pchomik 21.02.08, 22:49 Witam Co sądzicie o tym developerze? Znalazłem jedno forum, które nie chłonie do niego sympatią. Ale zastanawiam się nad jego inwestycjami i nie wiem czy warto uderzyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bitter_pill Re: ATAL - ocena IP: *.magma-net.pl 04.05.08, 12:40 kupiłem mieszkanie na Głubczyckiej i do tego momentu nie mam na co narzekać, fachowa i szybka obsługa i co ważne cierpliwa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ATAL - ocena IP: *.wroclaw.mm.pl 04.05.08, 19:56 no na początku zawsze jest milo, do czasu odbioru i później czas oczekiwania na akty notarialne - na Chrzanowskiego dopiero po roku od oddania kluczy - na Morelowym do tej pory nie ma aktów również a oddawali klucze do mieszkań od lutego do marca 2007 - czyli ludzie mieszkali większość czasu nieprawnie na budowie - a od momentu odbioru mieszkania ponosisz koszty utrzymania go oraz utrzymania części wspólnych - a jak masz kredyt to ciągle płacisz ubezpieczenie albo masz podwyżone oprocentowanie - na pytanie co z Aktami - nikt w Atalu informacji nie udzieli bo nie kompetentny lub niepoinformowany. PS. Pierwsze wrażenie z biura sprzedazy mieszkan jak najbardziej OK, ale poźniej już gorzej, i obyście nie mieli zarządcy o nazwie Meritum. Odpowiedz Link Zgłoś