ewti 21.05.04, 14:29 nawiążę kontakt z osobami któe planują zdawac w tym roku na radcowską do Łodzi. Chętnie wymienię się materiałami. Interesują mnie testy, pytania do opracowania z poprzednich lat z Łodzi. Posiadam materiały z innych aplikacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackexit Re: aplikacja radcowska w Łodzi 21.05.04, 14:32 ewti napisała: > nawiążę kontakt z osobami któe planują zdawac w tym roku na radcowską do > Łodzi. Chętnie wymienię się materiałami. Interesują mnie testy, pytania do > opracowania z poprzednich lat z Łodzi. Posiadam materiały z innych aplikacji. wymienianie sie testami nie ma sensu istotne byloby wymienienie sie rodzina lub znajomosciami. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
ewti Re: aplikacja radcowska w Łodzi 25.05.04, 13:22 blackexit, czy to miało być zabawne? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: aplikacja radcowska w Łodzi 25.05.04, 18:49 ewti napisała: > blackexit, czy to miało być zabawne? co znaczy zabawne? a ty na ksiezycu zyjesz? masz znajomosci czy jakies inne mozliwosci? pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
wpia Re: aplikacja radcowska w Łodzi 25.05.04, 14:01 ewit wybacz blackexitowi - on jest poprostu bardzo anty-korporacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
olegia Re: aplikacja radcowska w Łodzi 14.06.04, 15:57 Hej. Ja też mam zanmiar zadawać na radcowską w Łodzi. Nie wiem czyw iesz, ale egzamnin przełożono na 22 czerwca. Oto mój adres e-mail, najczęściej tu zaglądam: olegia@rtlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mon1 Re: aplikacja radcowska w Łodzi 15.06.04, 11:14 TO JEST APEL DO WSZYSTKICH TYCH KTORZY MIELI LUB MAJA ZDAWAC NA APLIKACJE W ŁODZI. POSŁUCHAJCIE PROPONUJA ZAPROTESTOWAC W SPRWIE TERMINU EGZAMINU KTORY ZASTAŁ WYZNACZONY ZA NASZYMI PLECAMI NA 22 CZERWCA. PRZYPOMINAM ZE PAN DZIEKA OBIECYWAŁ ZE EGZAMIN ODBEDZIE SIE NAJWCZESNIEJ W LIPCU A PONADTO ZASTANIEMY ZAWIADOMIENI LISTOWNIE NA CONAJMIEJ 14 DNI PRZED.jA DO DZIS NIE DOTRZYMAŁĄM TAKIEGO LISTU. WATPLIWOSCI BUDZI ROWNIEZ FAKT WYZNACZENIA EGZAMINÓW USTNYCH 5 DNI PO PISEMNYCH.cZY PRZEZ TAK KROTKI OKRES CZASU MOZNA RZETELNIE SPRAWDZIC 200 PRAC. PONADTO NIE POZOSTAWIONA NAM CZASU NA WGLĄD WE WŁASNE PRACE I MOZLIWOSCI ODWŁANIA SIE OD WYNIKU EGZAMINU PISEMNEGO, GDYZ JEGO WYNIKI ZOSTANO OGŁOSZONE 26 A NASTEPNEGO DNIA ROZPOCZYNAJA SIE EGZAMINY USTNE! lUDZIE NIE POZWOLMY SIE TAK TRAKTOWAC. MAM NADZIEJE ZE JEZELI SKONSOLIDUJEMY SIE TO RADA ZROZUMIENIE NIEWŁASCIWOŚĆ SWOJEGO POSTEPOWANIA I BEDZIE SKŁONNA POJSC NA KOMPROMIS. JEZELI NIE ZAPROTESTUJEMY TO OCZYWISTE JEST ZE NASZE ZDANIE NIE BEDZIE WZIĘTE PO UWAGE I OIRP UZNA ZE SIE NA TO ZGADZAMY NIE WZYWAM WAS DO BEZSENNOWNEGO BUNTU MI NA ZEBRANIU PAN DZIEKAN WYDAŁ SIE CZŁOWIEKIEM ROZSĄDNYM Z KTÓRYM MOZNA "SIĘ DOGADAĆ wSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH PROSZE O KONTAKT monikapop@poczta.interia.pl NIE POZWOLMY TRAKTOWAĆ SIE JAK MAŁE DZIECI! Odpowiedz Link Zgłoś
pikorpikor Re: aplikacja radcowska w Łodzi 15.06.04, 11:34 Czy ktoś może mi wytłumaczyć na jakiej zasadzie odbywa się egzamin na aplikację skoro przeprowadzanie egzaminów w tym trybie zostało uznane za niekonstytucyjne? MAM NADZIEJE ZE JEZELI SKONSOLIDUJEMY SIE TO RADA ZROZUMIENIE NIEWŁASCIWOŚĆ > SWOJEGO POSTEPOWANIA Ty naprawdę w to wierzysz??? MI NA ZEBRANIU PAN DZIEKAN WYDAŁ SIE > CZŁOWIEKIEM ROZSĄDNYM Wiele rzeczy wydaje się na początku takimi jakimi nie są. Nawet gdy on faktycznie jest w porządku to grupa nacisku mu pewne rzeczy wbiła do głowy. JA BYM TO WIDZIAŁ TAK (POWAŻNIE): Nie bać się. Zebrać wszystkich, którym się to nie podoba. Wezwać media i w dniu egzaminu zablokować i zbojkotować rekrutację. Choć to trudne i pewnie nie wyjdzie. Jako, że sytuacja z postępowaniami egzaminacyjnymi jest napięta (wyrok TK) trzeba jak najwięcej pokazywać publicznie przekręty, które się podczas nich odbywają bo inaczej ze względu na krótkotrwałe "korzyści" (pozorne szanse na dostanie się do korporacji) wszystko zostanie zaprzepaszczone - skala zmian zasad rekrutacji, która zostanie uchwalona przez sejm. Nie bać się ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś