Dodaj do ulubionych

Gruzja i Armenia z Itaką

IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.13, 15:56
Witam!
Jeśli Byłaś/eś na tej objazdówce to b. proszę o odzew. Robią to dopiero drugi rok dlatego chciałbym prosić o opinie i wrażenia. jaho
Obserwuj wątek
    • Gość: jaho Re: Gruzja i Armenia z Itaką IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.02.13, 22:15
      Ponawiam wątek.
      • Gość: jaho Re: Gruzja i Armenia z Itaką IP: 78.10.129.* 24.02.13, 14:05
        Jeśli nikt nie był na tej objazdówce to trudno. Myślę , że to nie niemożliwe , bo imprezy się w ubiegłym roku odbyły. Liczę na Waszą życzliwość. Pozdrawiam
        • Gość: jaho Re: Gruzja i Armenia z Itaką IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.13, 16:42
          Może jednak Ktoś kto był coś napisze?
          Może Ktoś był z bp. logostur lub bp bezkresy niekoniecznie z itaką? Pozdrawiam
          • maigold Re: Gruzja i Armenia z Itaką 04.03.13, 16:49
            Też wybieram się na wakacjach w tamte kierunki. Chciałabym połączyć Gruzję z Armenią.
            To forum nie jest specjalnie oblegane, zatem sam fakt, że odbył się jakiś objazd z danego biura nie oznacza, że te 20-40 osób akurat tu zagląda.
            • Gość: jaho Re: Gruzja i Armenia z Itaką IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.13, 17:31
              Witam
              Ja też o Gruzji i Armenii i sporo biur robi to w różnych wariantach : od 10-15 dni z różną wersją wyżywienia i zakwaterowania. I tak: bp. Czajka,Tui,Logos tour,Itaka ,bezkresy, almatur. Ceny też są zróżnicowane. Jest problem z powrotem , bo mówi się o odwołaniu przez lot lotów do Erywania. Jak Byś miał jakieś cenne informacje w sprawie wyjazdu to pisz na jaho55@o2.pl. Pozdrawiam
              • Gość: Maja Re: Gruzja i Armenia z Itaką IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.13, 15:06
                a nie wolelibyście pojechać z biurem mniejszym i bardziej specjalistycznym? ja byłam z nimi i polecam www.mediusz-wyprawy.pl/wycieczki/armenia-i-gruzja-letnia-podroz-kaukaskimi-traktami
    • Gość: Rozczarowana Re: Gruzja i Armenia z Itaką IP: *.30.12.254.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.03.13, 07:56
      przeraża mnie to, że molochy typu Itaka organizują wyjazdy do Gruzji i Armenii. Oznacza to w praktyce, że te piękne kaukaskie kraje zostaną wkrótce zadeptane przez tłumy turystów. Kiedy byłam w Gruzji 4 lata temu już było sporo Polaków, no ale spotykało się głównie pojedyncze osoby, z plecakami, namiotami, dominowała raczej niskobudżetowa turystyka. Gruzini nie byli zmanierowani przez przyjezdnych, ich gościnność była absolutnie bezinteresowna i wynikała z wielowiekowej tradycji, a nie żądzy zysku. Taka Gruzja już nie wróci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka