Gość: Pit IP: *.chello.pl 25.07.07, 19:30 Ktoś ma jakieś doświadczenia z tym deweloperem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Re:Pit Re: Temar sp.j. IP: *.chello.pl 25.07.07, 19:32 To adres do strony www.temar.com.pl Nowe inwestycje wyglądają zachęcająco ale co z poprzednimi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Temar sp.j. IP: *.chello.pl 25.07.07, 19:36 Tak będzie łatwiej <a href="www.temar.com.pl" title="deweloper Wrocław">www.temar.com.pl</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: Temar sp.j. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 01:13 ja rezerwowalem u nich mieszanie w apartamentach panorama - stracilem przez nich 3 miesiace, rezerowowalem w czerwcu mieszkania po 5300 za metr, zwodzili mnie ze umowa bedzie za kila tygodni a kiedy rozpoczela sie sprzedaz mieszkania byly prawie po 6000 pln (moglem wtedy u konkurencji kupic taniej ale przez nich czekalem na mieszkania ktore okazaly sie byc dla mnie za drogie...) nie polecam... [wprawdzie umowa byla slowna, ale podniesli cene....] Odpowiedz Link Zgłoś