Gość: Dawid IP: *.core.lanet.net.pl 31.07.07, 18:56 Witam, czy ktoś coś słyszał na temat firmy MURAPOL i jej inwestycji przy Łużyckiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mmm Re: Murapol IP: *.lanet.net.pl 07.08.07, 19:30 Byłem u nich ostatnio, w biurze na Szewskiej 8. Ciekawa architektura, cena za metr bardzo przystępna (5800 zł). Wygląda to profesjonalnie. Firma ma na swoim koncie bardzo ładne osiedle w Bielsku Białej i teraz rozszerza działalność na Kraków i gdzieś jeszcze na Górnym Śląsku. Myślę, że może to być ciekawa inwestycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxx Re: Murapol IP: *.wroclaw.mm.pl 08.08.07, 09:28 a widzieliście lokalizacje tej inwestycji?od cmentarza oddziela ja tylko ulica..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtuś Re: Murapol IP: *.core.lanet.net.pl 09.08.07, 17:39 Nooooo, to meszkania z widokiem na przyszłość :-) ! Super!!! A ta cena 5800 zł to brutto czy netto i czy to cena od. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korn Re: Murapol IP: *.lanet.net.pl 28.08.07, 21:45 Specjalnie wlazłem na działkę, tam gdzie będą stały budynki i z tego miejsca cmentarza jako takiego nie widać - tzn. widać tylko całkiem ładny płot i mnóstwo drzew. Wolałbym mieć taki widok z okna zamiast hałasu Grabiszyńskiej jak teraz. A patrząc w drugą stronę widać tylko park i kościół zza drzew. Jak dla mnie to super miejsce do mieszkania. Do tego blisko nad Odrę na spacery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancust1 Re: Murapol IP: *.internetunion.pl 16.05.13, 00:30 www.facebook.com/chwastowy.zakatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Murapol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.13, 12:50 a to przy okazji chcialabym dodac, ze od zalozenia watki minelo prawie 6lat a inwestycja nie powstala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesio Murapol/Łużycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 16:37 Co myślicie o bliskości skrzyżowania Osobowicka/Łużycka od inwestycji (100 m)? Czy będzie uciążliwe? Czy po wybudowaniu drogi za Milenijnym mostem ruch na Osobowickiej spadnie? Czy ktoś był w biurze w Murapolu? Jakie wrażenia? Czy cena 5800 brutto w tym miejscu jest atrakcyjna? Osobiście bliskość kościoła i cmentarza mi nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bxd Re: Murapol/Łużycka IP: *.core.lanet.net.pl 28.08.07, 21:02 Jak będzie obwodnica skończona to będzie całkiem miło tak jak do niedawna zanim otworzyli most milenijny. Jeśli chodzi o cmentarz to do zaakceptowania. 1 listopada pełno gofrów sprzedają i orzeszków ziemnych. Atmosfera super nie z tej ziemi. Poza tym bardzo fajna i spokojna dzielnica. Połązcenie z centrum idealne. Żałuje, że niedługo być może będę musiał się stąd wyprowadzić. Chętnie bym tu został. Na temat firmy niestety nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najka Re: Murapol IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.07, 11:48 zdaje się ze zaczynali sprzedaz z wyzszą ceną ok 7000, teraz jest nizsza jak widzę www.nieruchomosci.com.pl/index.php?s=oferta&id=274 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwastowy.zakatek Re: Murapol IP: *.internetunion.pl 03.06.13, 18:21 A tak murapol wybudował swoją inwestycje we Wrocławiu... www.facebook.com/chwastowy.zakatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wspólnota Mieszkan Re: Murapol IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.13, 09:55 a tak Murapol wybudował w Krakowie czerwienskiego.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.komeski Re: Murapol 26.02.14, 18:57 Nie polecam tego developera, niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś