Dodaj do ulubionych

WARTA ZAWIERCIE

01.04.07, 20:11
Chciałbym rzucić pewien temat.
Jakie macie pomysły na utrzymanie klubu , klubu z tradycjami ,a który musi
paplać się w B klasie ( bo od czewgoś trzeba zacząć )
Trudno jest pozyskać sponsora na Bklasową drużynę .
A przecież WARTA wychowała wielu sportowców i taki klub powinien mieć
wsparcie miasta. Póki co większość miejscowych notabli ma to w d....
Tak nie może być .Dobra drużyna to też promocja dla miasta.
Czy macie jakieś konkretne pomysły jak wspomóc klub
Obserwuj wątek
    • usarmy Re: WARTA ZAWIERCIE 01.04.07, 21:06
      Hm..lezka mi sie w oku zakrecila!!! 10 lat kopalem w noge w Warcie!!! Pomysl
      sciagniety z "barcy" zalozmy ze z kazdy z mieszkancow da po min. 2 pln w
      miesiacu liczac calkiem ogolnie liczbe mieszk. 100 000 pln na miesiac..mozna cos
      zaczac!!!!
      • blancos17 Re: WARTA ZAWIERCIE 01.04.07, 22:33
        Hmmm to całkiem niezły pomysł, ale sam pomyśl ile ludzi z Naszego miasta jest
        tym zainteresowana. Jakby chociaż 3 tys osób dało to byłoby dobrze. A z drugiej
        strony to kto dałby pieniądze jeśli nie wiedziałby na co są przeznaczane. W
        Warcie potrzebny jest prezes z umiejętnościami negocjacji, a nie młody chłopak,
        który tylko interesuje się piłką. Oczywiście z całym szacunkiem dla Michała, bo
        dzięki niemu Warta się odrodziła. Pieniądze znajdują się na siatkówkę, piłkę
        ręczną, ale na najbardziej obleganą dyscyplinę niestety nie ma. Tu może się
        wykazać Pan Prezydent. Przed wyborami rozmawiałem z prezesem Warty i mówił mi,
        żebym głosował na Pana Mazura, bo pomoże odrodzić Wartę. Jak na razie nikt nie
        chce kiwnąć palcem, a szkoda, bo myślę, że warto zainwestować w piłkę nożną w
        Zawierciu. Na to czekają kibice, którzy niestety nie mogą nic zrobić bez
        pieniędzy.
        • usarmy Re: WARTA ZAWIERCIE 02.04.07, 14:39
          50 000 tysiecy pewnie nie da po 2 pln niech da z tego chociaz 1/4 to juz
          cos!!!!Pewnie,ze nikt nie bedzie ladowal kasy z przedsiebiorcow/no chyba ze
          jakis zapalency/ klub pilkarski ktory gra ponizej 4 ligi...zal zal fajny stadion
          spoko na druga lige, ale jak ma stac pusto to niech moze Zrodlo tam gra a nie
          na korniku w Kromolowie z calym szacunkiem.Pozdrawiam ex-pilkarz Warty
    • krzy76siek Re: WARTA ZAWIERCIE 02.04.07, 23:30
      Właśnie nasze władze ! Przed wyborami potrafili by obiecać Ligę Mistrzów , a
      po wyborach ...szkoda gadać. Jeśli chodzi o M.Mazura to miałem cichą
      nadzieję ,że coś uczyni w kierunku WARTY, przecież ten klub to ogromny rozdział
      historii miasta - a to już powinno zobowiązywać.
      Kiedyś będąc na zlocie absolwentów Zespołu Szkół im. Bema ( samochodówka )
      podszedłem do prezydenta Macha ( twu a kysz) i spytałem go o WARTĘ , czy nie
      należy pomóc aby przynajmniej piłka i siatka znów grały, a ta menda społeczna
      odbełkotała mi cyt. " piłka no nie wim , a siatki to ja nie lubię".
      I tyle. Czyli okazuje się że mieszkańcy Zawiercia muszą to lubić i ogłądać co
      p. Mach lubi i ch..j. To też teraz wiadomo dlaczego najwięcej jest w naszym
      mieście pospolitych "spelun-mordowni".

W A R T A Ż Y J E ! ! !
    • krzy76siek Re: WARTA ZAWIERCIE 08.04.07, 22:00
      Gdyby ktoś miał jeszcze wątpliwości o to kto w tym mieście rozdaje karty to
      zapraszam do przeczytania serwisu e-zawiercie/ wyniki konkursu w dziedzinie
      kultury fizycznej .
      Dla nie wtajem,niczonynych podaję że prezesem KS VIRET jest p. ( a twu a
      kysz) Ryszard Mach . Czy ktoś ma jakieś wątpliwości. . .
      • schulz Re: WARTA ZAWIERCIE 09.04.07, 17:08
        Czyzby koniec Warty. Dlaczego nie pojechali na mecz do Sławkowa ?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka