Dodaj do ulubionych

Pilot/Rezydent/Animator Rainbow Tours

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.05, 12:50
Wszystkim zainteresowanym podpowiadam, ze Rainbow Tours ma zamiar
zorganizowac w marcu wewnetrzny, praktyczny kurs dla pilotow, rezydentow
(wymagane sa panstwowe uprawnienia pilocie)i animatorow. Zainteresowanych
odsylam do strony internetowej biura www.rainbowtours.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: GLOBTROTER Re: Pilot/Rezydent/Animator Rainbow Tours IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.05, 12:52
      Wkradl sie blad - powinno byc: wymagane sa panstwowe uprawnienia pilockie.
      Przepraszam
      • Gość: Meggi Re: Pilot/Rezydent/Animator Rainbow Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:16
        Tak słyszałam o tym tylko drogi forumowiczu/forumowiczko powiedz jak to jest z
        tym językiem wpisanym do legitymacji. Ze swoich źródeł wiadomo mi jest że
        warunkiem uczestniczenia w takim kursie i dostania się do Rainbowa jest wpisany
        jeżyk.
        Pozdrawiam
        • Gość: GLOBTROTER Re: Pilot/Rezydent/Animator Rainbow Tours IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.05, 15:02
          Wydaje mi sie, ze tak, bo to oczywiste, ze pilot zna jezyk obcy i ma to
          udokumentowane. Ale po szczegoly musialabys zadzwonic do rainbow'a.
          • Gość: Meggi Re: Pilot/Rezydent/Animator Rainbow Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:45
            Tak to jest oczywiste tak samo jak jest to oczywiste że pilot współpracuje
            głównie z grupami polskimi a język obcy potrzebny jest do porozumiewania się w
            miejscach do których się jeździ. A tak a propos większość pilotów nie ma
            wpisanego języka do legitymacji stąd między innymi konieczność naboru do
            rainbowa:/A do tego jeszcze jedna rzecz : udokumentowany egzamin np.FC nie wiąże
            się z automatycznym wpisem do legitymacji...nowe przepisy
            • Gość: GLOBTROTER Re: Pilot/Rezydent/Animator Rainbow Tours IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.01.05, 09:29
              Jakie to przepsiy? Wedlug moich informacji, w tej chwili uznawane sa
              certyfikaty zatwierdzone przez sluzbe cywilna, zgodnie z rozporzadzeniem z
              2004. Czy pojawilo sie cos nowego?
              • Gość: Meggi Re: Pilot/Rezydent/Animator Rainbow Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 15:40
                Właśnie w tym sęk i stąd ta ogólna panika. Nie zacytuję Ci dokłanie tego
                przepisu ale wiem że może być wpisany język w przypadku absolwentów
                filologii,osób które skończyły szkołę za granicą z wykładowym obcym językiem i
                jeszcze (to pewna abstrakcja:/)osób z ukończonym II stopniem znajomości języka
                migowego. Pozostali muszą zdawać język w urzędzie gdzie niestety nie ma
                bliższych wytycznych co do zakresu wiedzy. Można snuć pewne domysły że np.
                słownictwo powinno dotyczyć głównie turystyki, komisja winna zwracać uwagę na
                płynność językową ....itd Jak to ma się do rzeczywistości to nie wiem. Znajoma
                będzie zdawała taki egzamin około 20 lutego.Na pewno podzielę sie informacjami
                które mi przekaże.
    • neronka Re: Pilot/Rezydent/Animator Rainbow Tours 29.01.05, 12:49
      Witam
      Poszukuję rezydentów/pilotów z różnych, polskich biur podrózy organizujących
      wyloty na Kretę.
      Celem jest nawiązanie współpracy. Bliższe warunki i informacje na maila.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka