Dodaj do ulubionych

Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.07, 09:13
Cześć!
Jest ktoś kto kupuje mieszkanie na Rodzinnej?
Deweloper Czechowski
Ja kupuje i chętnie wymienie opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaś Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.um.wroc.pl 30.01.07, 09:15
      Ja też kupuję:)
      • Gość: wiki Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 30.01.07, 09:17
        a jak dawno kupowaliscie jelsli mozna spytac? moze wiecie jaka teraz cena? i czy
        w ogole cos zostalo?
        • Gość: Diego Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.07, 12:32
          Ja podpisywałem umowe na początku grudnia.
          Wiem że jeszcze są wolne mieszkania
          • Gość: lleon Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 30.01.07, 17:59
            ja wlasnie powaznie zastanawiam sie nad zakupem, ktos może powiedziec cos wiecej
            o okolicy?? i o samym Developerze, nic o nim wczesniej nie slyszalem...
            • Gość: Diego Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.wroclaw.mm.pl 30.01.07, 18:38
              Okolica jest w moim przekonaniu bardzo ok mi najbardziej podobają sie Krzyki. W
              miare blisko centrum , Bielany, miejska komunikacja pod nosem. Ja z dziewczyną
              pracujemy na krzykach więc jak dla nas to super. Wogóle rozwojowa dzielnica.
              Jest tam dość cicho. A deweloper póki co ma dobrą opinie we Wrocławiu. Z tego
              co sie zorientowałem narazie wyprzedzają harmonogram. Ale wiadomo... każda
              inwestycja dla kupujących to zawsze jakiś stres i ryzyko.
              • Gość: Kaś Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.centertel.pl 30.01.07, 19:06
                Ja tez długo rozglądałąm się po okolicy, ale to miejsce najbardziej mi
                odpowiada. Deweloper nie jest znany, ale zaryzykowałam. Narazie obserwuje
                budowe i czekam. Pozdrawiam przyszłych sąsiadów :)
                • Gość: leon Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 30.01.07, 19:13
                  a czy podpisaliscie umowe w formie notarialnej? wiem ze nie zawsze developerzy
                  sie na to godza, z wiadomych wzgledow, bede sie staral to wynegocjowac, ale
                  pomogloby mi gdybym wiedzial jak to wygladalo z wczesniejszymi klientami, z gory
                  dziękuje za info, pozdrawiam
                  • Gość: Kaś Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.centertel.pl 30.01.07, 19:30
                    nie miałam z tym zadnego problemu.
                    • Gość: rodzinny Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 02.02.07, 21:46
                      Witam, właśnie zdecydowałem się na ul. Rodzinna. Byłbym wdzieczny jeśli ktoś sie
                      podzieli swoimi wrażeniami z podpisania umowy?Mam parę pytań. Czy ktoś
                      dowiadywał się czegoś na temat samego developera? Bo ja mam z tym duży problem.
                      Czy wszyscy podpisali umowę w formie aktu notarialnego?
                      Jak duży mieliście wpływ na brzmienie umowy, tzn. czy mozna bylo negocjojwać czy
                      też druga strona nie była zbyt elastyczna. Jeśli tak to co udało się Wam zmienić?
                      I wreszcie czy ktoś śledzi na bieżąco postępy budowy?
                      Z góry dziękuję za informacje i pozdrawiam przyszłych sąsiadów.
                      • Gość: kaja Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:57
                        Czy tam jeszcze sa jakies wolne mieszkanka? moze maja strone w internecie? Będę
                        wdzieczna
                        • Gość: rodzinny Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 02.02.07, 23:04
                          www.deweloper.com/index.php?dir=rodzinna strona nie jest moze w 100 %
                          aktualna ale w miare; najlepiej zadzwonic, sprzedaza zajmuje sie bardzo mila
                          pani co wcale nie jest tak czesto spotykane u developerow...
                          • Gość: Kaś Re: Rodzinna - Inswestycja - Nowe mieszkania IP: *.centertel.pl 03.02.07, 10:50
                            Sprzedaż mieszkań w tej inwestycji prowadzi biuro nieruchomosci, moze dlatego
                            troszke lepiej są traktowani klienci. Wczoraj jeszcze było kilka mieszkań, ale
                            to się zmienia codziennie.
                            Ja w swojej umowie wiele nie zmieniałam, w/g mnie nie była zła, ale podpisałam
                            ją u notariusza. Pozdrawiam
    • Gość: tomek Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.02.07, 19:38
      hej. Czy ktoś z Was zakupił moze mieszkanie z widokiem na blok naprzeciwko??
      Jak się na to zapatrujecie? Odległość wynosi ok. 20 metrów. Czekam na opinie...
      KUrczę, nigdzie nic nie ma o tym developerze;(
      • Gość: ?? Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 11.02.07, 21:08
        a z ktorej strony jest widok na blok? ja kupuje od strony wjazdu do garazu..
      • Gość: ?? Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 11.02.07, 21:09
        a czy ktos wie na jakim etapie jest budowa?
        • Gość: tomek Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.02.07, 21:30
          hm..wjazdy do garaży (tu mnie zaskoczyłeś), bo nie wiem dokladnie, z której są
          strony, ale podejrzewam, ze od ulicy, no od podwórza chyba mało
          prawdopodobne/obejrzałem teren dookoła:)generalnie nie ma tam ulicy wylanej
          asfaltem (na razie jest straszne błoto), ponoć miasto obiecało dorobienie
          infrastruktury, więc trzeba być dobrej myśli. Stan budowy nie jest
          zaawansowany, widziałem tydzień temu jakieś betonowe wylewki...tak więc od
          strony podwórza jest blok 4-5 piętrowy. Wewnątrz jest zielony dziedziniec.
          • Gość: ~~ Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 11.02.07, 21:35
            blok jest przy rogu siostrzanej i rodzinnej wiec o ile sie nie myle wjazd jest z
            siostrzanej...
            • Gość: tomek Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.02.07, 21:49
              Wszystko jasne, skoro wjazdy są od Siostrzanej, to jesteś w tej prawej częsci
              budynku (patrząc na rzut), która będzie wyższa, ale pytanie, czy od strony
              dziedzińca (a więc na budynek) czy od ulicy, pozostaje nadal otwarte. W rzucie
              okna wychodza w lewo (do środka)??
              • Gość: ~~ Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 11.02.07, 21:53
                nie, w rzucie okna wychodza na ulice, tylko z kuchni na dziedziniec wewnetrzny,
                mam nadzieje, ze ta ulica zaraz za oknem nie bedzie zbyt uciazliwa...
    • Gość: tomek Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.02.07, 21:57
      Raczej ruch jest tylko "osiedlowy".
      • Gość: ~~ Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 11.02.07, 22:08
        mam nadzieje, pozostaje tylko pytanie jak sie rozwinie samo osiedle w
        przyszlosci, nowe inwestycje powstaja jak grzyby po deszczu
        • Gość: tomek Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.02.07, 22:12
          W dziedzińcu juz więcej nie wybuduja;) a po stronie od Siostrzanej myślę, ze
          tez nie ma aż tyle terenu. Trochę mnie osobiscie martwi ta błotnista droga, bo
          te bloki nieopodal stoją juz pare lat, a jakoś do tej pory Urzad Miasta nie
          kwapi się do zrobienia przyzwoitej nawierzchni.
          • Gość: ~~ Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 11.02.07, 22:26
            mam nadzieje, ze jednak wreszcie miasto cos z ta droga zrobi, mnie poinformowano
            w biurze, ze jesli nie miasto to developer przynajmniej tymczasowo sie tym
            zajmie, czas pokaze ile w tym prawdy...
            • Gość: sąsiad Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.devs.futuro.pl 12.02.07, 07:13
              Witam,
              Jestem mieszkańcem Rodzinnej - nowych, żółtych bloków naprzeciw inwestycji, w której kupujecie
              mieszkania. Potwierdzę Wasze obawy, że w chwili obecnej najbardziej uciążliwym elementem
              mieszkania tutaj jest droga osiedlowa, a raczej jej brak - i pewnie dopóki nie skończy się budowa
              Waszego bloku, miasto nie będzie nic z nią robiło. Dotychczas ok. dwa razy w roku przysyłali spychacz,
              który równał "klepisko" i przez kilka tygodni jeździło się w miarę wygodnie, potem powracały dziury, a
              po deszczach - błoto i kałuże.
              Sama budowa powoli wychodzi z podziemi - chyba kończą już wylewanie ścian piwnicznych.
              Wizualizacje bloku wyglądają bardzo atrakcyjnie (najbardziej podba mi się ulica! (-:), więc życzę Wam,
              aby ostateczny efekt był równie atrakcyjny. Jeżeli jesteście zainteresowani, mogę czasami przejść się
              tam z aparatem i zrobić kilka zdjęć - musiałbym tylko wiedzieć, w jaki sposób je Wam przekazać.

Pozdrawiam,

Sąsiad z Rodzinnej
              • Gość: tomek Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.02.07, 09:14
                Witam przyszłego sąsiada. Czy sąsiad ma może okna na dzidziniec? Mam nadzieję,
                ze nie będzie dokładnie widac, co się dzieje naprzeciwko, bo te okienka są
                jednak stosunkowo blisko... gdyby sasiad mial czasem czas, to prosze o fotke na
                adres:
                tom_katze@yahoo.de
                dzieki z gory.
                • Gość: tomek Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.02.07, 09:22
                  Sorry, sasiad z zoltych blokow, nie z naprzeciwka..
                  • Gość: Kaś Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.um.wroc.pl 12.02.07, 09:42
                    Witam sąsiadów!
                    Moje mieszkanie będzie miało okna na "dziedziniec", chociaż dziedziniec to
                    chyba za dużo powiedziane. Na początku kiedy zobaczyłam wykop byłam lekko
                    przerażona ta niewielką odległością. Nigdy nie wiadomo jednak, czy po
                    przeciwnej stronie ulicy nie powstanie w przyszłości jakiś budynek, więc nie ma
                    co jeszcze zazdrościć sąsiadom po południowej stronie.
                    Pozdrawiam sąsiadów;)
                  • Gość: ****** Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 09:57
                    Hej,
                    czy ktoś wie jaki będzie czynsz??
                  • Gość: ****** Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 10:18
                    ciekawi mnie jeszcze jedna sprawa,
                    a mianowicie czemu te mieszkania sa takie tanie w porównaniu z innymi nowo budowanymi???
                    • Gość: ~~ Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 12.02.07, 10:41
                      Czynsz podobno ok 5zl/m2, a dokladnie ile okaze sie jak zamieszkamy....a co do
                      ceny to nie mam pojecia, swoja droga to szalenstwo jakies, ze placac 300tys za
                      mieszkanie zastanawiamy sie dlaczego tak tanio, takie czasy...
                      • Gość: Kaś Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.centertel.pl 12.02.07, 19:02
                        A skąd takie informacje o wysokości czynszu i co ma wchodzić w skład tej ceny?
                        • Gość: ~~ Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 12.02.07, 20:19
                          informacje z biura jot-be a co wchodzi w sklad, nie wiem
              • Gość: ****** Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 08:33
                Witam:)
                Dostałam zdjęcia od sąsiada z Rodzinnej i muszę powiedzieć że budowa pnie się ku górze:)
                • oleksiun Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania 01.03.07, 09:17
                  Do mnie równiez dotarły. Dziękuje bardzo :) Widać postępy nawet na przestrzeni 2
                  tygodni.
                  • Gość: ~~ Prośba o zdjęcia IP: *.e-wro.net.pl 01.03.07, 11:35
                    Ja też poproszę o zdjecia, z góry dziękuję..
                    lucyna1@poczta.fm
                    • Gość: ****** Re: Prośba o zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 13:13
                      Zdjęcia juz zostały przesłane:)
                      Sprawdź pocztę
                      • luisapaserinni Re: Prośba o zdjęcia 01.03.07, 13:43
                        poproszę też o zdjęcia na gazetowego:)
                        • luisapaserinni Re: Prośba o zdjęcia 01.03.07, 13:52
                          przepraszam, zdjęcia dotarły już wczoraj:),
                          sąsiad jest bardziej rozgarnięty niz ja, poprosiłam o nie nie sprawdzając
                          uprzednio skrzynki:*
                          dzięki,
                          pozdrawiam
                          Luisa
    • Gość: tomek Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.dka.pl 13.02.07, 20:16
      dziękuje sąsiadowi z Rodzinnej za przesłane zdjęcia.:))
      Czy w tym momencie widać na budowie jakiś robotników?
      • sasiadzrodzinnej Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania 13.02.07, 23:38
        W ciągu dnia pracuje tam kilka osób - nie są to "tłumy", ale powoli prace posuwają się do przodu. Mieli
        bardzo dobry "start" - teraz dzieje się mniej, ale to może być wynikiem pory roku... Nie mam dogłębnej
        wiedzy techonologii budownictwa, ale mimo ciepłej pogody, jest luty i nigdy nie wiadomo, kiedy taka
        korzystna aura odwróci się od wykonawców. A jak nie ma pracowników, to zawsze jest tam pan stróż!

Prywatnie nazywam się Krzysztof, więc może będę podpisywał się imieniem - "sąsiad" to jednak
        trochę zbyt oficjalne, jak dla mnie. (-:
    • luisapaserinni Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania 14.02.07, 10:21
      Drogi Krzysztofie (także znany jako sąsiad:) ), czy też mogłabym poprosić o
      zdjęcia Rodzinnej na maila gazetowego?
      Dziękuję bardzo.
      • luisapaserinni Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania 14.02.07, 18:56
        Dzięki serdeczne Krzysztofie.
        Buduje się, buduje, ale robotników trochę mało jak na moje oko;).
        • Gość: sąsiad Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.devs.futuro.pl 14.02.07, 21:16
          Zdjęcia robiłem po 16, więc dniówka się już skończyła... (-:
          • Gość: wnku Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.devs.futuro.pl 17.02.07, 16:53
            Witam nowych sąsiadów osiedla! Muszę z przykrościa stwiedzić że na nową drogę
            to nie macie co liczyć. Mieszkam już tu trochę i niestety nie ma żadnej chęci
            ze strony miasta aby tę drogę wykonać. Ponadto bloki juz istniejące mają błędne
            udziały w gruncie co uniemożliwia rozpoczęcie budowy drogi dopóki nie zostanie
            to wyprostowane. Jak widomo nie będzie to takie łatwe aby zwołać już
            istniejących mieszkańców do notariusza i prostować w papierach. Być może trochę
            Was przestraszyłem ale takie są realia i polska rzeczywistość. Pozdrawiam
            gorąco.
            • Gość: rodzinna Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 17:48
              :(( byłam tam parę dni temu i prawie utonęłąm w błocie, ale mieszkanie i tak
              kupilam, mam nadzieję, że kiedyś coś się z tą drogą mimo wszystko zmieni...
              pozdrawiam przyszłych sąsiadów
    • oleksiun Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania 19.02.07, 19:10
      Witam przyszlych sąsiadów. Jestem tuz przed podpisaniem umowy. Jak dotąd
      wrażenia bardzo pozytywne. Mam nadzieję, że tak zostanie ;)
      • Gość: Kaś Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.centertel.pl 19.02.07, 19:51
        No no...coraz wiecej sąsiadów:)
        Byłam dzis na Rodzinnej, mozna sie utopic w błocie. Czy ktos widział tam
        jakichś pracowników? bo ja mam wrazenie, ze tam nic sie nie dzieje, mimo iz
        pogoda dopisuje.
        • Gość: Lina Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 20:50
          ja byłam, rownież prawie utonełam w błocie a co do robotnikow to bylam póznym
          wieczorem a o tej porze zawsze pusto, co sie dzieje za dnia, nie wiem, nie mam
          możliwości regularnie tam wpadac, ale jestm dobrej mysli:))
          pozdrawiam sąsiadów
          • Gość: tomek Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.dka.pl 19.02.07, 21:09
            Witam sąsiadów tonących w błocie;)tez byłem tam w niedzielę, rozmawiałem ze stróżem. Powiedział, ze w dzien pracuje ok. 10 robotników, którzy prowadzą prace fundamentowe. Od marca według niego mają ruszyć z murarką. :) POzdrawiam
            Tomek
            • Gość: Kaś Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.centertel.pl 19.02.07, 21:19
              NO tak, czekają na świeżą kase ;)
              Wielkie dzięki za info Tomku :)
              • oleksiun Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania 22.02.07, 20:02
                Mam takie pytanie. W KW działki, na której powstaje nasz blok jest wzmianka o
                "roszczeniach dwóch osób o zawarcie umowy sprzedaży lokali na ich rzecz, w
                związku z zawartą umowa przedwstępna w formie aktu notarialnego". Czy wiecie
                może co to oznacza?
                • Gość: lila Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 22.02.07, 20:09
                  sa to roszczenia osob ktore zawarly umowe przedwstepna kupna mieszkania z
                  developerem Czechowskim w formie aktu notarialnego, jesli ktos zawarl umowe w
                  zwyklej pisemnej formie, takiego wpisu w KW sie nie dokonuje.
                • Gość: Kaś Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.centertel.pl 22.02.07, 20:09
                  Powinno się tam znaleźć moje roszczenie, ponieważ zawieralam umowe w formie
                  aktu notaraialnego.
                  • oleksiun Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania 22.02.07, 22:16
                    Dziękuje za odpowiedź. Wolalam się upewnic czy wszystko jest w porzadku.
                    Rzeczywiście Kasiu jesteś w KW :)
                    Pozdrawiam
    • oleksiun Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania 26.02.07, 13:31
      Czy macie może zdjęcia z budowy? Jeśli możecie to prześlijcie mi jakies fotki.
      Mój adres oleksiun@poczta.onet.pl
      Wątek niedługo będzie miał nieaktualny tytuł bo jak się dowiedziałam bloczek
      będzie miał adres Siostrzana a nie Rodzinna :)
      • Gość: ?? Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 26.02.07, 15:23
        a szkoda, juz sie przyzwyczailam do Rodzinnej:) ale faktycznie wejscie glowne
        jest od Siostrzanej...
        • gabi120 Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania 02.03.07, 10:56
          A czy wiecie, ze za kilka lat bedziecie mieli pod blokiem wspaniala, szeroka
          droge: przedluzenie Jezdzieckiej do skrzyzowania Krzyckiej i Przyjazni.
          Niestety decybele pojda w gore.
          Sasiadka z Partynickiej.
          • Gość: ****** Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 11:02
            Skąd te wiadomości??
          • Gość: ???? Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 02.03.07, 12:36
            a gdzie mozna znaleźć takie informacje, troche mnie to zmartwilo,ale to chyba
            nie bedzie jakas bardzo ruchliwa droga?mam nadzieje, no i chyba nie bedzie pod
            samymi oknami, marne ale jednak jakies pocieszenie...
            • Gość: sasiadzrodzinnej Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.devs.futuro.pl 02.03.07, 13:06
              Droga nie będzie przechodziła pod oknami, lecz co najmniej kilkadziesiąt metrów od budynku.
              Planowane jest "wyprostowanie" łącznika między Karkonoską i Przyjaźni - obecnie są to ulice
              Jeździecka, fragment Partynickiej i Skrajna. Planowane jest "wydłużenie" Jeździeckiej, czyli pozbycie się
              dwóch zakrętów. Kiedy ją wybudują, będzie przebiegała przez zagajnik (uroczy zresztą), który jest po
              drugiej stronie ulicy Siostrzanej - droga będzie przebiegała za niebieskim budynkie w kształcie litery U
              i żółtymi budynkami Blockpolu - to niestety my będziemy mieli ją pod oknami. Szeroka też nie będzie,
              bo musi się zmieścić między blokiem, w którym mieszkam a nowobudowanym "apartamentowcem" na
              rogu Skrajnej i Przyjaźni - prawdopodobnie po jednym pasie ruchu w każdą stronę. Bardzo możliwe, że
              będzie głośniej - ale z pewnością nie będzie to tuż przy waszym budynku... Mam pdf z planem
              zagospodarowania z 2003 r. jeśli ktoś jes zainteresowany.

Tak przy okazji - na budowie pojawiły się "bloczki" - więc niedługo zaczną murować ściany. Dzisiaj
              wylewają także pozostałą część stropów na piwnicami.
              • Gość: :) Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 02.03.07, 13:33
                co my byśmy zrobili bez Sasiadazrodzinnej:)
                • oleksiun Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania 02.03.07, 13:35
                  Sąsiad jest w rzeczy samej nieoceniony. Ja poproszę plany jesli można :)
              • Gość: L Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 02.03.07, 14:49
                i ja też poproszę o plan, dziekuje:)
                lucyna1@poczta.fm
              • Gość: Gosia Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:09
                Ja też poproszę o plan na meila gosik413@wp.pl
              • Gość: Kaś Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.centertel.pl 02.03.07, 19:27
                Jeśli nasz miły sąsiadzrodzinnej nie ma jeszcze dość przyszłych sąsiadów to ja
                tez poproszę o fotki budowy:)
                biedrona30@onet.eu
                • Gość: sasiadzrodzinnej Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.devs.futuro.pl 02.03.07, 20:38
                  Wysłałem, mam nadzieję, wszystkim, którzy o to prosili. Na kilka dni muszę wycofać się z
                  cyberprzestrzeni, więc jeśli pojawią się jakieś prośby, niech ktoś prześle, co trzeba, dalej... Po koniec
                  przyszłego tygodnia postaram się zrobić kolejny "mini-reportaż".

Pozdrawiam

sasiad z rodzinnej
          • pelee Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania 02.03.07, 13:08
            no i po co siejesz zamet? doczytaj dokladnie gdzie bedzie ta droga i pozniej
            pisz bzdury!

droga bedzie za budynkami zoltymi blockpolu i przed budynkiem ktory teraz jest
            budowany na skrzyzowaniu drogi przyjazni ze skrajna.

Jak to sie ma okien tego budynku? - nawet jej nie bedzie widac...
    • Gość: oleksiun Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.money.pl 02.03.07, 15:02
      A co sądzicie o założeniu oddzielnego forum dla przyszłych mieszkańców bloku i
      ich zacnych sąsiadów ;) ? Jestescie za?
      • luisapaserinni Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania 02.03.07, 17:47
        poproszę też o plany, tym razem sprawdziłam nie mam ich jeszcze na skrzynce;)
        • luisapaserinni Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania 02.03.07, 18:06
          a forum, tak jak najbardziej, tylko ja nie umiem założyć:)
          • Gość: L Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 02.03.07, 19:57
            co do forum jestem na tak!! ale nie mam pojecia jak cos takiego zalozyc...czekam
            na info od bardziej obeznanych, pozdrawiam:)
            • Gość: oleksiun Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 08:56
              Będzie to dla mnie debiut ale spróbuję. Dam wam znać jeśli mi się powiedzie :)
    • Gość: oleksiun Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 10:40
      Zapraszam na forum www.rodzinna.mojeforum.net Są to moje początki więc bądźcie
      wyrozumiali :) Pozdrawiam
    • Gość: vienna Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 14:11
      Każdy problem budowlany można rozwiązać w nowym serwisie BDB.

-----------------------
      BAZA DORADZTWA BUDOWLANEGO BDB
      www.bdb.com.pl
      • gabi120 Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania 04.03.07, 15:26
        Jezeli chcecie zobaczyc ktoredy pojdzie ul.Jezdziecka, to zapraszam do zrodel:
        uchwaly.um.wroc.pl/zal/0160ru04mapa.pdf.
        I wcale nie bedzie to cicha uliczka. Wystarczy popatrzyc jakie ulice laczy.
        • Gość: marc Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:04
          no i właśnie na tej mapce dobrze widać, kto ta drogę będzie miał pod oknami.
          z rodzinnej/siostrzanej raczej jej widać nie będzie, słychać pewnie też nie
          bardzo - będzie za kolejną linią zabudowy ( i to nie hipotetyczną, ale już
          istniejącą ) ruch będzie zapewne zbliżony do tego jaki był tam do tej pory -
          przed "wyprostowaniem"
    • Gość: oleksiun Re: Rodzinna - Zapraszam na forum Rodzinnej IP: *.money.pl 05.03.07, 10:19
      Ponawiam zaproszenie na forum :)
    • Gość: oleksiun Re: Rodzinna - Adres Forum IP: *.money.pl 05.03.07, 10:20
      www.rodzinna.mojeforum.net
      • Gość: wir Re: Rodzinna - Adres Forum IP: *.e-wro.net.pl 17.03.07, 12:58
        up
        • luisapaserinni Re: Rodzinna - Adres Forum 09.04.07, 20:08
          Mam zdjęcia z Wielkanocy, kto chce to proszę się na gazetowego zgłosić, w miarę
          możliwości podeślę foty.
          • Gość: L Re: Rodzinna - Adres Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 21:16
            ja poproszę jeśli można - lucyna1@poczta.fm
            dzięki
      • Gość: wiki Re: Rodzinna - Adres Forum IP: *.e-wro.net.pl 19.10.07, 14:45
        up
    • Gość: wiki czas odnowić kontakt!!!!!! IP: *.e-wro.net.pl 25.04.07, 16:37
      widziałam na stronie, że sprzedano już chyba wszystkie mieszkania przy
      Rodzinnej, może więc zajrzą tu swieżo upieczeni nabywcy i trafia tez na nasze
      forum, poki co niewiele się na nim dzieje, ale mam nadzieję, że wraz z postępami
      w budowie i rozszerzeniem grona przyszłych mieszkańców zaczniemy regularnie
      wymieniać się informacjami

a tak przy okazji, może ma ktoś nowe zdjęcia z budowy?

pozdrawiam:)
    • Gość: goscha Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.dclient.hispeed.ch 20.10.07, 09:10
      kto moze podac adres kontaktowy tego developera?
      • Gość: oleksiun Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.07, 13:52
        W sprawie mieszkan najlepiej kontaktować się z biurem nieruchomosci Jot-Be.
        strona dewelopera to www.deweloper.com.
        • Gość: UPUPUPUP Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 14.03.08, 18:48
          czas odbiorów, czas kontaktu, czas wspolnoty, czas remontów, czas
          zamieszkania
    • Gość: UPUPUPUPUP Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 15.03.08, 16:08
      na forum rodzinna jest propozycja spotkania przyszłych mieszkancow,
      ma ktos ochote? zapraszamy na forum:
      www.rodzinna.mojeforum.net/index.php
      • Gość: UPUPUPUP Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 11.04.08, 08:52
        Ale sie porobiło, co?
        Podbijam, bo moze sie przydac, moze sa tacy, ktorzy jeszcze nie
        widzieli adresu...
        • Gość: UPUPUP Re: Rodzinna - Inwestycja - Nowe mieszkania IP: *.e-wro.net.pl 16.04.08, 12:36
          jeszcze może się przydać adres forum, patrzac na budowę to chyba
          mało osób zaczęło urządzanie, coś musi być na rzeczy....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka