tropem_misia1 24.06.12, 08:48 Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Einstein. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super.halusia Re: A Albercik zapytał: 24.06.12, 09:05 przynajmniej masz wszystko pod ręką Odpowiedz Link
debi_bebi Re: A Albercik zapytał: 24.06.12, 09:30 Powiedziałabym nieśmiało, że to pytanie sugeruje odpowiedź, tymczasem w moim biurkowym bałaganie dokładnie wiem, co gdzie jest. Albo przynajmniej gdzie powinno być. Niemniej jednak wolałabym mieć większe biurko, i niedługo będę miała. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: A Albercik zapytał: 24.06.12, 09:53 a większe biurko kojarzy się z awansem? u mnie artystyczny nieład nie daj Boże ktoś poukłada nie wiem gdzie co jest Odpowiedz Link
debi_bebi Re: A Albercik zapytał: 24.06.12, 10:51 Nie z awansem, tylko z przyzwoitymi warunkami pracy. Moje na razie są nieprzyzwoite, bo od 2 m-cy siedzę kątem przy przystawce 60x80, na której usiłuję zmieścić wszystko. Wkrótce to się zmieni - za tydzień Odpowiedz Link