Dodaj do ulubionych

Ogrody Hallera

IP: *.wroclaw.mm.pl 30.09.08, 14:48
czy te mieszkania będą ze złota że cena niektórych wynosi 14
milionów/???? ja pie.....e, poprzewracało sie w głowach, gdybym
miała tyle kasy to by mieszkania nie kupowała
oferty.gazetadom.pl/oferty_mieszkania/mieszkanie/1540-A2-1-0-2-4
Obserwuj wątek
    • Gość: r Re: Ogrody Hallera IP: *.centertel.pl 30.09.08, 16:14
      mysle, ze to blad na stronie. O jedno zero za duzo :)
      Jesli tam jest podana cena 13 tys./m2. Zeby podane mieszkanie (103,7
      m2) kosztowało 14,5 mln cena za metr musiałaby wynieść ok. 140
      tys. :)
      Takich mieszkań nie ma i pewnie długo nie będzie.
      Po prostu błąd na stronie :)
      Na liscie nizej są już "normalne ceny" np. 140 m2 za 1,5 mln
      • Gość: marzena Re: Ogrody Hallera IP: *.wroclaw.mm.pl 30.09.08, 21:24
        własnie też od razu pomyślałam że to błąd bo przeciez to sa
        kosmiczne pieniądze, lepiej niech to poprawią bo chętnych nie
        bedzie....dzięki:)
        • Gość: bb Re: Ogrody Hallera IP: 79.97.244.* 30.09.08, 21:40
          nawet 1.4mln to kosmos a nie uczciwa cena
          • Gość: ja Re: Ogrody Hallera IP: *.wro.vectranet.pl 01.10.08, 09:20
            w skaj tałer ceny wykończonych tzw apartamętów są od ok 11 tys m2 za
            ok 100m2 i od ok 14tys za 42 m2
            • krz71 "Skaj tałer" 17.09.13, 19:21
              "Skaj tałer" to "skaj tałer". Ktoś kto kupuje tam mieszkanie to raczej dla "prestiżu". Że są tam biura to jeszcze rozumiem. Ale mieszkania... hmm. Ciekawe jaka grupa społeczna jest tam lokatorem.
    • Gość: obecny-klient Re: Ogrody Hallera IP: 62.159.77.* 22.09.13, 13:33
      Biorąc pod uwagę, że budowa jeszcze nie wystartowała, robi wrażenie liczba rezerwacji i niedostępnych (już sprzedanych?) mieszkań - 3 sprzedane, ok. 10 widocznych rezerwacji na budynkach C1, C3.
      • Gość: tyż klient Re: Ogrody Hallera IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 22.09.13, 15:39
        patrz tutaj
        www.archicom.pl/inwestycje-mieszkaniowe/dostepne-mieszkania/rzuty/olimpia-port/olimpia-port-s8?level=0
        budowa ma ruszyc w przyszlym miesiacu a tu juz pol chalup nie ma, tak wiec Hallera to pestka przy Olimpii
        trzeba przyznac Archicom ma marke i powodzenie,
        ale w sumie co sie dziwic, ludzie musza miec pewnosc ze nie wtopia kasy, a zbyt wielu takich pewniakow nie ma
        zeby jeszcze moglo byc tylko taniej, bo ceny mieszkan to jakas masakra jest
        • Gość: obecny-klient Re: Ogrody Hallera IP: 62.159.77.* 22.09.13, 20:30
          Tam nie patrzyłem, ale porównując to już wolałbym Ogrody Hallera, blisko tramwaju, obok CH Borek i te parki (w sumie 3 obok). Ceny Archicomu są nieco wyższe, niż gdzie indziej, ale jak się popatrzy na porównywalne oferty innych develperów (tj. budowy zlokalizowane gdzieś w umownym centrum) to już są b. zbliżone.
    • kaka73 Re: Ogrody Hallera 01.10.13, 18:36
      Chcieliśmy wynająć mieszkanie w Ogrodach i cena wynajmu jeszcze ok, ale czynsz za 2 pok. mieszkanie to przesada 600 zł - należy o tym pamiętać kupując. Wynajmując mieszkanie w Corte Verona - ten sam metraż a czynsz 380 zł wraz z wodą i ciepłem.
      • Gość: dinozarł Re: Ogrody Hallera IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.10.13, 19:23
        To ładnie wynajmujący chciał Cię wydymać, mam czynsz za dwa pokoje 350 złotych.
        • kaka73 Re: Ogrody Hallera 01.10.13, 20:59
          No chyba to trochę ściema bo wszyscy wynajmujący a oglądaliśmy kilka mieszkań mówili o takim czynszu.
          • tay2 Re: Ogrody Hallera 03.10.13, 12:15
            ja daje wyższe czynsze
            • 82qwerty Re: Ogrody Hallera 22.02.14, 22:08
              Bo wiecie tu jest cala lista mieszkań, które sa tam do kupienia czasami w bardzo fajnych cenach, więc może jednak własne M zamist wynajmu, bo widze, ze sie ostro zacznyna robić ;) www.archicom.pl/inwestycje-mieszkaniowe/dostepne-mieszkania/lista/ogrody-hallera?limit=50
    • Gość: Piotr Re: Ogrody Hallera IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 29.03.14, 18:41
      Za ponad rok coś skrobnę, mieszkanie się buduje.
      Na razie polecam: investmap.pl/wroclaw-apartamentowce-ogrody-hallera/
      Sporo fotek i interesujących dyskusji...
    • Gość: ubi Re: Ogrody Hallera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.14, 23:37
      Oddanie ale pewnie kolejnych budynków, bo znaczna czesc osiedla już przecież jest w ofercie i jest zrealizowana. B1 i B2 budynki jesli sie nie myle. Jakby co poprawcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka