Dodaj do ulubionych

Najgorszy deweloper

• estein Re: Najgorszy deweloper 26.08.21, 19:25
      Na początku wszystko wygląda cudownie... nieprzesympatyczny właściciel spółki Laforet Pologne Sp. z o.o. Paweł Kalata snuje opowieści prosto z bajki braci Grimm tak w trakcie samej ceremonii wtajemniczenia jak i w kolejnych odcinkach telenoweli o "budowanych gniazdach" :-)
      Myślę, że wycieczka z przewodnikiem po Disneylandzie się chowa...
      Totalny zwrot akcji następuje, w momencie kiedy pieniążki trafią już na właściwe konto... niestety, czar pryska i to szybciej niż Usain Bold przebiega 100m :-)
      Uważajcie i nie podpisujcie żadnych papierów z tą spółką bo wtopicie!
      A jak już ktoś się skusi, to polecam zarządać od prezesa tej spółki, członków zarządu oraz wspólników zaświadczeń o niekaralności, niestety ja do dzisiaj takich zaświadczeń nie otrzymałam.
      Dajcie sobie spokój i stawiajcie na sprawdzonych deweloperów.
    • cerel Re: Najgorszy deweloper 30.08.21, 20:36
      UWAGA! Osoby zarządzające Biesiadka Developent Sp. z o.o., tj. Paweł Kalata i Roman Biesiadka, zatajają lub nie mówią prawdy o prowadzonych pracach na inwestycji którą budują w Krępicach przy ul. Szkolnej.
      W momencie kiedy dowiedzieliśmy się o licznych nieprawidłowościach oraz poświadczeniach nieprawdy, odstąpiliśmy od umowy rezerwacyjnej na kupno domu w szeregu inwestycji w Krępicach. Do dnia dzisiejszego nie oddali nam wpłaconej kwoty, nie odbierają telefonów oraz nie podejmują wysyłanej korespondencji listownej = wezwań do zwrotu opłaty rezerwacyjnej.
      Dla zainteresowanych polecam poczytać o ich wcześniejszych inwestycjach m.in. o inwestycji "Zimowe Ogrody" na wrocławskich Złotnikach o której pisała nawet Gazeta Wrocławska oraz Gazeta Wyborcza.
      Dodatkowym niesmaczkiem jest fakt, że inwestycja w Krępicach przy ul. Szkolnej, graniczy bezpośrednio od strony wschodniej z cmentarzem Parafii Rzymskokatolickiej p.w. Matki Bożej Częstochowskiej w Krępicach.

Uważajcie na spółkę "KRZAK" Biesiadka Development Sp. z o.o. z Wrocławia. Nie warto!
    • presswro Re: Najgorszy deweloper 17.09.21, 12:20
      Dramat, inwestycja w Krępicach przy ul. Szkolnej to totalna porażka!
      Liczne odstępstwa od projektu budowlanego to norma na tej budowie, byle było taniej!
      Budują ukraińcy bez kierownika budowy, byle było taniej! więc czego innego możemy sie spodziewać ...
      No i jest to inwestycja z ogrodami bezpośrednio graniczącymi z cmentarzem parafialnym! Od czasu do czasu widok na pogrzeb!
      A jak chcesz odstąpić od umowy to Biesiadka Development Sp. z o.o. oraz osoby zarządzające tj. Paweł Kalata i Roman Biesiadka nie odbierają listów, telefonów, nie odpowiadają na maile.
      Stanowczo odradzam tego PATO dewelopera!
    • faktyzkrepic Re: Najgorszy deweloper 23.09.21, 14:24
      Omijać szerokim łukiem ... totalna masakra!!!
      Na wizualizacjach, w opisie i rozmowie zarzekają się jakie to piękne domy będą, jaka igła i cud, miód, że inwstycja jedna na milion, ale trzeba się spieszyć bo jutro już klienci przychodzą ...
      Zabrałem ze sobą inspektora na budowę w Krępicach przy ul. Szkolnej, na miejscu okazało się, że nic nie gra, zasady sztuki budowlanej to mają w poważaniu ..., ściany wymurowane byle jak, stropy wykonane byle jak, jest mnóstwo większych i mniejszych nieprawidłowości, pęknięcia wszelkiego rodzaju na ścianach, podłogach itp.
      Paweł Kalata z ramienia Biesiadka Development Sp. z o.o. z początku był uprzejmy, ale jak inspektor zaczął wymieniać znalezione usterki to już się niecierpliwił, a następnie stawał się coraz bardziej opryskliwy, apogeum sięgnęło gdy orzekłem, że nie chcę tego domu, że chce odstąpić od umowy rezerwacyjnej, wtedy zaczęły się krzyki, groźby i próba przywłaszczenia opłaty rezerwacyjnej tj. zaliczki w kwocie 5000zł, bo przecież zmarnowałem czas dewelopera i gadanie, że on już ogłoszenie usunął z internetu, że odwołał klientów i inne kłamstwa.
      Dodatkowo zatajają fakt, że inwestycja w Krępicach przy ul. Szkolnej graniczy bezpośrednio z cmentarzem parafialnym, z domów gołym okiem widać nagrobki, nie informują o tym w prospekcie informacyjnym!!!
      PATO-DEWELOPERKA 100% UNIKAĆ!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka