djbrunon 14.04.03, 20:25 panie KK lubi pan pisan na te nasye pierdoz w Forum ccyz cyasem pana nie mierye sylag ye cyasami sa to gupie i najgupsye pztania??? pryeprasyam i bey urayz pryzjaciele chcem ynac jego prawdziwe zdanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki_czarownik Może ktoś to przetłumaczyć? 14.04.03, 21:01 Nie wiem jak mam się ustosunkować do treści wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
herpi1 Re: Może ktoś to przetłumaczyć? 14.04.03, 21:20 wielki_czarownik napisał: > Nie wiem jak mam się ustosunkować do treści wątku. Ignorować. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_kiniorski Re: Life is brutal panie KK 22.04.03, 12:59 djbrunon napisał: > panie KK lubi pan pisan na te nasye pierdoz w Forum ccyz cyasem pana nie > mierye sylag ye cyasami sa to gupie i najgupsye pztania??? pryeprasyam i bey > urayz pryzjaciele chcem ynac jego prawdziwe zdanie Ufff... Myślałem, że to po węgiersku, ale jednak nie :-) Szanowny Panie djBrunonie, uwielbiam pisan na te Vashe zyptyania na Forum. Zypełnye sycyerze, to vylalbym niyjc innygo nie robitś niż tu sobye pisatź. Co od pztan, to osobyscye uvazyam, ze nye ma glupihc pztan; byvayom tylko gupye odpoviyedżi. Pyzdryviom KK Odpowiedz Link Zgłoś
lubczykwroc Re: Life is brutal panie KK 23.04.03, 21:09 krzysztof_kiniorski napisał: > Ufff... Myślałem, że to po węgiersku, ale jednak nie :-) Prędzej po kielichu. > Szanowny Panie djBrunonie, uwielbiam pisan na te Vashe zyptyania na Forum. > Zypełnye sycyerze, to vylalbym niyjc innygo nie robitś niż tu sobye pisatź. Co > od pztan, to osobyscye uvazyam, ze nye ma glupihc pztan; byvayom tylko gupye > odpoviyedżi. > Pyzdryviom > KK Panie Krzysztofie, czyżby Pan także się "wstawił"? A może ktoś Panu klawisze w keyboardzie pozamieniał? Odpowiedz Link Zgłoś
djbrunon Re: Life is brutal panie KK 24.04.03, 17:58 no widac jak najwidoczniej :P Odpowiedz Link Zgłoś
herpi1 czlowieku!!! 24.04.03, 21:13 lubczykwroc napisał: > Panie Krzysztofie, czyżby Pan także się "wstawił"? > A może ktoś Panu klawisze w keyboardzie pozamieniał? Jestes chyba typem ponuraka, ktory chodzi codziennie naburmuszony i nie pozwala sobie na zarty niektorych osob. Chcialbys, zeby wszyscy ciagle byli powazni??? Ja naprawde bardzo sie ciesze z tego powodu, ze Pan Krzysztof ma poczucie humoru i nie pisze wszystkiego "pismem urzedowym". Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_kiniorski Pismem urzędowym 25.04.03, 15:30 herpi1 napisał: > lubczykwroc napisał: > > > Panie Krzysztofie, czyżby Pan także się "wstawił"? > > A może ktoś Panu klawisze w keyboardzie pozamieniał? > > Jestes chyba typem ponuraka, ktory chodzi codziennie > naburmuszony i nie pozwala sobie na zarty niektorych osob. > Chcialbys, zeby wszyscy ciagle byli powazni??? Ja > naprawde bardzo sie ciesze z tego powodu, ze Pan > Krzysztof ma poczucie humoru i nie pisze wszystkiego > "pismem urzedowym". > Tak trzymac! W nawiązaniu do pytania o to, czy rzecznik ZDiKu - przed sformułowaniem odpowiedzi na post Pana djBrunona - się wstawił, Biuro Prasowe ZDiK uprzejmie odpowiada, iż odpowiedź na to pytanie jest przecząca. W nawiązaniu natomiast do pytania o to, czy bliżej nieznana osoba pozamieniała rzecznikowi ZDiK klawisze w tzw. "keyboardzie", Biuro Prasowe ZDiK, uprzejmie wyjaśnia, iż fakt taki nie został, jak dotychczas, udokumentowany. Z poważaniem RzeczniKK Odpowiedz Link Zgłoś
lubczykwroc Re: Pismem urzędowym 26.04.03, 20:01 krzysztof_kiniorski napisał: > herpi1 napisał: > > > lubczykwroc napisał: > > > > > Panie Krzysztofie, czyżby Pan także się "wstawił"? > > > A może ktoś Panu klawisze w keyboardzie pozamieniał? > > > > Jestes chyba typem ponuraka, ktory chodzi codziennie > > naburmuszony i nie pozwala sobie na zarty niektorych osob. > > Chcialbys, zeby wszyscy ciagle byli powazni??? Ja > > naprawde bardzo sie ciesze z tego powodu, ze Pan > > Krzysztof ma poczucie humoru i nie pisze wszystkiego > > "pismem urzedowym". > > Tak trzymac! > > W nawiązaniu do pytania o to, czy rzecznik ZDiKu - przed sformułowaniem > odpowiedzi na post Pana djBrunona - się wstawił, Biuro Prasowe ZDiK uprzejmie > odpowiada, iż odpowiedź na to pytanie jest przecząca. > W nawiązaniu natomiast do pytania o to, czy bliżej nieznana osoba pozamieniała > rzecznikowi ZDiK klawisze w tzw. "keyboardzie", Biuro Prasowe ZDiK, uprzejmie > wyjaśnia, iż fakt taki nie został, jak dotychczas, udokumentowany. > Z poważaniem > RzeczniKK No, tak też myślałem, ale co formalna odpowiedź, to odpowiedź. Tak trzymać Panie Rzeczniku. Natomiast "keyboarda" pilnować jak źrenicy w oku, ponieważ ewentualne siły wywrotowe tylko czekają jak by tu kogoś z fotela wysadzić. A szkoda byłoby się z Panem rozstawać. :-)))))). (Mimo wszystko) Hmm, ja ponury? Koń by się uśmiał !!! ;-))) Pozdrowionka itd. etc. lubczyk ---------- Człowiek uczy się całe życie, a i tak głupi umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
lubczykwroc Re: czlowieku!!! 26.04.03, 19:41 herpi1 napisał: > lubczykwroc napisał: > > > Panie Krzysztofie, czyżby Pan także się "wstawił"? > > A może ktoś Panu klawisze w keyboardzie pozamieniał? > > Jestes chyba typem ponuraka, ktory chodzi codziennie > naburmuszony i nie pozwala sobie na zarty niektorych osob. > Chcialbys, zeby wszyscy ciagle byli powazni??? Ja > naprawde bardzo sie ciesze z tego powodu, ze Pan > Krzysztof ma poczucie humoru i nie pisze wszystkiego > "pismem urzedowym". > Tak trzymac! Wielce Szanowny herpi1 ;-))), skoro uznałeś mój post za tylko i wyłącznie przytyk do postu naszego Wielce Sznownego Pana Rzecznika - Eksperta niniejszego Forum, to jesteś w wielkim błędzie. Część przytoczonego przez Ciebie mojego postu została wyjęta z kontekstu i w żaden sposób nie oddaje atmosfery wyrażonej w całości mojego postu. W związku z tym jestem skłonny przypuszczać, że to raczej Ty jesteś typem ponuraka(chciałbym się mylić), ponieważ nie raczyłeś odczytać "między wierszami" w moim poście humorystycznego aspektu podsumowującego cały ten wątek. Hmm, ja ponury? Koń by się uśmiał !!! ;-))) Pozdrowionka, papatki, ściskanko. (Bez buziaków) :-))) lubczyk ---------- Człowiek uczy się całe życie, a i tak głupi umiera. Odpowiedz Link Zgłoś