magdallela Re: Pozycjonowanie 20.03.19, 19:44 Prawda jest taka, że żadna Agencja nie może Ci zagwarantować jaki wynik w wyszukiwarce osiągnie Twoja strona. Może być tak, że na niektóre frazy będziesz miała pierwszą pozycję a na inne np 5.....itd. Na pozycję strony internetowej w wyszukiwarce ma wpływ bardzo wiele czynników. Algorytm Google nie jest NIKOMU znany. Żadna profesjonalna Agencja, która ma doświadczenie w SEO nie może Cię zapewnić w jakim dokładnie czasie i jaki dokładnie efekt uzyska. Dobrą pracę w temacie SEO wykonuje Agencja AW PROJEKT z Łodzi, nie wiem jaką umowę zawierają z klientem, ale wiem, że mają wysoka skuteczność, tu można zerknąć pozycjonowanie stron www Odpowiedz Link
kapibara12 Re: Pozycjonowanie 07.06.19, 12:03 akka13 napisała: > Witam, > Mam problem. Prowadzę niewielki serwis, kóry jednak potrzebuje > pozycjonowania. Jestem o krok od podpisanai umowy z firmą. > Zastanawiam się jednak, co jest skuteczniejsze: pozycjonowania wg > słów kluczowych czy umowa na wyniki (opłata za wejścia z > wyszukiwarki). No i oczywiście jaki jest koszt takiej usługi. Mój > serwis ma w tej chwili ok. 1000 wejsc miesięcznie. > Będę wdzięczna na jakieś porady > Pozdrawiam, > akka Cześć :) Jak będziesz podpisywać umowę z firmą, to zastanów się nad pozycjonowaniem lokalnym. Jeśli Twoja firma jest mała to powinnaś nastawić się na lokalne SEO. Chyba nie ma sensu pozycjonować się od razu na całą Polskę... Zresztą, zobacz sobie artykuł, który ostatnio znalazłam w sieci: strategiczni.pl/pozycjonowanie-lokalne Sporo w nim informacji na temat pozycjonowania lokalnego. Myślę, że warto przeczytać. :) Daj znać, jak poszło podpisywanie umowy! :) Odpowiedz Link
samisami1 Re: Pozycjonowanie 11.03.20, 21:42 Ja korzystałem z agencji interaktywnej algov.pl/ i jestem mega zadowolony, top3 po 4 miesiącach i od 4 lat siedzę w topce Odpowiedz Link
marek272727 Re: Pozycjonowanie 18.08.22, 18:08 Tutaj przyda się [url=https://wordweb.pl/pozycjonowanie-lokalne/]pozycjonowanie lokalne/url]. Współpracuje z WordWeb już od ponad roku i z czystym sumieniem, mogę polecić ich profesjonalne usługi. Odpowiedz Link
di0d3k Re: Pozycjonowanie 09.11.22, 11:42 Jako bloger powiem tylko tyle że nie potrzeba cudów do wyższych pozycji. Warto zacząć od optymalizacji treści, to już dużo daje. Umowy są różne i rozliczanie za TOP może być bardzo niekorzystne. Odpowiedz Link
alina27 Re: Pozycjonowanie 26.08.24, 22:12 Można samemy spróbować, poznając podstawy, choćby tutaj jest kilka ciekawostek na początek funkymedia.eu/marketing Odpowiedz Link
ciekawsko Re: Pozycjonowanie 05.01.23, 20:46 Dodaj ogłoszenie swojej strony na www.ciekawsko.pl za free Odpowiedz Link
dkulig-82 Re: Pozycjonowanie 04.11.24, 21:36 Pozycjonowanie na podstawie słów kluczowych daje stabilny wzrost widoczności w dłuższym czasie, ale wymaga regularnych miesięcznych inwestycji. Umowa na wyniki może przynieść szybkie efekty, płacisz tu tylko za faktyczne wejścia, ale istnieje ryzyko mniej precyzyjnej kontroli nad frazami i jakością ruchu. Odpowiedz Link
maite888 Re: Pozycjonowanie 28.06.25, 20:59 Na pewno warto dodac to, że pozycjonowanie to dłuższy proces. Pierwszy raz czytałam w jednym z artykułów na blogu eactive. Taki proces trwa przynajmniej 3 miesiące. Jakiekolwiek wyniki takie bardziej widoczne są po pół roku, a najlepiej widać po 12 miesiącach. Taka prawda. Pamiętajmy również o właściwym contencie. W zasadzie seo bez contentu nie istnieje trailblazercontent.pl/co-to-jest-seo-i-dlaczego-nie-istnieje-bez-dobrego-contentu/ Odpowiedz Link