Dodaj do ulubionych

konwersja avi na dvd

IP: *.lnet.pl 10.04.05, 13:27
próbowałam już kilkoma programami, jedyne co udało się osiągnąć to przejsce
do formatu mpeg4 którego moje dvd stacjonarne nie czyta. Czytałam opis takiej
konwersji za pomocą 5 programów uzytych do jednego procesu. Ale czy naprawdę
nie ma jednego programu który dokona konwersji z avi na dvd?
Obserwuj wątek
    • neder Re: konwersja avi na dvd 10.04.05, 13:34
      www.google.pl/search?hl=pl&q=avi+to+dvd&lr=
      • Gość: ass Re: konwersja avi na dvd IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.05, 14:23
        VSO Konverter DivX to DVD.
        Znajdziesz w Google.
        Bardzo dobry , zrobi konwertowanie w 40 minut.
        • Gość: rubek Re: konwersja avi na dvd - do ass IP: *.rev.vline.pl 10.04.05, 16:48
          po konwersji vso wyszło mi kilka plików w pliku video_ts, to wszystko nagrac na
          płytę dvd? mam nadzieje ze to pójdzie w odtwarzaczu stacjonarnym.
          • Gość: rubek Re: konwersja avi na dvd - do ass IP: *.rev.vline.pl 10.04.05, 16:54
            i jeszcze jedno - jesli film mam na dwóch płytkach w avi a chce miec na jednej
            dvd? VSO tworzy dwa foldery, czy mozna przekopiowac wszystkie pliki do jednego
            folderu? i dopiero nagrac?
            • Gość: rubek Re: konwersja avi na dvd - do ass IP: *.rev.vline.pl 10.04.05, 18:21
              i jeszcze jedno pytanie, w dvix film ma lektora po polsku a po konwersji do dvd
              film jest w języku angielskim, chyba trzeba dodac napisy ale ja to robię po raz
              pierwszy i stąd tyle pytan.
      • Gość: rubek Re: konwersja avi na dvd IP: *.rev.vline.pl 10.04.05, 15:51
        problemem nie jest znalezienie programu w goglach neder, tylko wybór takiego
        który nie bedzie wieszłą systemu i zrobi konwersje poprawnie.
        • Gość: dvd-ek Re: konwersja avi na dvd IP: 83.168.108.* 10.04.05, 15:59
          Jest jeden co mi sie nie zacina. Poszukaj "4U AVI" wersje 2.38 na google.com i
          astalavista.box.sk
          Ustaw tam framerate=25, bitrate=4000, framesize=720x576 - idzie jak burza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka