Gość: iga IP: *.171.134.250.crowley.pl 10.09.07, 15:57 czesc , mam pytanie do was forumowiczów , jestem z poza Wrocławia a chciał kupic mieszkanie u was , interesuja mnie Partynice czy to waszym zdaniem dobra lokalizacja ? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mara Re: Partynice IP: *.wssk.wroc.pl 11.09.07, 08:58 Jedna z najlepszych we Wrocławiu. Daleko od Odry, mało komarów. Blisko do wyjazdu południowego z miasta (autostrada!), blisko do centrum ale niestety obecnie trudny (w planach jest poszerzenie Zwycęskiej) wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nice_party Re: Partynice IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.07, 11:39 dobra :] nie wiem dokładnie, o której części Partynic mówisz - wg mnie lepiej mieszka się po stronie wschodniej, czyli Zwycięska i okolice. choć to prawda, że na dziś dojazd Zwycięską - zwłaszcza w godzinach szczytu - jest upierdliwy, a po oddaniu kolejnych budynków będzie tylko gorzej. także komunikacja miejska szwankuje - autobusy jeżdżą rzadko i nieregularnie. więcej poważniejszych minusów nie widzę. być może ktoś coś jeszcze napisze o przelatujących samolotach, ale po półtora roku mieszkania na Partynicach stwierdzam, że to wydumany problem - nic to nie przeszkadza w normalnym mieszkaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Re: Partynice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 13:05 Ta lokalizacja podobnie jak inne ma swoje plusy i minusy. Wg mnie powoli z Partynic zrobi się jedna z większych sypialni Wrocławia, bo jest tam b. dużo inwestycji i pomimo tego, że np. Zwycięzka będzie poszerzona, to jak się wszyscy wprowadzą problemy z wyjazdem (wszelkimi możliwymi drogami) zapewnione :) Do plusów należy zaliczyć wyjazd z miasta na autostradę i bliskość Bielan, centrum handlowego. Odpowiedz Link Zgłoś
edziu12 Re: Partynice 11.09.07, 13:28 hej, też jestem na etamie kupowania mieszkania. Chcę kupić coś na Krzykach, bo to dobra i prestiżowa dzielnica. Jednak na Partynice nie zdecydowałem się, mimo iż zaoferowano mi fajne mieszkanko, ze względu na dość słabą, jak na ten rejon i ceny mieszkań infrastrukturę. Zanim coś tam się ruszy będę starym dziadkiem. Na dziś zastanawiam się nad trzema mieszkaniami w dobrych lokalizacjach na Krzykach, na Rymarskiej, Racławickiej i Porannej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nice_party Re: Partynice IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.07, 16:19 > Jednak na Partynice nie zdecydowałem się, mimo iż zaoferowano mi > fajne mieszkanko, ze względu na dość słabą, jak na ten rejon i ceny > mieszkań infrastrukturę. zgadza się. infrastruktura jest mizerna. > Zanim coś tam się ruszy będę starym dziadkiem. bez przesady :) trochę się ruszyło, a niedługo zostanie ukończony I etap Galerii Partynice (www.awbud-developer.pl/index.php?option=com_content&task=section&id=4&Itemid=39), więc usług powinno być więcej... poza tym nie każdy musi mieć wszystko "pod domem" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: Partynice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 20:48 Nad Racławicką i Poranną bym się naprawdę zastanowiła... Mieszkam kilka lat w tym rejonie i korki są tu coraz większe :(( A jak oddadzą do użytku to blokowisko przy Krzyckiej to w ogóle bedzie masakra... :((( Ale co racja to racja - lokalizacja jest dobra - spokój, ładnie i nie ma zbyt wielu meneli... :)) Dobra komunikacja i mili ludzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś