Gość: Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 15:01 Wenecja na karnawał super a na Sylwestra ? Był ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kinia Re: Sylwester w Wenecji ? IP: *.cela.pl 09.10.12, 21:48 Też szukam informacji o Sylwku w Wenecji, gdyż przymierzam się do zakupu u touroperatora takiej atrakcji. W zeszłym roku byłam w Paryżu i zastanawiam się czy warto drugi raz w to samo miejsce czy może lepiej się do Wenecji właśnie wybrać (za tą opcją obstaje chłopak). W sumie dość atrakcyjna cenowo jest ta Wenecja..., warto tam spędzić Sylwestra? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwilczak Re: Sylwester w Wenecji ? 10.10.12, 13:01 Czy warto to zależy od oferty. Poniższa nie jest najbardziej wyszukana, ale jedyna jaką mam. sylwester.salonfirmowy.pl/wlochy/index_sylwester_wenecja.php Jeśli samolotem, to też się da (na zamówienie). Odpowiedz Link Zgłoś
chrabya Wyposazenie hotelu 10.10.12, 15:09 Zabawny jest hotel z sala telewizyjna. W rekreacji walka o pilota:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Wenecja śladami Romera i Juli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.12, 14:56 Wenecja www.nawyjazdy.pl/item/292/sylwester-20122013-w-wenecji.htm a może Rzym www.nawyjazdy.pl/item/547/sylwester-w-rzymie-od-799-pln.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilkołak Re: Sylwester w Wenecji ? IP: *.180.245.1.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.10.12, 11:21 "Mediolan to miasto żyjące swoim życiem bieżącym z wieloma pubami ..." ---- Komuś się Mediolan pomylił z Londynem albo Dublinem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joka Re: Sylwester w Wenecji ? IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.12, 20:23 Też gramy na fejsie o sylwestra z beefree! Mam nadzieję, że wygramy;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Sylwester w Wenecji ? IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.12, 22:45 Ja chyba postawie w tym roku na Sylwestra organizowanego przez biuro podróży, to znaczy na wyprawę gdzieś. Przeważnie ze znajomymi spędzalismy na jakiś domówkach, ale nigdy nie były udane, może czas ruszyć gdzieś. Kolega wspominał o beefree, podobno mają jakieś fajne oferty, już najwyższy czas coś rezerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanana Re: Sylwester w Wenecji ? IP: *.komputerlan.pl 15.10.12, 13:08 Ja gram na ich fanpage o Sylwestra, ale w Turcji. Polecam dołączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwilczak Re: Sylwester w Wenecji ? 15.10.12, 14:20 nie zawsze trzeba grać www.nesto.pl/konkursy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanana Re: Sylwester w Wenecji ? IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.12, 10:21 Sam podajesz stronkę z konkursem ;) jak to mowią, żeby wygrac, trzeba grac ;) i tak jest ze wszystkim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilkołak Re: Sylwester w Wenecji ? IP: *.180.245.1.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.10.12, 11:24 Macie jakieś oferty do Ciechocinka? Tam jest podobno fajnie i niedrogo :) Odpowiedz Link Zgłoś