Gość: ppg IP: 89.231.151.* 02.08.11, 14:42 Witajcie. W nagrode za brzeczenie nad uszami dla mieszkancow Chełmna filmik. vimeo.com/27144325 To ostatni taki film bo coraz wiecej skarg. Takie życie.... pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jakto Re: chełmno teledysk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.11, 15:15 Ale jak? Komu to przeszkadza? Toż to atrakcja zobaczyć gościa na niebie. Wszyscy zadzierają głowy. Mi się podoba. I jeszcze fajne zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: chełmno teledysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 17:53 piekne zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: chełmno teledysk IP: *.centertel.pl 02.08.11, 21:11 skarżą się Ci, którym żal dupsko ściska...jak ktoś ma pasje to zaraz komuś przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: chełmno teledysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 09:09 nawet nie masz pojecia ilu ludzi dzięki Tobie dostrzega jakie chełmno jest piękne,szczerze nie myślałam tak nigdy o chełmnie a teraz jestem pod wielkim wrażeniem,wielki szacun i pozdro dla autora :-)czekam na kolejne filmiki.A ludzmi sie nie przejmuj jedynie ludziom nizszego pokroju takie cos nie ciekawi,bo ich obchodzą tylko teksty kto z kim i dlaczego.Przeczytaj sobie niektore wątki to żal ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppg Re: chełmno teledysk IP: 89.231.151.* 03.08.11, 23:48 Witajcie. Dziękuję za miłe komentarze. Oto kolejny klip świeżutki z latania na obrzeżach miasta. Za 30 min bedzie dostępny vimeo.com/27262984 Kolejne niebawem ;-) Jak ktoś chce fotki w niezłej jakości prosze pisac na email: kariolka84@o2.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwi Re: chełmno teledysk IP: *.12-3.cable.virginmedia.com 03.08.11, 20:49 A Ja jestem pełna podziwu,ślicznie to jest pokazane-szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppppp Re: chełmno teledysk IP: *.tvgawex.pl 03.08.11, 21:08 musisz sie przesiasc na motor crossowy bo ten rodzaj halasu chyba nikomu nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: chełmno teledysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 11:23 jestem bardzo zdziwiona że Twoja pasja może komuś przeszkadzać, a ja zawsze macham do Ciebie jak przelatujesz nad moim domem moje psy tez z zaciekawieniem patrzą w niebo dzięki za cudne fotki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: chełmno teledysk IP: *.chelmno.mm.pl 04.08.11, 18:13 Gratuluję pomysłu - takich zdjęć jeszcze nie widziałem - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
robertsgh Re: chełmno teledysk 05.08.11, 10:18 Jak może takie coś przeszkadzać ludziom . Fajnie jest sobie popatrzeć na faceta który lata sobie na naszymi głowami. A tym ludziom co brzęczy w uszach to niech lekarza odwiedzą bo to może być choroba. Po prostu fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: chełmno teledysk IP: *.chelmno.mm.pl 05.08.11, 21:19 Ciekawe zdjęcia , lecz te fotki polazują CCH jako blokową wieś ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vas Re: chełmno teledysk IP: *.tvgawex.pl 07.08.11, 13:14 nie przejmuj sie ludzmim , zal dupe im sciska:D lataj ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppg Re: chełmno teledysk IP: 89.231.151.* 08.08.11, 12:12 witajcie. niestety sprawa z miom lataniem w okolicy jest na tyle poważne że musiałem usunąć wszelkie zdjęcia i filmy z sieci. Udostępnić też ich nie mogę mimo że bardzo wiele osób pisało z prośbą o to. Dziękować możemy komuś komu zależy by mnie udupić. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooooooooooo Re: chełmno teledysk IP: *.tvgawex.pl 09.08.11, 20:40 a co to komu przeszkadzalo bo naprawde nie rozumiem nie takie fotki sa w necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppg Re: chełmno teledysk IP: 89.231.151.* 10.08.11, 01:42 Z paralotniarzami to inna sprawa. Mamy ściśle określone procedury lotnicze I wysokości nad miastem. Problem polega na tym że paralotnie nie mają numerów seryjnych jak samochody czy samoloty. To znaczy są ale wewnątrz i nie uchwytne dla aparatu ;-) Paralotni jest bardzo dużo w naszej okolicy i z roku na rok coraz wiecej ludzi lata. Zmieniamy startowiska i kolory skrzydeł. A co do mieszkancow....Chełmna.... Nie bójcie się... paralotnia wam nic nie zrobi nawet jak wyląduje na domku gorzej jak cesna z Watorowa spadnie na domek. Niby przepisy przepisami a jedziemy na jednym wózku panie kierowniku K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: chełmno teledysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 23:42 Czyżby kierownikowi K. przeszkadzało, że latacie nad Chełmnem ?? :] :] W tym pięknym mieście pełnym żuli i żebraków na grudziąkiej jedyną atrakcją jest poducha i okno (o mopsie i zapomogach dla nierobów już nie wspomnę) - reszta im tylko przeszkadza !!! Rafale już niedługo i ja dołączę do waszego grona "napędziarzy" i dopuki nikt nie pokarze podstawy prawnej zakazującej latania - to my polatamy sobie . :] Rafal lataj i rób foty/filmy resztę olej - niech ich zazdrość zżera w holerę.. Pozdro Mario Odpowiedz Link Zgłoś