otwarta. Samochody nam kradną, do mieszkań włamania. A mieszkania? sypia sie, sciany pekają, z gniazdek wieje. a najleprze? -ciekawe jak to załatwił- sprzedaje miejsca parkingowe, które sa prawnie naszymi częściami wspólnymi. załorzyliśmy Asom kupe spraw sadowych, ale on cwaniaczek ma sztab prawników, którzy zajmuja sie tylko pozwami. Naprawdę, ODRADZAM WSZYSTKIM kupno tam mieszkania. więkrzość lokatorów z Drohobyckiej sprzedaje swoje mieszkania, maja juz dość, szkoda życia na nerwówne z tymi dziadami.zastanówcie sie , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:49 Wiekszosć sprzedaje? a po ile .Pewnie tanio , jak taka kicha . ja chetnie jedno z większych odkupię . Alik , prosze podaj mi namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erta Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:43 Jaki chcesz metraz. Podaj proszę to ci coś znajdziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzedający Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 07:28 64 m2 , mogę sprzedać , ale za tanio nie bedzie (sprzedaje mieszkanie a nie prezesa as-bau) jerzy411@bazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:03 a jaka cena jeżeli można wiedzieć ? Rozumiem ,że na takim kiepskim osiedlu i u bankruta ceny będą znacznie poniżej rynkowej.Poza tym co chwila lądują samoloty , haste smrodzi ,na Kunickiego buduja wielki klocek , obwodnica za rogiem... Interesuje mnie około 80 mkw. Będe bardzo wdzięczny za info: szarak1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzedający Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:17 niestety nie posiadam 80 m2 , jako że lokalizacja poniżej średniej wrocławskeij tak i cena poniżej średniej czyli 6929 zł za m2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 18:41 Sporo jak na taką jakość . Poza tym mam wrażenie ,ze chcesz na mnie zrobić interes życia.As- bau sprzedawał niedawno te mieszkanka za 2600 za mkw. Za 7000zł to moge kupić w centrum a nie na,za przeproszniem, zadupiu. mimo wszystko dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzedający Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:39 jak znam życie to nie kupisz nigdzie , ani na zadupiu ani w centrum bo sianka brakuje , mogłeś kupić za 2600 na Muchoborze, mogłeś kupić wielką płytę 2 lata temu za 1300 , a teraz to sobie możesz najwyżej na forum popisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 21:18 He, he... celnie trafiłem kolegę. Kolega , się nie stresuje moimi postami . Ja tylko nie chcę ,żeby kolega myślał ,żem frajer dając się tak wycyckać za chatkę na takim osiedlu . 7 tauzenów , no ,no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzedający Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 07:53 do stresu to mi z powodu postów bardzo daleko , stres to raczej mają ci co kupują od AS-bau mieszkania za 6700 i jeszcze muszą je wykończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 09:36 A kolega ,za ile kupował , jeśli to nie tajemnica?Bo chyba nie za 6700? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzedający Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 09:58 oczywiście , że nie , ale jakie to ma dzisiaj znaczenie , skoro obowiązuje cena 6700 ? (odbiór w 2008 roku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 13:10 No tak , ale tam nie będzie wszechobecnego na Drochobyckiej grzyba . Tak czy siak cena wygórowana . W centrum sprzedają też po 7000 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzedający Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 16:05 z tym wszechobecnym , to mała przesada , chyba , że masz na myśli najnowsze osiągnięcia as-a, u mnie nie było póki co . W nowych budowlach , szczególnie na Kunickiego grzyba mają zaprogramowanego. Ale Tobie raczej chodzi o to żeby się powymądrzać , a nie kupić , więc konczę dyskusję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:34 Kupić to ja chcę , ale nie dać sie naciągnąć . A AOW słyszałeś ? Lepiej teraz sprzedaj za piątaka , bo potem nie dostaniesz nawet czwóraka. Tez kończę , chyba że urealnisz cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 21:24 To ile tych mieszkań chcesz mieć Kolego na Drohobyckiej? Tutaj pisałeś że już masz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=51522395&a=52001971 Wcześniej gdzies pisałeś że masz dom. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=56341553&a=56341955 To może się zdecyduj, albo powiedz wprost że zalezy ci na kupieniu kolejnego mieszkanka w celu lokaty kapitału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 07:27 on nic nie chce kupić , marzy sobie udzielając się na forum . W innych wątkach też jest aktywny , wszędzie gdzie ktoś coś kupuje lub sprzedaje wtrąca swoje trzy grosze , żeby ferment zasiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzedający Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 07:24 to zdecyduj sie wreszcie , chcesz kupić w centrum , czy poza centrum , bo za każdym razem coś innego wypisujesz ? Chyba , że chcesz dostać coś w prezencie ? Ale to musisz do Św.Mikołaja pisać , a nie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:51 Moja polemika z sprzedającym na temat ceny mieszkania , była spowodowana licznymi negatywnymi wpisami na temat inwestycji zrealizowanych prze AS-Bau. Wkurza mnie to ,że z jednej strony można pisać tyle negatywów na temat osiedla , a z drugiej strony oczekiwać gratyfikacji jak za pełnowartościowy towar. A do zawiedzionych mieszkaniem na Drhobyczu: nie kalajcie własnego gniazda , bo kiedyś byc może będziecie kolejnymi sprzedającymi . A fama , nawt fałszywa , długo się ciągnie .Skutkuje to obniżeniem ceny nieruchomości nawet o 20% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erta Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 17:40 Dziękujemy Ci o Wielki Moralizatiorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 18:38 Do usług Erta :) Pogadamy jak bedziesz chciała "dobrze" sprzedac swoje lokum . Odpowiedz Link Zgłoś
miralon Re: Eeee.... 20.02.07, 20:01 Drogi Sz1 Naprawde schlebia mi że tak bardzo się martwisz o mnie i moje przychody ze sprzedaży mieszkania. Informuję Ciebie więc że jak będę sprzedawać to będę sprzedawać po cenie rynkowej - taka jaka będzie i powiem ci że nawet gdyby ta cena była 30% niższa od średniej to i tak będzie o 250% wyższa od tej którą zapłaciłam. Więc źle nie będzie. Druga sprawa - nie sprzedaję i nigdy nie pisałam że mam zamiar. Nie zmienia to faktu, że należy ganić dewelopera za to jakie piekiełko nam zafundował. Kiedyś może to zrozumiesz. Z mojej strony ta dyskusja jest zakończona bo szkoda mi czasu na próżną, nic nie wznoszącą polemikę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erta Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 20:40 I żebyś Panie Sz1 nie miał problemów z rozszyfrowaniem, bo przez przypadek napisałam z konta męża - Pozdrawiam Erta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:49 Na razie nie masz zamiaru sprzedać, ale nigdy nie wiadomo. Szczególnie ,że okropnie krytykujesz to co się dzieje na osiedlu. Co do zarobku , to może tak się nie chwal ile to chcesz zarobic , bo jeszcze kilka takich "szczerych inaczej "wypowiedzi i przywalą podatek od nadmiernych zysków(250% ho ho) Erta , nie musisz mi panować . Może w realu , ale na forum to trochę śmieszne;) Pozdrawiam sz1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzedający Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 07:16 Erta i Miralon , szkoda czsu na polemikę z sz1 , bo on się wypowiada na wszystkie tematy : raz kupuje , raz sprzedaje mieszkanie , na innym wątku buduje dom lub chce mieszkać w centrum ale mieszkania szuka np. na muchoborze wielkim. Trudno się połapać w tym wszystkim. Gościu ma dużo czasu więc szuka chętnych do rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 09:19 Sprzedający , poproś jeszcze Erte ,żeby popisała więcej jak to na Drhobyczu jest do kitu . Wtedy na pewno sprzedasz mieszkanie po 7000 pln za metr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz1 Re: Eeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:43 Miralon , widzę ,że po raz pierwszy wziąłeś udział w dyskusji .Przynajmniej ja z Toba jeszcze nie rozmawiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOBO Re: Eeee.... IP: 62.233.177.* 28.02.07, 08:42 Zgadzam sie zprzedmówcą mieszkam na drohonyckiej i nie mam grzyba mam dobrą wentylacje i wszystko gra ale wśród klientów as jest grupa malkontentów którzy biją pianę duzo ponad to co jest prawdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baka Re: Ludzie opamietajcie sie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:50 Biorac pod uwage ze tuz za przyslowiowym plotem bedzie AOW, Ci ktorzy kupuja mieszkania na Kunickiego musza albo o tym nie wiedziec albo nie sa swiadomi w co sie pakuja. Halas to nie wszystko, pomyslcie jakie bedziecie miec czyste powietrze przy wietrze z zachodu przez wiekszosc roku (6 pasow szybkiego ruchu z TIR'ami wlacznie). Do tego ekrany nie wytlumia halasu w nocy... szum bedziecie slyszec non stop! Cisza to tam jest teraz ale nie za 5 lat. Developerzy wykorzystuja to a ceny nieruchomosci w tym rejonie po powstaniu AOW mogą drgnac tylko w 2 strone. Proponuje przestudiowac obowiazujace plany zagospodarowania i planowany przebieg AOW! Odpowiedz Link Zgłoś
garym Re: Ludzie opamietajcie sie!!! 19.02.07, 14:00 Gość portalu: baka napisał(a): > Biorac pod uwage ze tuz za przyslowiowym plotem bedzie AOW, Ci ktorzy kupuja > mieszkania na Kunickiego musza albo o tym nie wiedziec albo nie sa swiadomi w c Masz chyba na mysli Gagarina bo Kunickiego od AOW oddziela cale osiedle Drohobycka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drohobycz Re: Eeee.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:46 Gość portalu: szczęśliwy napisał(a): > Kupowanie u nich mieszkania to sama przyjemność Taaa, zwłaszcza dla Haczkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.heron.pl 24.01.07, 11:45 dla zainteresowanych informuje, że ci "bankruci" właśnie za Wasze pieniądze dzisiaj lecą na tydzień do Egiptu, wiec wszelakie usterki proszę zgłaszać do tymczasowego biura w Hurgadzie ;))) sponsorom serdecznie dziękujemy i zapraszamy natępnych przyczyniających sie do "bankructwa" As-bau:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek3 Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 15:13 nie chcę siać zamętu , byłem ostatni , który sądziłby , że z as-ami może być coś nie tak , ale chyba jest coś nz rzeczy. Budowa na Kunickiego stanęła zupełnie , na forum osiedlowym podniosły się głosy , że ktoś coś słyszał (podobno przestali płacić i wykonawca zwinął swoje zabawki) , na Gagarina również martwa cisza - to akurat obserwuję przez okno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik Re: Mowia że AS-BAU jest bankrutem - prawda to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 15:42 Hmmm, że cisza - nie dziwne - od ponad tygodnia śnieg, deszcz i mróz.. Odpowiedz Link Zgłoś