Gość: mm IP: *.wroclaw.mm.pl 08.06.09, 23:14 Kupię mieszkanie (2,3pokoje ok.60m) na Muchoborze Wielkim. monikaer@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paweł Re: Kupię mieszkanie na Muchoborze Wielkim. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.09, 09:03 Trawowa www.nelle.pl 60m z ogrodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Kupię mieszkanie na Muchoborze Wielkim. IP: *.lanet.net.pl 09.06.09, 09:51 może ktoś kto mieszka w tamtej okolicy napisać czy lotnisko i samoloty są bardzo uciążliwe ? Odpowiedz Link Zgłoś
yeetii Re: Kupię mieszkanie na Muchoborze Wielkim. 09.06.09, 11:24 Jeśli wybierzesz mieszkanie na północ od avicenny/stanisławowskiej to samoloty nie będą uciążliwe - mieszkam od 2 lat na trawowej i jedynie sporadycznie (nie częściej niż na innymi częściami miasta) słyszę tylko helikoptery. Samolot słyszałem może kilka razy przez ten czas. Natomiast tak jak obserwuję lądujące samoloty to odnoszę wrażenie, że latają nad osiedlami przy Kunickiego, Gagarina, Żwirki i Wigury, itd. Mój brat wynajmuje mieszkanie przy Buczadzkiej i mówi, że są raczej dokuczliwe, ale nie na tyle, żeby nie dało się mieszkać jak widać. Chociaż zaznaczył, że dla siebie mieszkania nie kupiłby na tych osiedlach. Inna sprawa jak zamieszkasz blisko torów. Wtedy średnio co 2 godziny masz pociąg, który gwiżdże mijając przejazdy niestrzeżone m.in. na trawowej. Zimą nie ma problemu, bo jest to prawie niesłyszalne, ale latem jest trochę gorzej. Na szczęście nie jest to hałas, który jest dla mnie uciążliwy - nie musisz obawiać się zagłuszania telewizora czy muzyki. Natomiast nocą to już zależy od wrażliwośći - ja nic nie słyszę. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mgrocik Karpacka - Reinhold 09.06.09, 13:10 Gotowe mieszkania na Karpackiej - deweloper Reinhold www.reinholddom.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Karpacka - Reinhold IP: *.wroclaw.mm.pl 12.06.09, 00:00 Dziękuję za informację ale szukam mieszkania na rynku wtórnym w cenie do 330tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Karpacka - Reinhold IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.09, 09:12 Ciężko będzie znaleźć na tym osiedlu mieszkanie o takim metrażu za taka cenę. Osiedle moim zdaniem podrożeje jak otworzą węzeł autostradowy lotnisko i przebudują Strzegomską do Obwodnicy Śródmiejskiej. A to ma już być za 1,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: Karpacka - Reinhold 12.06.09, 09:54 Osiedle moim zdaniem podrożeje ... ostro w gore powiadasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Karpacka - Reinhold IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.09, 10:12 Może doprecyzuje, relatywnie do innych lokalizacji moim zdaniem cena będzie wyższa. Pytanie tylko co się będzie działo z ceną mieszkań ogólnie. Jak ktoś ma czas to niech czeka na rozwój wydarzeń. Albo zarobi albo straci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Karpacka - Reinhold IP: 217.149.250.* 08.12.09, 08:14 Uwaga na mieszkania na Karpackiej. W jednym z mieszkań na ścianie jest grzyb, ściana jest przemoknięta z powodu dziury w izolacji. Odpowiedz Link Zgłoś