nika-222 26.06.07, 12:30 niedawno przeprowadziłam się do Zawiercia i chciałabym iść do fryzjera, może polecilibyście mi takiego, który dopasuje fryzurę do rysów twarzy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pysienka Re: dobry fryzjer 26.06.07, 21:12 wpisz tutaj w wyszukiwarkę hasło fryzjer powinno wyjść, wątek pojawiał się już chyba ze 2 razy pozdrawiam Odpowiedz Link
frida_a Re: dobry fryzjer 19.07.07, 11:31 \p.\aneta szczygieł na przeciwko "jamnika" w nowych blokach \Atelier Godweel polecam , pięknie czesze fryzury ślubne Odpowiedz Link
kassiulenka Re: dobry fryzjer 23.07.07, 22:51 dzięki :) tak na wszelki wypadek się spytam ;) - czy ta pani zaczyna od pytania "no to co robimy?"? bo bardzo zależy mi także na jakiejś poradzie :/ Odpowiedz Link
iwonazaw11 Re: dobry fryzjer 13.05.08, 08:05 Witam Czy ktoś może mi polecić dobry salon fryzjerski, gdzie robią fryzury ślubne lub fryzjerkę która przyjeżdża do klientki do domu? Mieszkam w Zawierciu od lat i nie mogę trafić na dobrego fryzjera. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link
srodektygodnia Re: dobry fryzjer 16.05.08, 18:29 Witam. Właśnie jestem po wizycie u fantastycznej fryzjerki - delikatna, miła i chętnie doradza. Naprawdę byłam zaskoczona efektem (farbowałam włosy i podcinałam końcówki)bo zwykle wychodzialm od fryzjera wsciekla i wkładałam głowę od razu pod kran:) Ten salon jest na ul. Paderewskiego za blokiem nr 25 (w głębi podwórka obok hurtowni Ruchu). Szczerze polecam! Odpowiedz Link
femme86 Re: dobry fryzjer 13.06.08, 13:02 Moze ktos wie gdzie sie przeniosl p.Rafal z Cosmo???Jakis czas temu przerzucili go do filii Cosmo w Myszkowie a teraz juz wcale nie pracuje w tej firmie:( Odpowiedz Link