Gość: Tom IP: *.wroc.pl 18.06.07, 12:20 Witam,Czy ktoś planuje zakup mieszkania w tej loaklizacji?? Jestem zainteresowany tą inwestycją i chętnie usłysze Wasze opinie na ten temat....Co o tym myślicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kio Re: Milart - Opolska IP: *.lanet.net.pl 18.06.07, 17:06 kiepska dzielnica - wysoka cena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: Milart - Opolska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 17:34 daj sobie spokój albo zasięgni informacji od mieszkańców wybudowanych już przez milart budynków, np. Zagony - totalna klapa szkoda nerwów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivo Re: Milart - Opolska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 20:37 Słyszałem, że cena to 5,800 brutto. Wiec chyba nie aż tak drogo...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Milart - Opolska IP: *.lanet.net.pl 19.06.07, 22:28 ale zobacz na to jaka dzielnica, i jaki dojazd (korki). wiem niektorzy napisza cos o parku ale to juz Twoj wybor. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Milart - Opolska IP: *.wroc.pl 26.06.07, 15:02 Czy już ktoś podpisywał umowe?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NotBear Re: Milart - Opolska IP: *.nat.tvk.wroc.pl 27.06.07, 00:42 Uważaj, Milart nie podpisze z Tobą umowy przedwstępnej u notariusza. Powód: "bo mamy z tym tylko kłopot. Był klient, który nie płacił, a teraz nie możemy sprzedać tego mieszkania, bo nie wygasło roszczenie w KW". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Milart - Opolska IP: *.srv.volvo.com 08.10.08, 14:34 podpisują , rozmawiałem z nimi we wrześniu tego roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Milart - Opolska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 10:12 I tak musisz wpłacić całą kasę w ciągu 2 miesięcy i wtedy nie powinno być z tym problemu. Dla mnie Milart jest ok, inna kwestia to lokalizacja (Opolska)- ale każdy tu ma własne zdanie i potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Milart - Opolska 27.06.07, 15:22 mieszkałam swego czasu na Opolskiej, ale w kolorowych blokach nieco bliżej miasta. I.. dzielnica średnio ciekawa, strasznie duży ruch, więc i hałas i kurz, nie ma za bardzo gdzie konkretnych zakupów zrobić, bo jest tylko Społem, które drogie, choć otwarte w każdy dzień tygodnia. Ale widzę jeżdżąc tam czasami, że dzielnica się rozbudowywuje więc zapewne wiele rzeczy tam się zmieni. Podsumowując - gdybym miała zapłacić dużo pieniążków za mieszkanie, tam nie kupiłabym, ja mnieszkałam w TBS-ach więc nie grymasiłam, gdy dostałam przydział, ale jak tylko nam się udało, to uciekliśmy stamtąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Milart - Opolska IP: *.lanet.net.pl 27.06.07, 20:32 Ja tez mieszkalam w tamtych rejonach, do halasu, b. ruchliwej drogi dodam duzo pijusow i rodzin patologicznych itp. teraz tez bym tam nie kupila. za jakis czas moze sie tam ucywilizuje ale pewnie potrwa to dluuugo. Halas i ruch i tak pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yvz Re: Milart - Opolska IP: *.e-wro.net.pl 13.11.07, 22:30 nie musisz wpłacać całej kasy w przeciągu dwóch miesiący. Milart idzie na rękę w sytuacji kiedy np. bank nie wyraża zgody na wypłatę kredytu w jendej transzy. Mój bank zażyczyl sobie min. 3 transze, które miałyby zostać przelane na konto dew. w ciągu 8 m-cy od daty podpisania umowy. Haczyk jest taki, że pozostała kwota do zapłaty podlega rewaloryzacji, ale oprocentowanie, które proponuje milart jest dość atrakcyjne (5% w ciągu roku). Ja na to poszłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Milart - Opolska IP: *.wroc.pl 05.07.07, 15:38 Witam, Czy już ktoś podpisał umowe?? Ja właśnie się zastanawiam..... Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
rafse Re: Milart - Opolska 11.07.07, 22:24 Z chęcią pomogę przebrnąć przez całą procedurę kredytową za darmo, łącznie z wyborem banku i złożeniem wniosku kredytowego do jednego, dwóch lub trzech banków. Kredytowałem już kilka mieszkań w Milarcie - dew. jest spoko, idzie się znim dogadać. Info: rafse@poczta.onet.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Milart - Opolska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 14:25 rafse skoro pomagasz za darmo, to może zdradzisz wszytskim tajemnicę o ile droższy jest kredyt załatwiany z Twoją pomocą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafse Re: Milart - Opolska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.07, 14:33 moja prowizja to 0,4% kredytu, niedużo prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Milart - Opolska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.08, 13:16 tak deweloper jest miły do momentu, gdy się podpisze umowę, albo wpłaci za mieszkanie, na tym uprzejmości i sympatie się kończą!!! zważcie na to uwagę, bo naprawdę szydło wyjdzie w trakcie, ci którzy już kupili muszą się uzbroic w cierpliwośći opanowanie,a tym którzy jeszcze się nie zdecydowali odradzam wpsółpracy jakiejkolwiek z tą firmą.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Milart - Opolska IP: *.wroclaw.mm.pl 30.01.09, 19:42 Co sie stało? kupiłem tam mieszkanie ale ciekaw jestem Twojej opini. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yvz Re: Milart - Opolska IP: *.e-wro.net.pl 17.11.07, 22:21 kupilam.. jak narazie jestem zadowolona. Milart zgodzil mi sie na wplate w transzach... a budowa sie posuwa naprzod.. jestem dobrej mysli:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Milart - Opolska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 10:23 Witam, właśnie założyłem forum dyskusyjne dla mieszkańców osiedla Milart przy ulicy Opolskiej we Wrocławiu. Zapraszam na www.milartopolska.foraosiedlowe.pl Pozdrawiam, Michał Odpowiedz Link Zgłoś