1artur 23.08.11, 13:49 Poszukujemy pilota 03.09-12.09.2011 Niemcy-Włochy-Austria koniecznie j. niemiecki wyjazd z Rzeszowa artur@art-tour.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilekwawa Re: Praca 23.08.11, 19:35 Miałem okazje pilotować wycieczkę z Art Tour pod koniec czerwca bieżącego roku. Serdecznie polecam - bardzo uczciwe biuro podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
przewodnik_wawa Re: Praca 29.09.11, 09:17 kamilekwawa napisał: > bardzo uczciwe biuro podróży. Abstrahując od meritum dyskusji, jak piszesz "bardzo uczciwe" to brzmi tak sobie. Czy można stopniować uczciwość? Albo się jest uczciwym albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bolo.11 Re: Praca 03.09.11, 22:45 Nieprawda,ten Korszeń czyli szef tego biura to oszust nie płaci pilotom. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilekwawa Re: Praca 05.09.11, 12:44 Ja dostałem pieniądze na czas bez żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilekwawa Re: Praca 05.09.11, 12:56 Dodam, że realizowałem wycieczkę objazdową do Grecji dla ART-Tour na przełomie czerwca i lipca tego roku. Umowę otrzymałem na tydzień przed wyjazdem podpisana przez właściciela biura. Pieniądze za pilotaż otrzymałem kilka dni po powrocie do Polski. Ponieważ jestem z Warszawy dodam, że Pan Artur Korszeń opłacił mi nocleg w Rzeszowie (co wcale nie jest normą w naszej pracy). Na swoim przykładzie mogę jedynie zaprzeczyć słowom pilota o nicku bolo.11 - według mnie to bardzo solidne i uczciwe biuro podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
1artur Re: Praca 05.09.11, 22:08 Szanowny bolo.11 jeśli masz cywilną odwagę to proszę się podpisać z imienia i nazwiska. Artur Korszeń Odpowiedz Link Zgłoś
1artur Re: Praca 11.09.11, 11:11 Tak myślałem niejaki bolo.11 Odwagi masz tyle co .... szkoda gadać. Jeśli to Ty jesteś tym którego nie zatrudniłem to teraz widzę że moja decyzja była słuszna. Z takim osobnikami nie powinno się pracować. Pozdrowienia dla wszystkich rzetelnych Pilotów Artur Korszeń Odpowiedz Link Zgłoś
ekkore Re: Praca 27.09.11, 19:19 Witam wszystkich! To mój pierwszy wpis. Od jakiegoś czasu przyglądałam się i podczytywałam. Dzisiaj zostałam dodana do listy.. To ja jestem pilotką która pojechała na wyjazd Niemcy - Austria - Włochy. Na Art - Tour nie mogę narzekać. Odprawa bezproblemowa, nocleg zapewniony w obie strony (musiałam dojeżdżać) - przy czym pierwszy zaledwie kilkugodzinny - wyjazd przed drugą nad ranem. Rozliczenie finansowe też w porządku i bez czekania Mam nadzieje, że jeszcze trafia się jakieś niemieckojęzyczne wyjazdy. Odpowiedz Link Zgłoś