Dodaj do ulubionych

Niezadowolony z PD

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 08:01
Witam wszystkich. Kilka miesięcy temu zakupiłem mieszkanie w
profitdevelopment jako jeden z ostanich.Wszystko było fajnie do czasu
przyznania mi tzw. opiekuna a raczej opiekunki.Od tego czasu mam same
problemy z zrobienie czegokolwiek.Oczekiwanie na telefon od pani Izy to jak
czekac na armagedon moze nigdy nienastąpić.Rozmowa od jakiegoś czasu odbywa
się w tonie niepasującym do takiej firmy a raczej pasuje do sklepu mięsnego
albo dachbudu.Miałem okazje rozmawiać z panem Miłoszem i wspomniałem ze do
pani Izy niemożna się dodzwonić ale rozmowa nie dała żadnego
efektu.Serdecznie współczuje klientom tej firmy bo obsługa jest na poziomie
niedopuszczalnym jezeli chodzi o pania Ize którą pozdrawiam serdecznie i mam
nadzieje że niebęde miał potrzeby się z panią Iza kontaktowac, a zarząd firmy
prosił bym o podjęcie jakiś kroków-Panowie w ten sposób tracicie wizerunek
firmy a ludzie którym się niechce pracowac powinni być zmienieni bo działają
na państwa niekorzyść
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Niezadowolony z PD IP: *.lanet.net.pl 15.07.07, 22:16
      Nie zgodzę się z krytyką postępowania p. Izy. Jest to najbardziej kompetentna
      osoba wg mnie. Tak zaangażowanej osoby w rozwiązywaniu spraw i dbałość o
      klienta jeszcze nie widziałem. Zapewne ktoś zazdrości takiej kompetecji
      osobowości i chce z tego zrobić jakiś niedobry uczynek - a to można zrobić
      najprościej. Tffee. Jestem bardzo zdziwiony, że ktoś śmie coś takiego zrobić.
      Proszę Zarząd aby nie przyjmował do wiadomości tak totalnej krytyki P. Izy,
      jest b. dobrą pracownicą.
      P. Izo głowa do góry niech się Pani nie przejmuje, może te osoby mają kompleksy
      i nie wiedzą jak odreagować. Rozmawiałem na ten temat ze znajomymi określili,
      że jest to wielkie nieporozumienie z tą krytyką. A jak mają jakiś własny
      problem niech sami go sobie rozwiążą.
      • aa1977 Re: Niezadowolony z PD 16.07.07, 21:54
        Od razu widać, że Pani Iza sama sobie to napisała. Dopóki obsługiwała nas Pani
        Justyna było super, niestety zastąpiła ją Pani Izabella i zaczęły się schody...
        Ogólnie firma jest ok, mieszkanie super, ale jak traficie na Panią Izę to
        pożałujecie, że kupiliście mieszkanie w PROFIT Development SA
      • Gość: arc Re: Niezadowolony z PD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 14:42
        Pani Iza kompetentna? Owszem byłaby, gdyby pracowała w cyrku. Z powodzeniem
        mogłaby pracować tam jako kobieta z brodą - ma przecież niezbędne atrybuty ku
        temu. Piękne wąsy i bródka jak się patrzy! Niestety też jestem klientem firmy
        Profit Development i miałem okazję przekonać się na własnej skórze, że Pani Iza
        nie ma nic wspólnego z "zaangażowaniem w rozwiązywaniu spraw i dbałością o
        klienta". Za to potrafi świetnie kłamać i wćiskać przysłowiowy kit klientom.
        Między innymi dzięki jej opieszałości w obsłudze i przygotowywaniu dokumentacji
        straciłem kilkanaście tysięcy zł i zostałem zmuszony do zapłaty tzw.
        rewaloryzacji. Za sprawą Pani Izy były jeszcze inne przejścia, ale szkoda czasu
        i nerwów... Podsumowując - ja też nie jestem zadowolony z PD!
        • Gość: Gość mysza Re: Niezadowolony z PD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 12:00
          Faktycznie wąsy pani Izy są... .A co do kompetencji to różnie bywało,zależy od
          nastroju pani Izy.Dzięki bogu mamy to za sobą.
    • Gość: gość Re: Niezadowolony z PD IP: *.lanet.net.pl 16.07.07, 22:09
      od razu widać, że wszyscy piszą bzdury trzymając się tej wersji. Mama na myśli
      ostatnią opinię. Jestem właścicelem mieszkania zakupionego w PD dla ścisłości
      sprawy.
    • spad_ukp Re: Niezadowolony z PD 16.07.07, 22:46
      No i widzisz, trzeba było kupić w Dachbudzie i miałbyś niemiłą obsługę za
      mniejszą kasę. A tak w temacie to głupszej wypowiedzi nie czytałem. Mały snobik
      żali sie, że jest brzydko traktowany w PD a miało być tak pięknie i w dupkę
      mieli całować, a nie ma ani całuska i Pani Iza Cię zlewa. Widzisz ja kupiłem w
      Dachbudzie i jakoś nie narzekam, obsługa jest miła, potrzebne dokumenty
      załatwiali od ręki. Porównując poprzednią współpracę z Archicomem to nie widzę
      różnicy. A tobie VIP-ie pozostało użalanie się na forum.

A wracając do sklepu mięsnego to też trafiam na miłą obsługę. Może z Tobą jest
      jakiś problem?
    • Gość: gościankaArkadia Re: Niezadowolony z PD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 14:55
      Miałam kontakt z Panią Izą odnośnie ustrerek w naszym mieszkaniu - jest po
      prostu niesłowna i co tu więcej mówić. Na naprawę jednej usterki musieliśmy
      czekać rok i to jescze kilkakrotnie dopominając się,

Nie wiedziała, że moje osiedle jest dla VIP-ów ? :)
      Fajnie poczuć się jak VIP :))
    • Gość: do gosc T Re: Niezadowolony z PD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:27
      szkoda mi Ciebie ... naprawdę!!! i współczuje Pani Izie, że ma do czynienia z
      takimi ludźmi;-(
      • Gość: dod Re: Niezadowolony z PD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:22
        No tak, rzeczywiście. Pani Izie należy się współczucie, aczkolwiek nie z tego
        powodu...
    • Gość: rabi Re: Niezadowolony z PD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.07, 08:31
      może jakieś konkrety? są jakieś? nie ma?
      o której inwestycji wogóle mowa?
    • Gość: gość Re: Niezadowolony z PD IP: *.lanet.net.pl 21.07.07, 20:10
      generalnie to tak na przyszłość. Zapewne na którejś budowie jakiś problem
      będzie. A tak ogólnie to nikt nie wie o co chodzi, czy w ogóle problem jest? Tak
      dla frajdy to przecież na forum można komuś życie umilić a i problem zrobić a
      jeszcze trochę anonimowo to większa swoboda.
      • Gość: Gość A.K. Re: Niezadowolony z PD IP: 217.96.51.* 23.07.07, 09:03
        A mi się wydaje że problem jednak jest.To my jesteśmy klientami.Tylko szkoda że
        to wszystko odbywa się anonimowo.Mimo to jest sygnał że dzieje się coś złego i
        może trzeba coś z tym zrobić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka