tropem_misia1 27.05.12, 10:33 Rybka chciałaby wypoczywać........................................... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: Tu pewnie 27.05.12, 10:40 Ale to fajne! takie kosmiczne niemal' Potem, jak one się łączą, to - o ile mnie wzrok nie myli - na środku robi sie taki wielki basen? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Tu pewnie 27.05.12, 10:45 Tako to wygląda. I można bezpiecznie pływać na środku oceanu. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Tu pewnie 27.05.12, 11:04 ja też chętnie bym odpoczęła w takim miejscu, tylko żeby komarów nie było Odpowiedz Link
rybka.11 Sprostowanie ;) 27.05.12, 11:42 Ja nie jadę na wypoczynek kochani moi ... Nie powiem - okolica bardzo "wypoczynkowa" (Krynica Górska), ale ja tam w innych niż turystyczne celach... Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Sprostowanie ;) 27.05.12, 20:06 Może Jak będziecie grzeczni podczas mojej nieobecności ) I pamiętać mi - nie otwierać nieznajomym drzwi Zresztą - klucz zabieram Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Sprostowanie ;) 27.05.12, 20:20 Obiecuje, że będę taka grzeczniutka, jak ten Aniołek, w którego Lezio nie wierzy. Tak, tak nadzwyczaj niezwykle grzeczniutka Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Sprostowanie ;) 27.05.12, 20:26 Mnie to strasznie trudno wyobrazić sobie Ciebie Debi, że Ty być możesz niegrzeczna To chyba nie jest mozliwe ... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Sprostowanie ;) 27.05.12, 20:33 Faktem jest, że żeby wyprowadzić mnie z równowagi, to trzeba mi nasrać na głowę i jeszcze rozdeptać, ale wierz mi, że kilka razy zdarzyło mi się stracić nad sobą kontrolę. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Sprostowanie ;) 27.05.12, 20:36 Mnie się zdarza, czasami Bo ogólnie to mówią mi, że jakaś nadzwyczaj spokojna jestem No ale jak już wybuchnę to jestem gorsza od Krakatau Odpowiedz Link
leziox Re: Sprostowanie ;) 27.05.12, 21:32 Hahahaha!Debi,twoja definicja wyprowadzenia cie z równowagi pobila moje wszelkie wyobrazenia o sposobach denerwowania kogos. Ahahaha! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Sprostowanie ;) 28.05.12, 20:06 Każdy ma jakiś pułap cierpliwości i wyrozumiałości, ponad którym inwazor może się nadziać tylko na zaostrzony pal, albo na prawy prosty. Mój pułap znajduje się jest na głowie. Odpowiedz Link