Gość: majka IP: *.dialog.net.pl 24.06.07, 23:53 poszukuje kogos, kto zajmuje sie projektowaniem łazienki. mozecie polecic kogos?? kafle juz wybrane. ile taka usługa kosztuje?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Julka Re: projekt łazienki IP: *.nat.tvk.wroc.pl 25.06.07, 10:01 Ok 150-200 zł za metr kwadratowy liczy się w pomieszczeniu typu kuchnia lub pokój. W łazience pewnie więcej z racji mniejszych gabarytów. Obecnie nie mogę polecić żadnego projektanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: projekt łazienki IP: *.city-connect.pl 25.06.07, 10:12 sanpol na bielanach - wykonanie projektu łazienki za 200zł, ktore mozna wykorzystac na armature, kafle itp Odpowiedz Link Zgłoś
druop22 Re: projekt łazienki 25.06.07, 10:18 obok Karmelkowej jest Adako, ceny najnizsze chyba we wrocqu jesli chodzi o promocje, dodatkowo mają swoich projektantów, jak kupisz u nich płytki to ci zrobią aranżację :) Odpowiedz Link Zgłoś
isia333 Re: projekt łazienki 28.06.07, 13:24 Owszem -duży wybór kafli i ceny przystępne. Jednak z tym projektantem to bzdura!Z adako współpracują panie architektki, ale projekty o których mówisz wykonywane są na ...papierze. Powiem, że dawno takiego fenomenu nie widziałam. Byłam przekonana, że do projektowania wykorzystuje się specjalistyczne programy komputerowe, które dodatkowo mogą wyliczyć, ile kafli potrzebujesz. Panie architektki z adako mogą wykonać taką usługę, ale jest ona płatna! Ja jednej z pań podziękowałam. Byłam zażenowana jej papierowym projektem. "Zakasałam" rękawy, sama naszkicowałam swoją łazienkę i wyliczyłam co do sztuki każdy kafel. Fakt, że w trakcie realizacji projekt trochę zmodyfikowalismy i tu już duża zasługa naszego glazurnika. Łazienka wyszła super! Odpowiedz Link Zgłoś
inkaem Re: projekt łazienki 25.06.07, 10:17 Chyba żartujesz? Za 200 zł to masz pełen projekt łazienki czy kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: projekt łazienki IP: *.nat.tvk.wroc.pl 25.06.07, 10:39 Taki projekt to sobie kazdy za darmo może w programie "PRO 100" zrobić. Namnożyło się nibyprojektantów, kompletnie bez talentu, ściągają z internetu programiki do projektów i pomysły również. A potem wszystkie mieszkania wyglądają tak samo, czyli brzydko. Powodzenia, prawdziwego pojektanta za 200 zł nie zatrudnisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: projekt łazienki IP: 88.156.80.* 25.06.07, 10:56 chciałbym zeby ktos ci zrobił "slepy test " ciekawe czy bys odrózniła projekty "nibyprojektantów" ? niechodzi przeciez o to by zatrudniać prawdziwego projektanta tylko żeby mieć np ładna (taką która sie podoba) łazienke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: projekt łazienki IP: *.nat.tvk.wroc.pl 25.06.07, 11:06 Widzisz, jarku, jeśli człowiek sam sobie nie potrafi zaprojektować łazinki takiej "jaka mu się podoba" i musi w tym celu zatrudniać projektanta, to może rzeczywiście obojętne, czy projekt będzie za 100 zł czy za 1000 zł. Ludziom się coś w głowach poprzewracało. Projektant to ktoś, kto nie skończył byle kursiku w Wyższej Szkole Świemniania, a kto jest po ASP lub po architekturze. Tacy ludzie mają talent i tacy ludzie się cenią. I jesli ktoś zamawia u nich projekt mieszkania, to nie ma się to po prostu "podobać" (bo na to szkoda kasy - lepiej samemu sobie te 3 metry łazienki zagospodarować meglami z Ikea), a ma spełniać pewne wysokich lotów oczekiwania, mieszkanie ma być swoistym dziełem sztuki. Takie projekty za 100 zł można sobie zrobić w każdym jednym sklepie z kafelkami. Usiądzie pan sprzedawca, nałoży jeden z 1000 zorów i wszyscy będą szczęśliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: projekt łazienki IP: 88.156.80.* 25.06.07, 11:47 problem w tym ze jak małpa namaluje obraz a podpisze sie pod tym picasso to to jest drogie i cenione a jak ja sie podpisze to nie ;) heheheh z łazienkami podobnie .zrobi ikea to jest tanie ,zrobi jakis cymbał po asp to to jest drogie i jesli faktycznie bedzie sie silił na "sztuke " to do tego brzydkie.po architektórze to moze faktycznie odwali dobrą robote bo niebedzxie miał pretensji by jego produkt nazywać sztuką ale i tak wątpie by jego produkt znacznie różnił sie od tych projektantów za stówe . ślepe testy mogłby by rostrzygnąć nasze wątpliwosci pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: projekt łazienki IP: *.nat.tvk.wroc.pl 25.06.07, 12:13 > jakis cymbał po asp O, widzę że kolega wysokich lotów retoryki używa. > po architektórze To się przez "u" pisze. Wiesz, nie lubię rzucać swoich słów na wiatr. Idź i kupuj sobie projekty za 100 zł, jeśli sam nie umiesz wstawić sobie do łazienki pralki i umywalki, a sztukę zostaw wykształconym ludziom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: projekt łazienki IP: *.wro.vectranet.pl 25.06.07, 12:24 widze ze argumenty at persona zaczynają dominować u kolezanki. widze tez ze mam do czynienia ze snobką . pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
nowachata Re: projekt łazienki 26.06.07, 16:00 Witam, proszę o kontakt, może moja pomoc się przyda, proszę wejść na stronę www.nowachata.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matali Re: projekt łazienki IP: *.lanet.net.pl 26.06.07, 22:18 moje mieszkanie ma 75m2 , koszt projektu ałości mieszkania wraz z nadzorem wyniosł 12.000zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inwestor Re: projekt łazienki IP: *.nat.tvk.wroc.pl 28.06.07, 22:22 Proponuje sie wybrać na www.szukajfachowca.pl. Można tam założyć swoją aukcję zlecenia remontowo-budowlanego czyli np. projekt łazienki. Zarejestrowane firmy i fachowcy sami powinni złożyć swoje oferty. Potem wystarczy wybrać najlepszą (albo żadnej jeżeli nic nie będzie nam odpowiadać.) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: projekt łazienki IP: *.magma-net.pl 02.07.07, 19:08 ja jestem architektem... jeśli masz ochote, to podja swój mail.. ale ta usługa nie kosztuje 100 zł... Ja uważam, zę to zalezy od klienta.. są ludzie , którzy mają zmysł i zawszw sobie fajnie urządzą mieszkanie bez projektanta, ale są tacy, którzy potrzebuują pomocy. Do projektowania wnętrz nie potrzeba żadnych wyjątkowych papierów i dlatego każdy może być "projektantem mieszkania". A czy chcesz żeby to zrobił fachowiec, któremu 5 lat tłuką o ergonomii czy ktoś kto tylko lubi ustawiać mable i zestawiać kolory, to Twój wybór.. no i Twoje pieniądze.. Odpowiedz Link Zgłoś
mariana08 Re: projekt łazienki 14.08.14, 12:11 W ceramika design na karmelkowej można dostać projekt łazienki za free, w zamian za zrobienie u nich zakupów... Może tam spróbuj? Odpowiedz Link Zgłoś
genas34 Re: projekt łazienki 14.09.14, 18:24 Witam, ja podczas zakupów korzystałem z projektu firmy Era łazienki Mają tam ogromny asortyment towarowy, a ponad to przy zakupach projekt jest gratis. A projekt dobrze jest wykonać, bo pozwala to na zaoszczędzenie pieniędzy na materiały. To dobrze, że coraz więcej firm decyduje się projektować. Jest to uważam spory ukłon w stronę klienta i jego portfela. Ja byłem w salonie osobiście, ponieważ nie mam daleko, ale możliwy jest także projekt przez internet. Polecam ich usługi jeśli chodzi o projektowanie i zakup akcesoriów do remontu. Eugeniusz Odpowiedz Link Zgłoś