Dodaj do ulubionych

Ecco Holiday - RODOS

10.08.04, 08:50
Lecę w tym roku, we wrześniu na Rodos z Ecco do hotelu Belair Beach. Czy ktoś
może naipasać czego mogę się spodziewać albo jak wygląda sam hotel?To nasza
podróż poslubna - mam nadzieję, że będzie bez niemiłych niespodzianek.
Pozdrawiam
Krzysiek
Obserwuj wątek
    • Gość: kahi Re: Ecco Holiday - RODOS IP: *.icpnet.pl 11.08.04, 10:05
      tez jestem ciekawa bo tez chcemy sie n arodos wybrac z tego biura.........
    • Gość: MYSZA Re: Ecco Holiday - RODOS IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.08.04, 20:07
    • Gość: MYSZA Re: Ecco Holiday - RODOS IP: *.chello.pl 26.08.04, 20:09
      BYŁAM W ZESZŁYM ROKU NA RODOS Z ECCO HOLIDAY. Wybraliśmy hotel 4* elina beatch,
      bez zastrzeżeń, wróciliśmy bardzo zadowoleni.

Super wycieczka! polecam
    • Gość: slawek3 Re: Ecco Holiday - RODOS IP: *.spam.mim.pl 26.08.04, 20:33
      wez sobie wejdz na strone hotelu:))fajny ja bylem na rodos z ecco w tamtym roku
      spoko..:)biuro i warunki adekwatne do tego co kupilem...a hotel znajdziesz na
      stronie ich biura ;llub zapewne w wyszukiwarce:)
    • Gość: janusz Re: Ecco Holiday - RODOS IP: 213.249.63.* 31.08.04, 22:49
      hotel "wczesny Gierek", uważaj na biuro, niedługo splajtuje
      • Gość: Hiena Re: Ecco Holiday - RODOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 10:53
        Od kilku dni posiadają gwarancję bankową na kolejny rok działalności, nie
        splajtują, a hotel masz taki, jaki wybrałeś.
      • Gość: klientka Ecco Re: Ecco Holiday - RODOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 20:01
        gościu nie myślę że to biuro splajtuje,jak się jedzie za 500zł to sie nie
        narzeka,zapłać 1500zł bedzie dobrze
    • Gość: gość Re: Ecco Holiday - RODOS IP: *.chello.pl 03.09.04, 16:26
      Czesc!Uwaga!!! Też mieliśmy lecieć w podróż poślubną z Ecco Holiday na Majorkę,
      ale na tydzień przed wylotem zmienili nam hotel(po upływie miesiąca od
      podpisania umowy)na inny. Stndard o klase gorszy, zdjęcia na stronie to
      fotomontaż, dookoła pasą sie kozy, do plaży ok. 1 km....itd. Oszuści!!!
      Omijajcie to biuro z daleka!!! Oczywiście wycofaliśmy pieniądze i znaleźliśmy
      korzystniejszą ofertę w Sun&Fun.
      Pozdrawiam
      P.S.:Podobno nie my pierwsi.
      • Gość: Marci Re: Ecco Holiday - RODOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 13:02
        Z jakiego hotelu na jaki inny zmienili?
        Chyba cos krecisz... bo z tego co wiem na Majorce nie widzialem nawet jednej
        kozy:) nie ladnie tak klamac a jezeli sie juz kogos oczernia to konkrety sie
        pisze... Jezeli chodzi o biuro SUN @ FUN to jest to biuro ktore nalezy do Ecco,
        wiec gubisz sie w swoich klamstwach.
        Bardzi brzydko!!!!!WSTYDZ SIE !!
        • nurek99 Re: Ecco Holiday - RODOS 06.09.04, 21:11
          Drogi pracowniku biura ecco, nie denerwuj się tak. Daj każdemu wypowiedziec
          własna opinię. ty też masz do takiej prawo, ale na temat.
          • Gość: Marci Re: Ecco Holiday - RODOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 09:26
            Drogi Nurek99 jestem najspokojniejszym facetem i wcale się nie denerwuję:) Tak
            jestem pracownikiem biura agencyjnego zwracam tylko uwagę że piszę się tu
            klamstwa.Sprzedaję wycieczki kilkunastu biur w tym także oferty Ecco wiec nie
            zgadzam się z tym co wcześniej było napisane odnośnie zmian hotelu np.na
            Majorce.Wcześniej byłem pilotem na tym kierunku ( przez 2 lata),miałem
            możliwość zobaczenia prawie wszystkich hoteli na tej wyspie nawet 1 i 2
            gwiazdkowych które nigdy nie były położone obok stada kuz czy innych tam
            żyjątek ,ponieważ hotele znajdują się w mieście gdzie nie ma hodowli zwierząt
            domowych lub tp.
            A jezeli chodzi o twoją osobę to jest ciebie tu pełno i mogę tylko stwierdzić
            że jesteś pracownikiem biura konkurencyjnego bo to w jaki sposób się
            wypowiadasz jest mało przekonywujące , gubisz się we własnych wypowiedziach
            i "kręcisz" jak tylko możesz ale jak zauważyłem mało kto liczy się z twoimi
            opiniami :)
            Wracając do mojej wcześniejszej wypowiedzi to trzeba najpierw napisać konkrety
            tak jak robi to wielu forumowiczów ,myślę ze każdy potrafiłby
            napisać : ..."zmieniło mi biuro np. hotel na inny który jest o niższym
            standardzie i znajduje się 4 km. od morza a biuro XXXX jest ...".
            A Ty drogi nurek99 jeżeli już masz zamiar się wypowiadać to przemyśl cos z 10
            razy a pózniej "przelej" to na kompa bo tylko sam się ośmieszasz swoimi
            tekstami:(Ja osobiście nie jestem zwolennikiem tylko jednego biura jestem
            neutralny bo polecam oferty jeszcze kilku biur a jeżeli chodzi o Ecco Holiday
            to nasze biuro sprzedaje ofert tego biura najwięcej i od czerwca (początek
            sezonu) na Majorce nie zmieniono nawet 1 hotelu klientom, więc nie miałej
            przykrego doświadczenia z ich strony.
            Czekam też z niecierpliowścią aż napiszesz może coś innego na tym forum a nie
            kopiujesz innych wypowiedzi ,troszkę indywidualnego myślenia się
            przyda :)...Nie mam chyba na co liczyć bo jednak nie jesteś w stanie nic od
            siebie napisać bo jednak nie korzystałeś z wyjazdów nawet 1 biura podróży,
            siedzisz w swoim biurze i nudzisz się z braku klientów.
            Szkoda Ciebie chłopie :(

Pozdrawiam.
            • bob1111 Re: Ecco Holiday - RODOS 07.09.04, 16:46
              Bylem z Ecco w styczniu w Tajlandii, biuro ma fatalna organizacje i slabych
              pracownikow - zdecydowanie nie polecam tego biuro.

A tu takie dwa artykuliki:
              www.glos-pomorza.pl/apps/pbcs.dll/artikkel?SearchID=73181381258312&Avis=GP&Dato=20040803&Kategori=WYDARZENIA&Lopenr=4080300
              02&Ref=AR
              www.glos-pomorza.pl/apps/pbcs.dll/artikkel?searchID=73181381258312&Avis=GP&Dato=20040802&Kategori=WYDARZENIA&Lopenr=4080200
              08&Ref=AR
              • Gość: Olcia Re: Ecco Holiday - RODOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 17:44
                A Ty co ? Chciałbys aby za rączkę ciebie prowadzali i pupcie podcierali jeszcze?
                A może chciałeś umówić się na kolację z pilotką która dała ci "kosza"?
                hihihihihii :)Czytać każdy może ale nie zawsze artykuły zgodne są z prawdą i
                nie są obiektywne.Właśnie dziś czytałam na jednym z forum jak "obsmarowali" w
                gazecie właściciela jednej z knajp na Starówce okazało się ,że dziennikarka
                była znajomą klienta tegoż lokalu który zbulweroswał się na właściciela bo
                karta kredytowa mu za pierwszym razem nie zadziałała bo była mała awaria w jego
                banku.Okazało się że klient chciał się pokazać przy swojej przyjaciółce i tak
                wyklął właściciela i cały personel aż poproszono go o opuszczenie
                lokalu.Właśnie można teraz sobie porównać zachowanie naszych rodaków i ich
                kultury osobistej wobec pilota oraz na co stać takich właśnie ludzi.
                • bob1111 Re: Ecco Holiday - RODOS 07.09.04, 22:03
                  Olciu place i wymagam, chce dostac to za co zaplacilem.
                  A prasa zawsze klamie:), klienci sa wredni i w ogole biura podrozy sa cudowne
                  kazdy to wie.
                  Co do randki to Tajki sa calkiem otwarte na kontakty z turystami :)

W kazdym razie jeden wyjazd z Ecco wyleczyl mnie na dlugo z korzystania z biur
                  podrozy, potrafie sobie sam lepiej zorganizowac pobyt.

Gość portalu: Olcia napisał(a):

> A Ty co ? Chciałbys aby za rączkę ciebie prowadzali i pupcie podcierali
                  jeszcze
                  > ?
                  > A może chciałeś umówić się na kolację z pilotką która dała ci "kosza"?
                  > hihihihihii :)Czytać każdy może ale nie zawsze artykuły zgodne są z prawdą i
                  > nie są obiektywne.Właśnie dziś czytałam na jednym z forum jak "obsmarowali" w
                  > gazecie właściciela jednej z knajp na Starówce okazało się ,że dziennikarka
                  > była znajomą klienta tegoż lokalu który zbulweroswał się na właściciela bo
                  > karta kredytowa mu za pierwszym razem nie zadziałała bo była mała awaria w
                  jego
                  >
                  > banku.Okazało się że klient chciał się pokazać przy swojej przyjaciółce i tak
                  > wyklął właściciela i cały personel aż poproszono go o opuszczenie
                  > lokalu.Właśnie można teraz sobie porównać zachowanie naszych rodaków i ich
                  > kultury osobistej wobec pilota oraz na co stać takich właśnie ludzi.
    • Gość: Black Re: Ecco Holiday - RODOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 14:40
      Witam! wczoraj wróciłem z Rodos. Mieszkałem w hotelu Collossus Beach **** i
      chciałbym uprzedzić wszystkich zainteresowanych, że hotel ten zarówno w ocenie
      mojej, innych uczestników oraz co ważne - praktykanek z Polski tam pracujących
      i mających koleżanki w innych rodyjskich hotelach - jest to zawyżony standard o
      2**. Smród w windach, karaluchy w pokojach, zaniedbane klatki schodowe i brudne
      ściany z sypiącym się tynkiem. Jedzenie pewnie wszędzie jest podobne, zresztą
      nie kosztowalem gdzie indziej, ale tam śniadania były dzień w dzień identyczne
      i monotonne - jajecznica, parówki.
      Z tego co się dowiedziałem najkorzystniejszym hotelem w okolicy Faliraki jest
      niejaki Kalypso oraz Esper.
      Powodzenia w wyborze oferty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka