Gość: odpoczac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 17:50 które biura oferuja wyjazdy dla singli przeglądam oferty ale wiekszosc sa pokoje 2 os musze odpoczac interesuje mnie ALL w cenie do 1500 wyjazd na juz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: szybka decyzja singla pomocy IP: *.jjs.pl 19.05.12, 18:13 W exim tours, jedna osoba mogła wykupic pokoj 2 os w normalnej cenie, bez dodatkowych oplat. W tui możesz nawet wykupic pokoj rodzinny i mieszkac w nim sam. Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: szybka decyzja singla pomocy 20.05.12, 08:26 neckerman ma oferte dla singi Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: szybka decyzja singla pomocy 20.05.12, 10:05 Gość portalu: odpoczac napisał(a): > interesuje mnie ALL w cenie do 1500 wyjazd na juz Dorzuć ze dwa tysiaki i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpoczac Re: szybka decyzja singla pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.12, 10:29 daj mi te 2000 to dorzuce stac mnie na tyle i koniec nie kazdy jest tak boaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpocząc Re: szybka decyzja singla pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.12, 10:47 zreszta juz załatwiłem jutro wylot na Rodos za 1539 3* all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpocząc Re: szybka decyzja singla pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.12, 11:06 nie no tydzien za 2 za ta cene chyba bym nieznalazł zreszta zona za 1.5 tygodnia wraca z senatorium Odpowiedz Link Zgłoś
majkeldzakson Re: szybka decyzja singla pomocy 21.05.12, 00:39 Gość portalu: odpoczac napisał(a): > które biura oferuja wyjazdy dla singli przeglądam oferty ale wiekszosc sa pokoj > e 2 os musze odpoczac interesuje mnie ALL w cenie do 1500 wyjazd na juz Co do ceny to myślę, że przyda Ci się strona www.travelscanner.pl która pokaże Ci jak na tacy najatrakcyjniejsze oferty :P Odkryłem ją całkiem nie dawno, ale zapowiada się swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.g78 Re: szybka decyzja singla pomocy 04.06.12, 11:06 cześć jestem z Poznania chcę lecieć na lasta do Hurgady też mi się nie podoba dopłacanie do jedynki pozdrawiam Ania mój mail: mala_mi_78@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: szybka decyzja singla pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.12, 13:42 cześć mnie też interesuje wyjazd w tej cenie i bez dopłacania do pokoju jednoosobowego jestem z Poznania interesuje mnie Hurgada, najlepiej 29 czerwca pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: szybka decyzja singla pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.12, 13:43 podaje swojego maila w razie kontaktu: mala_mi_78@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś