Dodaj do ulubionych

Meksyk w Maju

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 19:25

Czy wyjazd do Meksyku w terminie 29.04-14.05 (objazdówka od Mexico City po Jukatan )ze względu na rozpoczynającą się w Maju porę deszczową ma sens, czy trzeba się liczyć z takimi opadami , które utrudniają zwiedzanie czyniąc je uciążliwym ?Pozdrawiam Jaho.
Obserwuj wątek
    • apiniewski Re: Meksyk w Maju 22.02.11, 11:18
      Witam,
      do Meksyku w maju mozna jechac. Oczywiscie formalnie zaczyna sie pora deszczowa, ale nie jest to zaden monsun w indyjskim stylu, gdzie jak zacznie padac to wieki nie przestaje :) Oczywwiscie zawsze jest mozliwosc, ze przez 2-3 dni troche popada, ale z reguly nie przeszkadza to w zwiedzaniu. Temaperatury w tym czasie sa bardzo wysokie i raczej to, a nie opady niektorym osobom przeszkadza w czasie objazdowek w Meksyku.
      Podsumowujac, ruszaj do Meksyku bez obaw, nawet jesli bedzie odrobina deszczu od czasu do czasu na pewno Ci to wakacji nie popsuje.
      Pozdrawiam
      Artur
      • Gość: W&G Re: Meksyk w Maju IP: *.zdnet.com.pl 24.02.11, 14:53
        Właśnie w tym terminie marzy mi się wycieczka objazdowa po Meksyku i Jukatanie. Potrzebna mi jest druga osoba do pokoju (koszty), Pani, wiek nieważny. Osobę chętną proszę o zgłoszenie się. Pozdrawiam. W&G
      • Gość: jaho55 Re: Meksyk w Maju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 17:57
        Witam.
        Dziękuje za informacje i mam pytanie:
        -czy Pan to Ten Artur Piniewski pracujący w M. dla DM ? Pozdrawiam.
        • voyager747 Re: Meksyk w Maju 24.02.11, 19:20
          byłem na Jukatanie w maju 2004 i było fajnie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka