Dodaj do ulubionych

Osiedle Brylantowe-Wrocław-Ołtaszyn

22.03.09, 11:48
Szukam osób, które zainwestowały w domy na Osiedlu Brylantowym na
Ołtaszynie. Proszę o kontakt na forum.
Obserwuj wątek
    • bolaz Re: Osiedle Brylantowe-Wrocław-Ołtaszyn 23.03.09, 00:42
      witam,
      gdzie można znaleźć ofertę tej inwestycji ?
    • Gość: symon Re: Osiedle Brylantowe-Wrocław-Ołtaszyn IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.09, 21:58
      forum.muratordom.pl/brylantowa-wroclaw,t142900.htm?sid=1168437354a078487823313e01d3634b
    • Gość: zbrylanowej Re: Osiedle Brylantowe-Wrocław-Ołtaszyn IP: 79.110.196.* 05.10.09, 18:37
      jestem z osiedla brylanowego, mam nadzieję, że niedługo tam
      zamieszkam - proszę o kontakt girlssquad@wp.pl
      • Gość: Techbau Odbiory mieszkań i domów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 17:08
        Profesjonalne odbiory mieszkań , domów i lokali usługowych
        od firm developerskich i spółdzielni mieszkaniowych.
        tel.607-937-916 Zbigniew Gorzelak "Techbau"

• Gość: OCHRONA OSIEDLA Re: Osiedle Brylantowe-Wrocław-Ołtaszyn IP: *.static.tvk.wroc.pl 07.04.10, 18:18
      Witam,

ZAPRASZAM DO POZNANIA OFERTY OCHRONY OSIEDLA POD NUMEREM TELEFONU
      667 693 616

MONITORING PAŃSTWA SYSTEMU ALARMOWEGO Z PODEJMOWANIEM INTERWENCJI PRZEZ
      UZBROJONE PATROLE SAMOCHODOWE
      DWA PRÓBNE ALARMY Z PODJĘCIEM INTERWENCJI W MIESIĄCU
      BEZPŁATNY PROJEKT SYSTEMU ALARMOWEGO
      MOŻLIWOŚĆ INTERWENCJI PATROLU NA WEZWANIE W PRZYPADKU ZAGROŻENIA OSOBY LUB
      MIENIA POPRZEZ RADIOLINIĘ ANTYNAPADOWĄ
      DOZOROWANIE OBIEKTU PRZEZ GODZINĘ OD PODJĘCIA INTERWENCJI NA OBIEKCIE
      KONTROLNE PRZEJAZDY PATROLI W MIEJSCACH OZNAKOWANYCH
      • Gość: Belcia Re: Osiedle Brylantowe-Wrocław-Ołtaszyn IP: *.wroclaw.mm.pl 11.04.10, 15:54
        Ludzie, pomyslcie.. To kiedys byl fajny rejon... a teraz inwestycja
        na inwestycji, dom na domu.. ciasno, rano potworne korki, po
        poludniu tez, zero prywatnosci. Ładne domy ale upchane na maksa.
        Blisko wylot z miasta ale Bielany tez sa zakorkowane.
        Kupno tam mieszkania to fatalna decyzja.
        • mysliciell Re: Osiedle Brylantowe-Wrocław-Ołtaszyn 29.10.10, 11:14
          Oto 'ciekawostki' o SM Jedynka, niestety nie polecam.
          Budowa opozniona 1.5 roku i konca nie widac, usterki nie sa usuwane, chyba ze po roku dobijania sie, kary umowne spoldzielnia nie chce wyplacic ale pozew zbiorowy bedzie ...

brzostowiecki.pl/forum-brylantowa/
    • Gość: Filipina Sz Architek Wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 21:05
      Witam,
      wszystkich zainteresowanych projektami wnętrz zapraszam na moją stronę www.wnetrzaszczepankiewicz.pl lub do kontaktu telefonicznego 501 734 544.

Z chęcią pomogę Państwu przy realizacji kuchni, łązienki jak również całego wnętrza.
      Pomogę również przy wszelkich doborach i negocjacjach cen (również na sprzęty!).

Pozdrawiam,
      Filipina Szczepankiewicz
      Architekt Wnętrz
      • Gość: Marta Developerzy: Wrocław Poleć znajomemu Powiadomienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 10:51
        Usterki, korki, ladnie ale ciasno

czyli zostaje zamieszkać pod Kłodzkiem, tam przejżyście, piękne widoki, łądna droga (nr 8), ruch umiarkowanie przetrzymany....

tylko do Wro daleko :)
        • Gość: Bela Re: Developerzy: Wrocław Poleć znajomemu Powiadom IP: 89.228.174.* 20.11.10, 11:32
          takie są Krzyki i Ołtaszyn. Zapchane do granic zdrowego rozsądku. Dom na domu, okna w okna. Zero przestrzeni i prywatności. Nie wiem, kto nadal chce tam kupowac mieszkania.
          • kromerka761 Re: Developerzy: Wrocław Poleć znajomemu Powiadom 20.11.10, 16:43
            Wszystko bym dała, żeby zamieszkać na krzykach, tylko trochę kaski jeszcze muszę dozbierać, bo z tego co się orientowałam dosyć drogo tam jest.
            • Gość: Bela Re: Developerzy: Wrocław Poleć znajomemu Powiadom IP: 89.228.174.* 20.11.10, 21:54
              durna baba, mieszkać w mrowisku
              • Gość: Arek Re: Developerzy: Wrocław Poleć znajomemu Powiadom IP: *.swidnica.mm.pl 21.11.10, 09:47
                Idź się wreszcie leczyć
              • kromerka761 Re: Developerzy: Wrocław Poleć znajomemu Powiadom 21.11.10, 11:15
                Krzyki to cudowne miejsce do zamieszkania, w trakcie studiów udało mi się tam troche pomieszkać ze znajomymi i byliśmy wręcz zachwyceni, jakoś tak lepiej się tam mieszka.
                • Gość: Bela Re: Developerzy: Wrocław Poleć znajomemu Powiadom IP: 89.228.174.* 21.11.10, 12:25
                  to mieszkaj, mieszkaj. Tylko uwaznie zasłaniaj okna, sąsiad będzie ci patrzył w garnki z odległości pięciu metrów, ze swojego okna. Cudowne miejsce do mieszkania:)))
                  • kromerka761 Re: Developerzy: Wrocław Poleć znajomemu Powiadom 21.11.10, 14:04
                    my za oknem mieliśmy łąkę, a z drugiej strony blok w odległości jakiś 20 metrów więc o co kaman??
                    • Gość: Bela Re: Developerzy: Wrocław Poleć znajomemu Powiadom IP: 89.228.174.* 21.11.10, 18:43
                      o to kaman, ze to juz przeszłosc. Krzyki są całe zabudowane a nieliczne wolne przestrzenie będą zabudowane wkrótce. O to kaman. Zapomnij o starych Krzykach, teraz to robi się mrowisko.
                      • kromerka761 Re: Developerzy: Wrocław Poleć znajomemu Powiadom 22.11.10, 16:23
                        Zapomnij o krzykach hehe dobre, ja marze o tym żeby mieć tam mieszkanie kobieto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka