Dodaj do ulubionych

Alfa Star i Small Planet

IP: *.centertel.pl 09.11.10, 22:35
Linie Litewskie a gdzie nasi. Kierunki ciekawe małe regionalne porty lotnicze.
Może poza Egiptem coś innego Aqaba w Jordanii czy Dubai
www.airportsbase.com
zaprasza informacje o lotniskach linki turystyczne
Obserwuj wątek
    • Gość: RICHARD Alfa Star i Small Planet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.10, 14:31
      Kilka miesięcy temu wykupilem pobyt turystyczny w Egipcie dla mnie i zony w biurze podrozy ALfa Star Radom . Wylot przewidziany był na dzien 12 listopada z Gdanska w godzinach rannych . W dniu 9 listopada otrzymaliśmy droga emailowa potwierdzenie wyjazdu wraz z podaniem szczegolow odlotu itd.
      W dniu 10 listopada ok. godz 16 ej otrzymalem email oraz w slad za tym telefon z biura Alfa Star informujący mnie o braku potwierdzenia przez ich kontrahenta miejsc w naszym hotelu ! Jako alternatywę biuro Alfa Star zaproponowalo inny hotel w nieco niższej cenie . Wszystko to mialo miejsce na godzinę przed zakonczeniem godzin urzedowania , zwazywszy na dzien wolny od pracy 11 lsitopada , w przedeniu wylotu do Egiptu . Do wybranego przez nas hotelu mielismy jechac wraz z naszymi znajomymi . którzy nie otrzymali zawiadomienia o braku miejsc i do Egiptu pojechali .
      Odpisalem pisemnie , ze nie interesuja mnie żadne inne propozycje dot mojego pobytu i żądam wypelnienia i potwierdzenia warunkow umowy zawartej miedzy nami i biurem A-S do godz 12 ej 11 listopada br w przeciwnym razie zmuszeni będziemy do rezygnacji z wyjazdu z powodu odstapienia od wykonania umowy z winy firmy Alfa Star . Odpowiedz emailowa ze strony AS prosila o podanie naszego konta bankowego w celu przelania nam kwoty zapłaconej za nasz pobyt – ten email zostawilem bez odpowiedzi i podjąlem odpowiednie kroki prawne.
      WYSTRZEGAJCIE SIĘ FIRMY ALFA STAR JEŚLI NIE CHCECIE MIEĆ ZMARNOWANEGO URLOPU !!!
      • Gość: Luba Re: Alfa Star i Small Planet IP: *.centertel.pl 19.11.10, 19:54
        My z mężem polecieliśmy z alfa starem do Egiptu. Sharm jest świetnym miejscem, jest sporo miejsc, gdzie można poimprezować. Wycieczki nie są drogie, a rezydenci bardzo mili. Polecieliśmy z alfa starem z tego względu, że oni mieli po prostu najlepsze opinie wśród naszych znajomych. Nie żałuję ani chwili spędzonej w Egipcie!
    • Gość: Gicia Re: Alfa Star i Small Planet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 16:19
      A ja swój urlop z alfa starem wspominam naprawdę miło. Zawsze znajdzie się ktoś, kto się chce do czegoś przyczepić, u mnie na wycieczce też tak było, ale generalnie 99% grupy była zadowolona. Mieliśmy doskonałe warunki do wypoczywania, piękny hotel dokładnie taki jak w opisie. Kilkanaście wycieczek fakultatywnych do wyboru, bardzo mili i kompetentni rezydenci, wszyscy doskonale mówili po polsku. Panowała świetna atmosfera, w hotelu czysto i bardzo przyjemnie. Z czystym sumieniem mogę polecić. Pozdrawiam.
      • Gość: Gosia Re: Alfa Star i Small Planet IP: *.152.135.104.dsl.dynamic.eranet.pl 28.05.11, 01:21
        Ja dziś wróciłam z Zakynthos. Wakacje wspaniałe:) Lecieliśmy liniami Small Planet- super samolot, jeszcze takim nie leciałam, czysty, pachnący, fotele z jasnej skóry:) Załoga przemiła i wesoła. Wspaniała atmosfera panowała w czasie naszego lotu. Start i lądowanie genialne :) Polecam:) G

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka