Gość: Anka IP: *.elektrosat.pl 05.05.08, 23:35 Czy ktos kupil u nich meble do kuchni i moze podzielic sie opinią? Są solidni, rzetelni, jaka jakość... Dzieki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Specjalista Re: Anegre - studio mebli kuchennych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 11:14 Anegre to dobre kuchnie w rozsądnych cenach. Robią również wiele rzeczy nietypowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byly klient Re: Anegre - studio mebli kuchennych IP: 62.87.242.* 26.08.08, 17:50 Witam, mam kuchnie Anegre. Trudno powiedziec - meble są ok, ekipa montująca fajna, gorzej z prezesami firmy którzy koordynują pracą.Pan Ewiak Paweł (prosze zapamiętać nazwisko) jest osobą nieopowiedzialną. Przy montażu płyty endukcyjnej posłużył się pomocą niedyplomowanego elektryka i spalił nam płytę. Już miesiąc jesteśmy bez płyty bo pan Ewiak najpierw spokojnie poszedł sobie na urlop a potem kombinował jakby zrobić tak by nie odkupować nam nowej. Pomylił się przy projekcie i musimy wymienić 2 szafki. Poza tym jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Anegre - studio mebli kuchennych IP: 62.87.242.* 26.08.08, 17:52 Aha! Proszę nie brać ekipy remontowej poleconej przez pana Ewiaka - remont wykonuje jego kuzyn też Ewiak i szkoda słów na jakie straty nas naraził. Omijać dużym łukiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Anegre - studio mebli kuchennych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.13, 19:42 Witam, zamówiłem i zakupiłem meble do kuchni firmy ANEGRE. Raczej nie polecam tej firmy. Cena nie adekwatna do jakości mebli. Umowa jest tak sformuowana, że firmę nie obowiązują żadne terminy(z przyczyn niezależnych od nich). Tak więc czekałem dłużej na meble anizeli było to zapisane w umowie. Mam też wiele zastrzeżeń co do pracy doradcy, która kosztowała nas wiele nerwów i pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś