Gość: Były klient Re: K&C Development/Groblice IP: 195.116.249.* 26.09.11, 07:39 Deweloper kłamliwy nie konsekwetny nie rzetelny z licznymi wpisami w KRD. Problem z odzyskanie zaliczki po wycofaniu się. Problemy z kredytami w bankach z górnej półki. Zaciąga liczne hipoteki. Obecnie nie posiada ani jednej zakończonej inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucho2 Re: K&C Development/Groblice IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.09.11, 14:49 ale nagonka na gościa, chyba sobie nagrabił;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sniki Re: K&C Development/Groblice IP: 195.116.249.* 26.09.11, 14:55 Tak kasy nie chce oddać i ciągle kłamie o czasie oddania. Chodzi tutaj o 30 tyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: K&C Development/Groblice IP: 217.153.67.* 27.09.11, 16:02 Konkretnie! Co i ile, komu i od jakiego czasu - Panie "były kliencie" alias "Sniki" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sniki Re: K&C Development/Groblice IP: *.opera-mini.net 27.09.11, 16:12 A co to trudno sie domyslec komu? no chyba nam a ile przeszło 10 proc wartości mieszkania, od kiedy od miesiąca. Mimo licznych zapewnień o tym że pieniądze będą w terminie. a teksty typu zapomniałem albo jutro są na porządku dziennym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muho2 Re: K&C Development/Groblice IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.11, 17:02 ale zdenerwowałeś chyba ludków od dewelopera hehe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sniki Re: K&C Development/Groblice IP: 195.116.249.* 28.09.11, 07:14 W moim przypadku było tak : dostałem wzór umowy przedwstępnej który był nie do przyjęcia po 2 miesiącach zmian podpisałem umowę. Wiedziałem, że jest hipoteka ale dostałem słownie zapewnienie o dostarczeniu bezobciążeniówki na czas oraz w umowie dałem klauzurę wycofania się z umowy poprzez nie spłacenie hipoteki. Oczywiście hipoteka nie została spłacona przez co nie dostałem kredytu i musiałem się wycofać. Rozwiązałem umowę i znowu dostałem zapewnienie, że dostanę zwrot zaliczki na czas. Miesiac po zero kontaku z p. prezesem Romanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogodna Grobliczan Re: K&C Development/Groblice IP: 217.153.67.* 29.09.11, 19:40 Dla wszystkich "nowych" i niezorientowanych w temacie. Istnieje nowa jednostka czasu, która zwie się CZASOROMAN... To zupełnie inna strefa czasowa, powiedziałabym wręcz nieosiągalna dla naszych małych wiejskich móżdżków ;) Pozdrowienia dla wszystkich, którzy nie tracą zimnej krwi, szkoda naszych nerwów, już niedługo będziemy spiewać -"mam swoją chatę, mam swoją chatę, nanananananana" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sniki Re: K&C Development/Groblice IP: 195.116.249.* 30.09.11, 06:55 Z tego co piszesz widać, że Pogodne Groblice jeszcze nie są zakończone ? Nas z Siechnic wielokrotnie zapewniano o zakończeniu tej inwestycji. "CzasoRoman" dobre i trafne określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kupujący Re: K&C Development/Groblice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 08:02 Groblice na dzień dzisiejszy NIE są ZAKOŃCZONE !!!!!!! Warto samemu podjechać i zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sniki Re: K&C Development/Groblice IP: 195.116.249.* 30.09.11, 08:05 Chętnie podjadę i zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: K&C Development/Groblice IP: 217.153.67.* 07.10.11, 18:51 Groblice I nie są jeszcze skończone. Zadna inwestycja nie jest zakończona. Nadal nie mamy aktów notarialnych. Podpisaliśmy aneksy przed notariuszem, akty mają być do końca października. Czy będą? Czasoroman pokaże.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grobliczanin I Re: K&C Development/Groblice IP: 193.105.35.* 19.10.11, 09:18 JUż niedługo Akty Notarialne :) Jeszcze tylko 4 CzasoRomany i już ( przy 1,5 roku opóżnienia to pikuś ). A teraz równanie dla nowych klientów W tym miesiącu będą napewno akty notariale (Sierpień 2010) = CzasoRoman Ile wynosi Czasoroman jeżeli mamy Paździenik 2011 a nie wiadomo kiedy będą akty notarialne ??? a) Półtora roku b) Dwa lata c) Wszyscy Kochają Romana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: K&C Development/Groblice IP: 195.116.249.* 19.10.11, 09:21 A nie przedawniły Wam się roszczenia w księgach wieczystych. Słyszałem, że są ważne tylko rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: K&C Development/Groblice IP: 217.153.67.* 21.10.11, 21:48 Bardzo dobre równianie dla nowych klientów. Sikorki i wróble ćwierkają, że w tym roku aktów nie zobaczymy, więc CzasoRoman wynosi mniej więcej 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggg Re: K&C Development/Groblice IP: *.legnica.vectranet.pl 26.03.12, 12:25 ggggg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: K&C Development/Groblice IP: *.opera-mini.net 26.03.12, 13:37 A jak na groblicach macie juz akty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: K&C Development/Groblice IP: 78.133.202.* 26.03.12, 17:28 tak, mamy z długami !!!!!!!! jak Developer nie splaci to nam spadną na głowe lada dzień !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: K&C Development/Groblice IP: *.centertel.pl 19.10.11, 09:44 porównajcie ceny mieszkań www.e-deweloperzy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: K&C Development/Groblice IP: 217.153.67.* 21.10.11, 21:46 A słyszeliście kawał o romantyku? Roman ty kut....sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siechniczanin Re: K&C Development/Groblice IP: *.opera-mini.net 22.10.11, 21:02 A jak aneksy mieliscie podpisac jak udalo sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: K&C Development/Groblice IP: 217.153.67.* 01.11.11, 09:46 oczywiście że nie ma aktów i najlepsze że nie wiadomo kiedy będą, ale Romanowe osiedle się tym nie przejmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siech Re: K&C Development/Groblice IP: *.opera-mini.net 01.11.11, 14:23 ciekawe w czym problem Czy oni nie potrafia zrealizowac zadnej inwestycji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: K&C Development/Groblice IP: 217.153.67.* 02.11.11, 20:11 tik tak tik tak tik tak tik tak ja jestem Czasoro man i zegar to moj znak (raczej przemijajacy czas) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @inRED Re: K&C Development/Groblice IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.11, 10:42 hehehe o ja pier..! oblałem się herbatą (ale nie Roman Tee). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: K&C Development/Groblice IP: 217.153.67.* 05.11.11, 16:37 jeśli do tej pory tylko się obawialiśmy, to teraz zesramy się ze strachu - czekajcie na ciekawą korespondencję od komornika.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: K&C Development/Groblice IP: 217.153.67.* 09.11.11, 18:53 Mareczek twierdzi, że pod koniec grudnia będą mieć akta, a my? wie coś ktoś na ten temat? sąsiedzi macie jakieś pomysły? robi się nieciekawie! Czy ten Roman ma sumienie? nie wzrusza się naszymi obawami? Panie Romanie kiedy dostaniemy nasze akta? to są nasze pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: K&C Development/Groblice IP: *.opera-mini.net 09.11.11, 19:05 Oni nie mają sumienia to banda wyrafinowanych ludzi ustawionych na maksymalny zysk tu nie można liczyć na współczucie jak sie okazuje słabość tu trzeba okazać stanowczość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: K&C Development/Groblice IP: 195.116.249.* 10.11.11, 06:14 Ja dodam jeszcze abyście regularnie sprawdzali stan swoich ksiąg wieczystych czy oby nie powstała nowa hipoteka którą później dostaniecie w spadku z mieszkaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasimir Re: K&C Development/Groblice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.11.11, 18:04 czy uważać na tą firmę ?!! Nic jeszcze nie ukończyli mogą pojawić się wpisy w KW ? czy ktoś zna jakieś konkrety ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aro Re: K&C Development/Groblice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 18:09 na budowie potokowej trwa "budowa" pogoda dobra nie ma nikogo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: K&C Development/Groblice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 19:52 Z daleka omijać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: K&C Development/Groblice IP: 195.116.249.* 23.11.11, 12:00 Nawet strona im padła www.kcdevelopment.pl jaka strona taka firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: K&C Development/Groblice IP: *.internetia.net.pl 23.11.11, 13:15 Skoro nie płacili za stronę to już jej nie ma. Tak samo za chwile będzie z tą firmą, po prostu zniknie. Bo wokół niej jest już ładne bagno, a zgodnie z polskim "super" prawem koszty tego poniosą klienci. To przecież oni są winni, nikt im nie kazał kupować u nich mieszkań. Tak to właśnie u nas jest i dlatego takich krętaczy jest coraz więcej. Uważajcie i nie dajcie się okraść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Maslice Re: K&C Development/Groblice IP: *.rdns.blackberry.net 24.11.11, 10:34 K&C jak na razie jest doprzodu z harmonogramem wiec nie sadze by byly jakie koliwek powody do zmartwien :-) co ciekawe slyszalem że od wczoraj maja wdrozony fajny system do zarzadzania budowa pod wzgledem zakupow ma to na celu ( tak mi się wydaje ) usprawnic system by wyrabiac się przed harmonogramem :-D . Mozna było wczoraj to zaowazyc bo robili "delegacje domeny " na wlasny serwer :-) ( dlatego strona przez moment nie dzialala ) co mnie zaciekawilo ... Reasumujac jak na mala firme to bardzo fajne maja pomysly i dobrze im idzie realizacja.wiec polecam Ci Kasmir ich inwestycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: K&C Development/Groblice IP: 195.116.249.* 24.11.11, 10:49 Proszę o nie pisanie banialuków u nas mieszakńców Słonecznych Groblic gdzie mamy juz ponad 3 lata po terminie to nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasimir Re: K&C Development/Groblice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 16:27 mam konkretne pytanie czy macie już podpisane akty notarialne przenoszące na was wlasnosc mieszkan ? dzieki za rzetelną odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Groblice Re: K&C Development/Groblice IP: *.54.18.97.static.telsat.wroc.pl 24.11.11, 16:42 Oczywiście , że nie tylko umowy przedwstępne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogdny Re: K&C Development/Groblice IP: 217.153.67.* 25.11.11, 21:27 oj tam, oj tam, :) Tylko półtora roku opóźnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mm Re: K&C Development/Groblice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 22:24 mieszkacie zatem u Czasoromana.Trzymaj kciuki i dużo modlitwy, może kiedyś się wam uda dostać te akty własności. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: K&C Development/Groblice IP: 217.153.67.* 26.11.11, 18:13 Pan szanowny Roman mowil, że do konca tego roku maja byc akta.. ahaaaaa... no zobaczymy. A polecac bede, ale żeby nie ufać i nie kupować mieszkan, strata kasy, czasu i nerwow. Pozdrawiam sąsiadow Pogodnego weekendu zyczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cc Re: K&C Development/Groblice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 21:20 Powodzenia ale słabo to widzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: K&C Development/Groblice IP: 217.153.67.* 08.12.11, 14:15 kolejne usterki wychodza m.in z rurami, może nie popłyniemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mm Re: K&C Development/Groblice IP: 195.116.249.* 08.12.11, 14:25 Współczuję aż strach co się jeszcze może wydarzyć. Słyszałem, że już w Siechnicach ktoś mieszka. Nawet pojawiła się pierwsza antena satelitarna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: K&C Development/Groblice IP: 217.153.67.* 30.01.12, 14:41 wiadomosci.onet.pl/regionalne/wroclaw/budowa-sieci-kanalizacyjnych-w-glogowie-i-siechnic,1,5012322,region-wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pako75 Re: K&C Development/Groblice IP: 78.9.157.* 05.02.12, 19:55 Witam Czy rok 2012 przyniósł szanownym mieszkańcom "Pogodnych" Groblic akty notarialne? Czy dalej odmierzacie czas w "czasoromanach"? Pytam, ponieważ jestem zainteresowany budową na Potokowej, ale jakoś wczesniejszych ok 500 wpisów mocno zgasiła mój entuzjazm co do pomysłu wspópracy z tym developerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: K&C Development/Groblice IP: *.internetia.net.pl 05.02.12, 22:18 Wszyscy, którzy myślą o współpracy z tym developerem powinni przed podpisaniem czegokolwiek skontaktować się z Panią Marzanną Strzałkowską - Komornikiem Sądowym przy Sądzie Rejonowym dla Wrocławia Krzyków. Zapytajcie o egzekucje wobec K&C Development. Taka dobra rada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: K&C Development/Groblice IP: 217.153.64.* 06.02.12, 07:29 nie zabieraj głosu jeśli nie jesteś w temacie , egzekucja jest skuteczna czego nie można powiedzieć o innych naszych rodzimych firemkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sniki Re: K&C Development/Groblice IP: 195.116.249.* 06.02.12, 07:43 Co znaczy egzekucja jest skuteczna ? Możesz to rozwinąć skoro jesteś tak w temacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: K&C Development/Groblice IP: 217.153.67.* 07.02.12, 20:33 w końcu są AKTY. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dd Re: K&C Development/Groblice IP: *.m3-connect.de 07.02.12, 20:46 Ch..j jest.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: K&C Development/Groblice IP: *.opera-mini.net 07.02.12, 21:43 Macie akty ostateczne notarialne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, Re: K&C Development/Groblice IP: 217.153.67.* 09.02.12, 12:25 taka skuteczna że ludzie spłacają długi za K&C żeby mieć akty pewnie .... pan prezes roman to bajkopisarz, bajerant i ogólnie luzak, chyba nic go nie rusza i jak na prezesa przystało z klientami-"pospulstwem" nie ma ochoty rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do człowieka ",,," Re: K&C Development/Groblice IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.12, 15:10 Najlepiej jest komentować na pełnym anonimie z zerową znajomością sprawy... Gość z trudem,ale przeniósł własność, powoli domyka tematy tego osiedla ,ale lepiej jest za pośrednictwem komputera pluć i okopywać kogoś na ziemi? Może zamiast na forum p.",,," zasiądzie przez chwilę nad słownikiem języka polskiego, przypomni sobie kilka zasad ortograficznych i interpunkcyjnych lub pójdzie z psem na wyciszający spacer ostudzić rozpaloną głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssss... Re: K&C Development/Groblice IP: 217.153.67.* 20.02.12, 20:34 "powoli domyka tematy osiedla"? bo go ludzie zmusili, a raczej prawnicy, gdyby nie Panowie z "jajami" którym dziekuję, poszlibysmy z torbami pod most! Za co tu więc chwalić Developera? żadnej laski nie robił, zaplacilismy za te mieszkania .. zastanawia mnie tylko kto splaci jego dlugi? mieszkańcy?- zapowiada sie że tak! A patrząc na wiadomość "do czlowieka" chyba sama sięgnij po słownik "najmądrzejsza", bo literowka mówi sama za siebie. Podczymuje, nie kupujcie u niego mieszkan chyba że lubicie problemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: K&C Development/Groblice IP: *.opera-mini.net 20.02.12, 20:50 Kończy groblice kosztem siechnic tylko dla tego że nie chcecie połączyć sił Dług na Siechnicach rośnie w zastraszającym tempie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: K&C Development/Groblice IP: 217.153.67.* 21.02.12, 10:21 Bardzo przykre to co piszesz, w jaki sposób mozna Wam pomóc? Nie obwiniaj nas, nie chcieliśmy nikomu zaszkodzić, po prostu walczymy o własne mieszkania, a co Developer wyprawia nie mamy wpływu. To do niego powinieneś miec żal. Trzymam za Was kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszust Re: K&C Development/Groblice IP: 217.153.67.* 21.02.12, 13:15 Ludzie nie kupujcie u nich mieszkań to oszuści z wysoką kultura osobistą co jest mylne! uslyszysz to co chcialbys uslyszeć, a dostaniesz gratis wór z długami! W Groblicach mieszkania nie są wykonczone, dluga lista poprawek czeka, a developerek niewywiązuje sie z niczego. Jak Panu nie wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: K&C Development/Groblice IP: 89.174.231.* 10.02.12, 15:28 jestem zainteresowany tym co się dzieje w tej sprawie - bardzo proszę o kontakt pod nr tel 514 800 852 dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stery Re: K&C Development/Groblice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.12, 19:50 Czy może ktoś napisać a forum co sie dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janson Re: K&C Development/Groblice IP: *.wroclaw.mm.pl 19.03.12, 15:38 Wiecie coś aktualnie? Jak budowa na Pogodnym III? Jak kondycja firmy, bo zaczyna to wyglądać nieciekawie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gi Re: K&C Development/Groblice IP: *.emea.ibm.com 29.03.12, 09:19 Wczoraj w Groblicach i Siechnicach odcieli prad ze wzgledu na niezaplacony rachunek. Dzis maja go przywrocic, ale to jest totalna patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogodny99 Re: K&C Development/Groblice IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.03.12, 09:38 powiedzcie mi, co na to deweloper???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gi Re: K&C Development/Groblice IP: *.emea.ibm.com 29.03.12, 12:01 nie skombinowal kasy na czas chociaz pradu nie odcinaja z dnia na dzien, tylko raczej jak sie nie placi miesiacami. Dzisiaj jest juz prad, ale jeden noc zycia jak jaskiniowcy mi wystarczyl... Plakac sie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha.m Re: K&C Development/Groblice IP: 78.133.202.* 29.03.12, 15:48 złodziej i patologia dziwi mnie to, że ludzie jeszcze wierza i mieszkania kupuja, chwali sie że nam rachunki placił, a nie wspomina, że akta zablokowal na 2 lata, sami bysmy sobie płacili gdybyśmy mieli możliwość!!!!!! cieszy się, że są gorsi od niego.. no nez sie ma czym pochwalić! Odpowiedz Link Zgłoś
anula5550 Re: K&C Development/Groblice 17.02.12, 15:35 Witam, przepraszam że tutaj piszę z prośbą, ale to najlepsze miejsce na znalezienie osób kupujących mieszkanie u dewelopera. Mam zatem ogromną prośbę o wypełnienie ankiety składającej się z kilku pytań, a dotyczącej reklam deweloperów. Oto link do ankiety: LINK. Będę niezmiernie wdzięczna za każdą pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: K&C Development/Groblice IP: 78.133.202.* 08.05.12, 20:35 Witam, czy wy takze macie komornika na mieszkaniach tak jak maja ludzie w Siechnicach ???? Myśle że jeśli chodzi o dewelopera to nie tylko on jest patologią ale jeg robotnicy także zero kultury jeden robi a reszta się po dupach drapie; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pra... Re: K&C Development/Groblice IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.12, 11:38 kolego nawalasz z tego samego ip pod innym opisem, więc nie naganiaj durnowatymi opisami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XxX Re: K&C Development/Groblice IP: 195.116.249.* 10.05.12, 11:43 Polecam zerknąc na stronę www.zanimzamieszkasz.pl/wroclaw/kc-development.html#comment-7797 wszyskim zainteresowanym KC Development Widziałem, że Piecowice staneły na tym samym etapie co Siechnice a było tak pięknię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: K&C Development/Groblice IP: 78.133.202.* 14.05.12, 16:37 Na innym forum sa podane kwoty i nr ksiag wieczystych zajetych przez komornika. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sda Re: K&C Development/Groblice IP: *.man.tk-internet.pl 14.05.12, 17:29 Wiemy www.zanimzamieszkasz.pl/wroclaw/kc-development.html#comment-7797 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: K&C Development/Groblice IP: 78.133.202.* 14.05.12, 22:43 Nie rozumiem agresji -pra...- hmm czyżby to sam Pan "deweloper" czy jeden z "pracowników" udających że pracuje; ktoś kto wiele mówi mało robi i unika kontaktu nie jest osobą odpowiedzialną za swoje błedy i wprowadzanie ludzi w błąd; praca która jest opóźniona na wszystkich budowach, niewyjaśnione sprawy w księgach wieczystych o czymś świadczą; ostatnio dużo się słyszy że ludzie poszkodowani w takich sytuacjach korzystają z art. 286; nasze prawo się zmienia ale chyba za wolno skoro dochodzi do takich sytuacji że ludzie walczą o coś "mieszkania" za co zapłacili a tego nie mają bo drugi chce się wzbogacić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdm Re: K&C Development/Groblice IP: 195.116.249.* 15.05.12, 05:55 Nie rozumiem tego postu odnośnie jakiej wypowiedzi to dotyczy ? KC nie bardzo chce chronić przyszłych nabywców mieszkań od developera. Skoro się zapłaciło developerowi za wybudowanie to może budować w nieskończoność a potem w nieskończoność podpisywać umowę końcową. Tak jest z tym developerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grobliczanin Re: K&C Development/Groblice IP: *.play-internet.pl 15.05.12, 18:16 Dla wszystkich zainteresowanych sytuacją w Groblicach. Stan na 15.05.2012 Do dzisiaj jesteśmy na prądzie budowlanym. Problem dotyczy zielonej karty na którą Roman nie ma ok 12.000 + VAT i miejmy nadzieję że tylko o to chodzi ( choć powoli zaczynam się zastanawiać czy aby tylko ). Pozostałe media są już nasze. Jest też sporo nie wykonanych rzeczy jak: brak furtki, placu zabaw, skrzynek i wielu innych drobiazgów i poprawek do wykonania. Akty notarialne świadomie wzięliśmy z długiem Romana na 227.000. (jak byśmy czekali dłużej aż spłaci te 227.000 to komornik by nas zasypał, tak jak stało się to z Siechnicami). Jesteśmy na etapie spłacania długów Romana. Kto swoją działkę 1/20 spłaci jest wolny i może sobie ścigać Romana o zwrot kasy ( chciałbym wierzyć że jest to do odzyskania ). Pozdrawiam wszystkich którzy walczą z Romanem. A nowym klientom życzę spokoju ducha i duuużo optymizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAJERANT Re: K&C Development/Groblice IP: 78.133.202.* 28.05.12, 13:40 JAKICH SOBIE ZATRUDNIŁ "ROBOTNIKÓW" TAKI MA EFEKT PRACY, JAK PŁACISZ MOŻESZ WYMAGAĆ A JAK NIE PLACISZ TO ZA DARMO NIKT ZAPIER... NIE BĘDZIE ! NIKT PROBLEMOW NIE SZUKA, LUDZIE CHCĄ PRACOWAĆ ZA WYNAGRODZENIE, CZAS TO PIENIĄDZ. GROBLICE SPLACA 227TYŚ PANA R. DŁUGÓW DO KTORYCH NAS ZMUSIŁ SYTUACJĄ UTRATY MIESZKAN, OCZYWIŚCIE NIEWSZYSCY BO LUDZIE NA ŻYCIE NIE MAJĄ, KREDYTY LEDWO SPLACAJĄ ŻEBY PAN R. MÓGŁ SPOKOJNIE DALEJ NA NAIWNOSCI I KRZYWDZIE LUDZKIEJ SIE BOGACIĆ. DURNY TEN CO MU JESZCZE WIERZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAZETA Re: K&C Development/Groblice IP: 78.133.202.* 21.11.12, 20:06 ZAPRASZAM NA WWW.FAKT.PL REGIONALNY-WROCŁAW odnosnie osiedla pogodnego w Groblicach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: K&C Development/Groblice IP: 78.133.202.* 14.01.13, 10:00 polecam strone kcdevelopment.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po co com Re: K&C Development/Groblice IP: *.finemedia.pl 16.01.13, 16:06 To może wpisz sobie bez com... Odpowiedz Link Zgłoś