usarmy 20.01.09, 13:23 miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,6178838,W_Zawierciu_jest_co_robic__ale_nie_ma_pracy.html po prostu serce mi sie kraje...... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam81w Re: ZAWIERCIE - ZIEMIA OBIECANA ?????? 20.01.09, 22:07 :( Co robić by Zawiercie nie miało takich problemów? Da się coś zrobić czy Zawiercie jest skazane na nie? Odpowiedz Link
usarmy Re: ZAWIERCIE - ZIEMIA OBIECANA ?????? 22.01.09, 21:19 Pewnie, ze da sie zrobić!!!!! Chyba juz koniec pieprzenia o drugiej Warszawie w Zawierciu!!! Przykład juz to kiedys pisałem jak to robiono w Tarnowie Podgornym "wiocha" w którym sciagnietu sporo inwestorów a nie odkryje zadnej Ameryki jak napisze jedno przyciaga drugie... Nie uwazam, ze Zawiercie jest skazane na NIE! Myslę że bedzie Ok pewnie nie bedzie to w miesiac dwa ale na Boga! Władcy Zawiercia robcie wreszcie "aby zyło sie lepiej" tu i teraz!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: ZAWIERCIE - ZIEMIA OBIECANA ?????? 28.01.09, 13:58 Robią, to widać. Promocja miasta i PR są bardzo dobre, ale tu by trzeba było najlepiej specjalnej strefy ekonomicznej. Odpowiedz Link
usarmy Re: ZAWIERCIE - ZIEMIA OBIECANA ?????? 31.01.09, 09:44 Od pewnego czasu sledze /pewnie nie tylko ja/ co sie dzieje na rynku pracy w Zawierciu powiecie okreslil bym to jednym slowem "katastrofa" zapewne nie ja tak mysle! Co sie stalo? Wladze przespaly okres ostatnich kilkunastu lat sciagniecia inwestycji do powiatu? nie mowic o robotach np przy obwodnicy etc., pewnie ze cos ruszylo "gospodarka sciekowa" Ktos napisal na tym forum "Zawiercie miasto umarle" niestety tak jest ale co zrobic aby tak nie bylo! Czy Zawiercie stac na wegetacje....Czy w Zawierciu potrzebny jest a'la Barack Obama...Czy cos wreszcie ruszy z inwestycjami..."Okragly stół" dla Zawiercia... etc., Pytan Czy?Kiedy?Dlaczego? mozna zadawac mnostwo! Kochani lezy mnie na sercu Zawiercie, "Czas na zmiany" i nie jest to slogan z reklamy czy haslo wyborcze "Czas na zmiany" Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link