Dodaj do ulubionych

chełmno teledysk

IP: 89.231.151.* 02.08.11, 14:42
Witajcie.
W nagrode za brzeczenie nad uszami dla mieszkancow Chełmna filmik.

vimeo.com/27144325
To ostatni taki film bo coraz wiecej skarg.
Takie życie....
pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: jakto Re: chełmno teledysk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.11, 15:15
      Ale jak? Komu to przeszkadza? Toż to atrakcja zobaczyć gościa na niebie. Wszyscy zadzierają głowy. Mi się podoba. I jeszcze fajne zdjęcia.
      • Gość: piotr Re: chełmno teledysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 17:53
        piekne zdjecia
    • Gość: ja Re: chełmno teledysk IP: *.centertel.pl 02.08.11, 21:11
      skarżą się Ci, którym żal dupsko ściska...jak ktoś ma pasje to zaraz komuś przeszkadza...
      • Gość: czarna Re: chełmno teledysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 09:09
        nawet nie masz pojecia ilu ludzi dzięki Tobie dostrzega jakie chełmno jest piękne,szczerze nie myślałam tak nigdy o chełmnie a teraz jestem pod wielkim wrażeniem,wielki szacun i pozdro dla autora :-)czekam na kolejne filmiki.A ludzmi sie nie przejmuj jedynie ludziom nizszego pokroju takie cos nie ciekawi,bo ich obchodzą tylko teksty kto z kim i dlaczego.Przeczytaj sobie niektore wątki to żal ...
        • Gość: ppg Re: chełmno teledysk IP: 89.231.151.* 03.08.11, 23:48
          Witajcie.
          Dziękuję za miłe komentarze.
          Oto kolejny klip świeżutki z latania na obrzeżach miasta.
          Za 30 min bedzie dostępny

vimeo.com/27262984
          Kolejne niebawem ;-)

Jak ktoś chce fotki w niezłej jakości prosze pisac na email:

kariolka84@o2.pl

Pozdrawiam.

• Gość: iwi Re: chełmno teledysk IP: *.12-3.cable.virginmedia.com 03.08.11, 20:49
      A Ja jestem pełna podziwu,ślicznie to jest pokazane-szacunek
      • Gość: ppppp Re: chełmno teledysk IP: *.tvgawex.pl 03.08.11, 21:08
        musisz sie przesiasc na motor crossowy bo ten rodzaj halasu chyba nikomu nie przeszkadza
        • Gość: *** Re: chełmno teledysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 11:23
          jestem bardzo zdziwiona że Twoja
          pasja może komuś przeszkadzać,
          a ja zawsze macham do Ciebie jak przelatujesz nad moim domem
          moje psy tez z zaciekawieniem patrzą w niebo
          dzięki za cudne fotki :)
          • Gość: Janusz Re: chełmno teledysk IP: *.chelmno.mm.pl 04.08.11, 18:13
            Gratuluję pomysłu - takich zdjęć jeszcze nie widziałem - pozdrawiam
    • robertsgh Re: chełmno teledysk 05.08.11, 10:18
      Jak może takie coś przeszkadzać ludziom .
      Fajnie jest sobie popatrzeć na faceta który lata sobie na naszymi głowami.
      A tym ludziom co brzęczy w uszach to niech lekarza odwiedzą bo to może być choroba.
      Po prostu fajnie!
    • Gość: Monia Re: chełmno teledysk IP: *.chelmno.mm.pl 05.08.11, 21:19
      Ciekawe zdjęcia , lecz te fotki polazują CCH jako blokową wieś ...
    • Gość: vas Re: chełmno teledysk IP: *.tvgawex.pl 07.08.11, 13:14
      nie przejmuj sie ludzmim , zal dupe im sciska:D lataj ;]
      • Gość: ppg Re: chełmno teledysk IP: 89.231.151.* 08.08.11, 12:12
        witajcie.

niestety sprawa z miom lataniem w okolicy jest na tyle poważne że musiałem usunąć wszelkie zdjęcia i filmy z sieci.
        Udostępnić też ich nie mogę mimo że bardzo wiele osób pisało z prośbą o to.
        Dziękować możemy komuś komu zależy by mnie udupić.
        Przepraszam.
        • Gość: ooooooooooooo Re: chełmno teledysk IP: *.tvgawex.pl 09.08.11, 20:40
          a co to komu przeszkadzalo bo naprawde nie rozumiem nie takie fotki sa w necie
          • Gość: ppg Re: chełmno teledysk IP: 89.231.151.* 10.08.11, 01:42
            Z paralotniarzami to inna sprawa.
            Mamy ściśle określone procedury lotnicze I wysokości nad miastem.
            Problem polega na tym że paralotnie nie mają numerów seryjnych jak samochody czy samoloty.
            To znaczy są ale wewnątrz i nie uchwytne dla aparatu ;-)
            Paralotni jest bardzo dużo w naszej okolicy i z roku na rok coraz wiecej ludzi lata.
            Zmieniamy startowiska i kolory skrzydeł.
            A co do mieszkancow....Chełmna....
            Nie bójcie się... paralotnia wam nic nie zrobi nawet jak wyląduje na domku gorzej jak cesna z Watorowa spadnie na domek.
            Niby przepisy przepisami a jedziemy na jednym wózku panie kierowniku K.

• Gość: Mario Re: chełmno teledysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 23:42
              Czyżby kierownikowi K. przeszkadzało, że latacie nad Chełmnem ?? :] :]

W tym pięknym mieście pełnym żuli i żebraków na grudziąkiej jedyną atrakcją jest poducha i okno (o mopsie i zapomogach dla nierobów już nie wspomnę) - reszta im tylko przeszkadza !!!
              Rafale już niedługo i ja dołączę do waszego grona "napędziarzy" i dopuki nikt nie pokarze podstawy prawnej zakazującej latania - to my polatamy sobie . :]
              Rafal lataj i rób foty/filmy resztę olej - niech ich zazdrość zżera w holerę..

Pozdro
              Mario
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka