lila1006 21.02.08, 18:26 Czy ktoś sie orientuje ile biorą za metr na Brochowie?Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lopik Re: Descont... IP: *.lanet.net.pl 21.02.08, 19:23 Jak się dowiadywałem z miesiąc temu to brali 5700 brutto, a do tego obowiązkowy garaż za 19 500 brutto. Moim zdaniem lokalizacja jest nieciekawa i nie warta tych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moim zdaniem Re: Descont... IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.13, 22:26 Moim zdaniem Brochów w sposób na prawde ciekawy sie cywilizuje i fajnie się na to patrzy wszystko. Ceny z tego co wiem generalnie na Brochowie najniższe we Wrocławiu, a sam descont jak dla mnie ciekawą inwestycję postawił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szamana Re: Descont... IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.13, 16:43 Oczywiście, że Brochów się cywilizuje. Sama jestem z Brochowa i od lat obserwuje jak sie to wszystko zmienia. Wiadomo, że są ciemne miejsca, ale obecnie sporo dobrego przyniosły wszelkie inwestycje i napływ "spokojniejszych" mieszkańców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brochów Re: Descont... IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.13, 14:17 Brochów rulez. Od dziecka na Brochowie i zawsze zadowolony. Mając do wyboru Brochów czy centrum, zawsze wybiorę Brochów. Wiadomo, że dojazd dłuższy, ale wracasz po pracy i masz ciszę. A w weekendy odpoczynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania Re: Descont... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.13, 11:24 Nie ma co pisać, że drogo i że obowiązkowo, bo to zależy jaka inwestycja - więc trzeba się zorientować, a potem się wypowiadać. Descont akurat ma mieszkania i za 4600 brutto i bez obowiązku kupowania garażu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Descont... IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.13, 09:37 No to całkiem przyjemna cena. Będę się zastanawiać. A co powiecie o samym Brochowie? Warto ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Descont... IP: *.opera-mini.net 31.07.13, 10:12 Nie warto, to już Psie pole lepsze i ceny też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irga Re: Descont... IP: *.finemedia.pl 07.08.13, 21:34 Psie Pole? Nigdy. Dla porównania: Z Brochowa dojazd do centrum w 20 minut (Galeria Dominikańska, Dworzec PKP), pociągiem na Dworzec Główny 7 minut. A ile czasu zajmuje dojazd z Psiego Pola? W miarę blisko centrum, dobre skomunikowanie a do tego cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wartu Re: Descont... IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.13, 02:18 Oczywiście, ze warto zamieszkać na Brochowie. NIe słuchaj plotek ludzi, którzy żyją jeszcze jakimiś miejskimi legendami. Brochów poszedł naprzód baaaaardzo. Jest chyab jednym z najprzyjemniejszych miejsc do mieszkania we Wrocławiu. Cisza i dużo zieleni. Prawie jak poza miastem Odpowiedz Link Zgłoś