kajkaa5 13.12.09, 19:38 Kto był na takiej objazdówce? Proszę o informacje,porady,uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opuncja_1 Re: Turcja Wschodnia z Triadą 05.01.10, 10:54 Z Triady jeszcze nikt nie był, bo to nowość. Sama jestem zainteresowana wrażeniami tych którzy podróżowali w te rejony z innymi biurami podróży, więc przyłączam się do prośby. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Turcja Wschodnia z Triadą 05.01.10, 12:43 na Turystyce zorganizowanej to chyba akurat o Triadzie i Turcji wschodniej za dużo sie nie dowiecie . Prędzej na forum Turcja - z tamtąd pochodzi link , który dla was wyciągnąłem forum.gazeta.pl/forum/w,660,96018840,97747373,Re_wszystko_o_7_7_Turcja_Syria_z_Triady_2009r_n.html Proszę pamiętać , że Triada ma Turcje wschodnia razem z Syrią , chyba żeby otworzyli nową trase ale nie sądzę . pzdr deoand Odpowiedz Link Zgłoś
opuncja_1 Re: Turcja Wschodnia z Triadą 05.01.10, 14:48 Bardzo dziękuję, ale właśnie chodzi mi o nową trasę, pt. Turcja Wschodnia. Turcja + Syria już zaliczyłam. Teraz ciekawa jestem doznań turystów poruszających się wzdłuż granic: Gruzji, Armenii, Iraku, Iranu, Syrii po wschodniej stronie Turcji. Triada otworzyła nowy kierunek, ale wyjazdy zaczynają się pewnie od maja. Najbardziej będą mnie interesowały, oczywiście, wspomnienia tych , którzy wyjadą z Triadą (tu głównie chodzi o sprawy organizacyjne). Chętnie jednak przeczytam wspomnienia tych, którzy pojechali w tamtym kierunku z innym biurem. Informacji nigdy nie za wiele. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yrec61 Re: Turcja Wschodnia z Triadą 05.01.10, 15:38 jadę w tym roku w lipcu na taką trasę, ale z rainbow Odpowiedz Link Zgłoś
kajkaa5 Re: Turcja Wschodnia z Triadą 05.06.10, 22:26 Może już ktoś wrócił z tej wycieczki,żre mnie ciekawość jak było...... Odpowiedz Link Zgłoś
opuncja_1 Re: Turcja Wschodnia z Triadą 07.06.10, 08:25 Triadowcy dopiero 9-go zaczynają, zdaje się. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Turcja Wschodnia z Triadą 07.06.10, 08:54 Nie widziałam, że Triada taki nowy kierunek otworzyła. Też chętnie się dowiem, ale to muszą wrócić piersi turyści;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilli34 Re: Turcja Wschodnia z Triadą IP: *.olsztyn.mm.pl 09.06.10, 18:26 Byłam właśnie nie z triada ale Itaka w poszukiwaniu zagninionej Arki, zajrzyjcie zobaczycie trase.... jest nieziemsko, bosko, bez problemow, hotele oprcz Alani i Antali 4 gwiazdkowe, jedzenie super w cenie a i obiady za grosze mozna zjesc. Team Gosia plus Sedat jako piloci sa genialni- a to nie pierwsza moja objazdowka. Polezac Itake,robi te trase od 5 lat, doswiadczenie robi swoje. Warto tam jechac- takich przestrzeni nigdzie blizej nie znajdziecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nubijska Re: Turcja Wschodnia z Triadą IP: *.client.duna.pl 09.06.10, 18:58 też byłam z Itaką. rewelacyjnie zorganizowana wycieczka. bardzo udana pod każdym względem. baaaardzo dobre hotele jak na objazdówkę, z wyjątkiem Alanyi. szczerze polecam! Turcja Wschodnia podobała mi się tak samo bardzo jak Zachodnia, lub nawet bardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilli34 Re: Turcja Wschodnia z Triadą IP: *.olsztyn.mm.pl 09.06.10, 21:28 Wschodnia jest piękniejsza niż zachodnia, te góry i przestrzenie, zresetować się można na maksa. Co do hotelu ostatniego to tyle ze spac tam trzeba bylo, a tak w dniu wolny rafting lub po prostu wypad do miasta. A do Turcji wroce raz jeszcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Turcja Wschodnia z Triadą IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.10, 09:15 jakaś silna ekipa z itaki promuje Odpowiedz Link Zgłoś
opuncja_1 Re: Turcja Wschodnia z Triadą 23.06.10, 09:22 Może jednak ktoś już wrócił? Może zaspokoi naszą ciekawość? Wczoraj dowiedziałam się, że Triada realizuje tę wycieczkę od maja. Pozdrawiam zainteresowanych i czekam na jakieś wieści :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Turcja Wschodnia z Triadą IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.10, 12:56 od maja realizują, a niech powiedzą ile wyjazdów doszło do realizacji od tego maja Odpowiedz Link Zgłoś
opuncja_1 Re: Turcja Wschodnia z Triadą 25.06.10, 08:07 To co z tą Turcją Wschodnią? Gdyby było fatalnie to chyba już byśmy coś tu mieli. Czyli było dobrze. Ale i tak ciekawa jestem wrażeń. Może ktoś zdecyduje się coś napisać?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Turcja Wschodnia z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 08:14 Opuncjo, a może zorientuj się w biurze Triady, czy ta impreza w ogóle w tym roku dochodzi do skutku ? Może dlatego nikt się nie chwali swoim wyjazdem, bo po prostu nikt z Triadą na nim nie był, a Triada go oficjalnie nie odwołała. Najlepiej jakbyś jednak ten wątek przeniosła na forum o Turcji - większe prawdopodobieństwo otrzymania konkretnej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
opuncja_1 Re: Turcja Wschodnia z Triadą 25.06.10, 10:06 Racja z przeniesieniem, tam dla tego wątku właściwsze miejsce. Założę taki sam na forum o Turcji. W Triadzie się właśnie orientowałam. Podobno od maja nie odbył się tylko jeden turnus z powodu kłopotów technicznych (problem z pilotami). Grupy zbierają się, choć nie są czterdziestoosobowe. To tyle Triada. Dobrze by ktoś z uczestników to potwierdził. Ale widocznie ewentualni zainteresowani są dobrze poinfornmowani bo nie widać by szukali wieści na forach o Turcji. Szkoda też, że nie dzielą się informacjami po przyjeździe. Może nie ma się czym chwalić?!...W to akurat nie chce mi się wierzyć :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BM Re: Turcja Wschodnia z Triadą IP: *.escom.net.pl 25.06.10, 11:09 Kobiety! Ktoś był uprzejmy i odpowiedział na temat, nie czytałyście? "na Turystyce zorganizowanej to chyba akurat o Triadzie i Turcji wschodniej za dużo sie nie dowiecie . Prędzej na forum Turcja - z tamtąd pochodzi link , który dla was wyciągnąłem forum.gazeta.pl/forum/w,660,96018840,97747373,Re_wszystko_o_7_7_Turcj a_Syria_z_Triady_2009r_n.html Proszę pamiętać , że Triada ma Turcje wschodnia razem z Syrią , chyba żeby otworzyli nową trase ale nie sądzę . pzdr deoand" Odpowiedz Link Zgłoś
opuncja_1 Re: Turcja Wschodnia z Triadą 25.06.10, 11:35 Owszem, czytałyśmy. Chodzi jednak dokładnie, jak w temacie, o Turcję wschodnią. To jednak nowy, od tego roku, kierunek Triady, dlatego chcę dowiedzieć się czegoś więcej. I ani tu, ani tam (na foru o Turcji) nikt jeszcze wyjazdu nie opisał :(. Turcji wschodniej w połączeniu z Syrią niewiele. Ten temat akurat nie jest mi obcy. Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yrec61 Re: Turcja Wschodnia z Triadą 26.06.10, 13:19 a czy ta impreza - jej termin - jest już potwierdzona? Odpowiedz Link Zgłoś
opuncja_1 Re: Turcja Wschodnia z Triadą 26.06.10, 15:06 W każdym razie nie jest odwołana. O ewentualnym odwołaniu dowiem tydzień przed. Odpowiedz Link Zgłoś
opuncja_1 Re: Turcja Wschodnia z Triadą 26.06.10, 20:42 A skąd pytanie? Rainbow odwołał? A może Triada odwołuje, a ja nic nie wiem? Dowiadywałam się na początku tygodnia. Podobno wszystko gra...., a może to tylko ściema? Odpowiedz Link Zgłoś
yrec61 Re: Turcja Wschodnia z Triadą 28.06.10, 09:33 ja byłem zapisany w rainbow na07.07, ale nie zebrała się ekipa i odwołali, ale powiadomili mnie już 21.06. i zaproponowali że jest potwierdzona w terminach 30.06. lub 14.07 i wybraliśmy 14. triada pewnie ściemnia że wszystko im jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
opuncja_1 Re: Turcja Wschodnia z Triadą 28.06.10, 19:08 Właśnie od jakiegoś czasu mam złe przeczucia. Co prawda sprawdzałam w ich LASTACH i okazało się, że pierwsze wolne terminy mają właśnie 04.08 (to mój termin), co nie musi znaczyć, że wcześniejsze turnusy się odbędą :(. Szkoda by było nie pojechać. Wiadomo, że zaproponują coś w zamian ale z tym może być kłopot, bo to termin nie ten, bo pieczątki w paszporcie nie takie, itd.... Gdyby chociaż informowali wcześniej. Cóż, na razie muszę być dobrej myśli i czekać. Dobrze, że choć u Was wszystko wróciło na dobre tory. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś