29.03.12, 06:58
Tak mi się przypomniał z lat młodości Akwarium Jazz Club, uwielbiałam tam chadzać, pamiętam cotygodniowe jam sessions. Gdzie ta młodość, gdzie te kluby.
Teraz wszystko komercja i belejakoś
A i jeszcze, ten klub był kiedyś przy domu meblowym Emilka, później juz jak miałam dzieci to nie chodziłam,a jeszcze później klub zburzono bo budowano Złote Tarasy, widziałam jak ostatnio tam byłam "Akwarium Jazzarium" ale to chyba nie to samo co kiedyś, nie zaglądałam
Obserwuj wątek
    • rybka.11 Re: Akwarium 29.03.12, 07:38
      Zlote tarasy... Ja bywałam w stolicy jak ich nie było jeszcze... Do dzisiaj pamietam ten.... "zapach" Dworca centralnego, który mnie witał, przewaznie o wczesnym poranku...
      smile
      • cieplanata Re: Akwarium 29.03.12, 10:26
        zapach był rzeczywiście "specyficzny" wink ale teraz jak Rudą odprowadzałam to nawet się zdziwiłam, czysto, ładnie, moje ulubione kawiarnie, no żeby nie te cholerne schody ruchome i te Rudkowe walichy, to żyć nie umierać big_grin
        • rybka.11 Re: Akwarium 29.03.12, 12:09
          Musze tam zawitać, by..."zawąchać" znowu smile
          • leziox Re: Akwarium 29.03.12, 14:18
            To trza by sie umowic na jakies spotkanko forumowe albo co i tyle smile
            Moze sie kto nawet do targania walich znajdzie tez.
            • cieplanata Re: Akwarium 29.03.12, 14:31
              ja chętnie na spotkanie, bo co jak co ale uwielbiam spotkania, rozmowy telefoniczne itp, które powodują, że człowiek wie z kim ma na okoliczność a nie z jakimś ufo
              • rybka.11 Re: Akwarium 29.03.12, 14:54
                ...albo s psychopatką wink))
                • rybka.11 Re: Akwarium 29.03.12, 14:54
                  "z" miało byćsmile) "z psychopatka"wink))
                  • leziox Re: Akwarium 29.03.12, 15:22
                    No wlasnie,z zupelnie normalnymi sie spotykac to wcale nie jest ciekawe,bo czleka zanudzic potrafia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka