obrotowy powinnas placic... 06.05.13, 18:16 powinnas placic podatek ekologiczny za takie cudo... Odpowiedz Link
tetika Re: powinnas placic... 06.05.13, 18:52 hahaha to tylko kawalatko trawnika ale pachnie niebiansko mimo ze to tylko "zwykle" mlecze. Odpowiedz Link
leziox Re: powinnas placic... 07.05.13, 12:30 A przez trawniczek pelzajá dymki. Ktos obok jara trawke czy to tylko sasiad pedzi bimberek? Odpowiedz Link
tetika Re: powinnas placic... 07.05.13, 19:15 hihihi, nie , nie chcialo mi sie okna otwierac i swiatlo sie tak jakos poodbijalo Odpowiedz Link
rybka.11 Re: powinnas placic... 11.05.13, 14:04 Nic nie powinna Po prostu ja myślę, ze zycie czasem jest sprawiedliwe - daje zupełnie za darmo coś, czego inni mogą pozazdrościć Jak np. moje bociany za oknem ) Odpowiedz Link
maly.jasio Re: powinnas placic... 12.05.13, 14:45 rybka.11 napisała: Jak np. moje bociany za oknem ) Ty lepiej na nie uwazaj. A nusz , ktorys nieproszony Ci cos przyniesie. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: widok z okna 12.05.13, 07:42 Ja też chcę taki mieć! Albo przynajmniej podobny. Ciekawe, gdyby wytapetować sobie ściany w domu takim trawniczkiem, to co by było? Odpowiedz Link
maly.jasio znam lepsze widoki. 12.05.13, 14:44 debi_bebi napisała: > Ciekawe, gdyby wytapetować sobie ściany w domu takim trawniczkiem, to co by było? No byloby LEPIEJ (nie mowic) - jak za towarzysza Edwarda (Gierka). stara - a nie wie. Odpowiedz Link