09.09.11, 11:00
Proszę podzielić się informacjami gdzie warto spędzić sylwestra, Jakie stolice Europejskie wybrać? lub jakie ośrodki w Polsce? Jakie miasta ? Interesuje mnie coś zorganizowanego gdzie Państwo byli z biurem podróży bo na własną rękę za granicę nie mamy odwagi pojechać. Jeśli mają Państwo jakieś fajne zdjęcia proszę wysłać na maila monikaall22@wp.pl . Znajomi polecali Paryż podobno niesamowita magia chciałabym żeby Państwo coś polecili proszę o zdjęcia jestem wzrokowcem :-)
Obserwuj wątek
    • idiota.wioskowy Wypracowanie sylwestrowe 09.09.11, 12:24

Daj sobie siana Quancia. Nie przynos wstydu rodzinie.
      Po sposobie w jaki pytasz nie sadze abys duzo skorzystala
      z obszernej odpowiedzi. Zdjecia tobie przeslac?
      Obejrzyj obrazki w kolorowych gazetach, wzrokowcu.
      W tym roku zostan tez w domu.
    • Gość: marika Re: SYlwester IP: *.internetia.net.pl 30.10.11, 20:04
      Wszystko zależy od tego, ile pieniędzy możesz przeznaczyć na taki wyjazd. Bo na przykład jeżeli masz 100 tysięcy złotych to możesz na prawdę spędzić Sylwestra jak Ci się podoba. Tyle właśnie jest do wygrania w konkursie Banku Credit Agricole. Więcej szczegółów znajdziesz na sylwester-marzen.pl Także jeżeli nie masz planów, to możesz namówić znajomych do wspólnej zabawy. Może akurat Wam się uda :)
    • maria.netka Re: SYlwester 31.10.11, 01:59
      to chyba zależy, jak chcesz ten sylwester spędzić. w mieście w kafejce i zwiedzając, czy w kurorcie, wylegując się i sącząc drinki? ;)
      do sączenia drinków polecam kanary, są świetne oferty sylwestrowe :]
      • Gość: mart Re: SYlwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 14:55
        DO ZWIEDZANIA I SUPER ATMOSFERY POLECAM PARYŻ
        Tam szampan smakuje najlepiej
    • martinaa_2010 Re: SYlwester 31.10.11, 19:51
      Sylwester w Pradze tutaj moja relacja z sylwestrowego wyjazdu do Pragi
    • lostravelos.com Re: SYlwester 02.11.11, 09:37
      Kilka ciekawych inspiracji znajdziesz tutaj:
      lostravelos.com/Artykuly/Miasta-i-miasteczka/Jak-spedzic-noc-sylwestrowa-.html
    • Gość: Jarus Re: SYlwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 08:46
      Decyzja gdzie spedzic Sylwestra nie jest prosta. Jedni wola gory, inni wode jeszcze inni uroki miast. Zajrzyj na jakies portale rezerwacji typu euroturystyka.pl i wpisz sobie Sylwester.
      Ja mam już na koncie Rzym, Paryż, Wenecję, Budapeszt, Wiedeń .... a także Zakopane i wiele innych miejsc. I powiem Wam, że każde z miejsc ma swój urok. Tylko trzeba to wszystko dopasować do siebie i osoby, z która się jedzie.
      • krokus-zakopane Re: Sylwester w tatrach ale nie w centrum Zakopca 23.11.11, 17:24
        Kościelisko-przepiękna wieś oddalona od Zakopanego o całe 4 km. Ośrodek położony w lesie- jest "klimatycznie". Więcej informacji na www.krokus-zakopane.pl. Sylwester na dwóch salach, ognisko i inne atrakcje.
    • Gość: :) Re: SYlwester IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.11, 19:51
      www.turystyka.mojlondyn.pl/sylwester/2011/zegiestow.php
      • Gość: fero Re: SYlwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 09:44
        Na sylwestra zapraszamy do Korbielowa do Fero Active, oferujemy pakiety z wieloma atrakcjami, szczegóły www.hotelfero.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=44
      • Gość: Ania Re: SYlwester IP: *.219.24.98-static.tedata.net 06.12.11, 13:20
        POlecam to piekne miejsce w dolinie Popradu a i cena wydaj się świetna za takie świadczenia :)
        • Gość: Ania Re: SYlwester IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.11, 13:03
          To link do Żegiestowa - www.turystyka.mojlondyn.pl/sylwester/2011/zegiestow.php
      • menoff Re: SYlwester 10.12.11, 12:16
        A ja idę do teatru Buffo w Warszawie ze znajomymi i będziemy się świetnie bawić tak jak rok temu!

Wpadajcie! iloveyou.art.pl/sylwester-w-teatrze.html
        • Gość: miłoszowie Re: SYlwester IP: *.elk.mm.pl 12.12.11, 19:22
          My w tym roku jedziemy do Zakopanego! Łączymy Sylwestra z wczasami:) Znajomi w tamtym roku spędzili 5 dniowy pobyt w ośrodku 'START' wraz z balem sylwestrowym i byli zachwyceni. W tym roku jedziemy we czwórkę. Ceny są okazjonalne jak na tyle atrakcji.
      • Gość: Pani Gość Sylwester we Lwowie- chętnie oddam :( IP: *.146.166.16.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.12.11, 18:10
        Witam
        Z powodów osobistych jestem zmuszona zrezygnować z sylwestrowego wyjazdu do Lwowa, dlatego oferuję odstąpienie dwóch miejsc innej parze. Impreza odbędzie się w klubie Metro w Lwowie a nocleg w hostelu w centrum miasta. Warunkiem będzie przepisanie umowy na inne nazwiska, cena byłaby 380zł od osoby. Bardzo, bardzo zależy mi na odstąpieniu tych miejsc by nie stracić całej sumy, biuro niestety nie ma korzystnej oferty dotyczącej wycofania się z wyjazdu :( Poniżej plan wyjazdu;
        29.12.11- zbiórka o godz. 22 na parkingu pod kinoteką przy pałacu kultury i nauki w warszawie, odjazd 22.15
        30.12.11- godz. 8- przyjazd do Lwowa, Lwów - Opera otwierająca reprezentacyjny Prospekt Swobody z pomnikami Szewczenki i Mickiewicza, system umocnień: arsenały i baszta prochowa, Cerkiew Wołoska, Katedra Łacińska z gotyckimi łukami we wnętrzu tworzącymi atmosferę podniosłości - miejsce ślubów króla Jana Kazimierza, czyli ogłoszenia Matki Boskiej królową polski, kaplica Boimów pokryta w całości manierystycznymi płaskorzeżbami, zaułek z mistyczną średniowieczną Katedrą Ormiańską, pełną tajemniczych, mrocznych malowideł, fresk i mozaiki, galeria Dzyga z tworami młodych lwowskich artystów, rynek z ratuszem i kamienicami: czarną i królewską - siedzibą króla Jana III Sobieskiego, bazary ze starociami i rękodziełem, przepełniony rzeźbą Cmentarz Łyczakowski i Orląt Lwowskich.
        31.12.11- Wysoki Zamek, impreza sylwestrowa.
        01.01.12- godz. 12- wyjazd do warszawy, przyjazd na miejsce około godz. 21.
        W cenie: transport, noclegi, impreza sylwestrowa w klubie metro, ubezpieczenie, obsługa pilota, przewodnik.
        W razie jakichkolwiek pytań proszę kontaktować się z organizatorem lub bezpośrednio ze mną- 515 853 408. Zdaję sobie sprawę z tego, że zostało bardzo mało czasu na decyzję, dlatego postaram się być stale pod telefonem, jeśli nie odbiorę- oddzwonię, odpowiem również na sms.
        Serdecznie polecam i chętnie odpowiem na wszystkie pytania!
    • btw92 Re: SYlwester 12.12.11, 22:51
      Sylwester za granicą? to tylko w Rio de Janeiro! Tam to dopiero mają karnawał! :) A co do ośrodka w Polsce to takim najlepszym w jakim byłam jest Start w Zakopanem. Wszystko jest zorganizowane, w cenę pobytu wliczone są oczywiście noclegi w pokoju z łazienką TV , internetem, posiłki, kuligi, imprezy regionalne i bal sylwestrowy. Mimo, że cena nie jest za niska to naprawdę warto. To był najlepszy czas w moim życiu. Doskonale spędziłam przełom roku 2010/2011. Hm jeśli jesteś zainteresowana to wpadaj na www.start.zakopane.pl :) Pozdrawiam! :)
    • sommer_residence Re: SYlwester 12.12.16, 23:09
      Sylwester 2016/2017 w strefie SPA Sommer Residence w bardzo dzikim stylu❢ Co nas czeka? Szampańska zabawa do białego rana, którą rozkręci DJ BART, ceremonie saunowe w wykonaniu 7 najlepszych saunamistrzów pod przewodnictwem Łukasza Stajno, wyśmienite jedzenie, niezapomniany pokaz sztucznych ogni i wiele więcej❢ Nie czekaj - rezerwuj już dziś :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka