Gość: sylas Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 06.08.02, 09:27 Roztocze - Susiec, szlak szumów (niebieski) Odpowiedz Link Zgłoś
kismet Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 21.09.02, 17:04 ladnie.ale czy pieknie...na jeden spacer a moze nawet cztery ale w ciagu roku - kazdy w innej porze roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vctoria Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: 212.106.0.* 06.08.02, 15:50 Gość portalu: Rafał napisał(a): > Wybierzmy razem najpiekniejsze miejsce w Polsce! Ja stawiam na doline > Narwii... Cisza spokoj i cudowna zielen... Zapraszam do dyskusji > pozdrawiam Nie wiem czy byłeś kiedyś za granicą. Bo dla mnie w Polsce nie ma pięknych miejsc i naprawdę nie wiem czym się ludzie zachwycają.małe miasteczka z francji bądź też z hiszpanii mają ytle zabytków, pięknych ogrodów ,zielenii, że można by tym było obdzielić całą Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kąsacz Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 17:38 Sadzac pod wypowiedzi Vctorii, byla w zyciu dwa razy za granica. Raz we Francji, raz w Hiszpanii. To za malo, zeby zabierac glos na forum. Z podrozowaniem po swiecie jest tak jak z nauka obcych jezykow. Zanim sie nauczysz jakiegos obcego, dobrze jest miec cos wartosciowego do powiedzenia w ojczystym. W sprawie glownego watku dyskusji. Ze swoich stron polecam splyw kajakowy Omulwia, Krutynia jest piekna, ale przereklamowana. Z dalszych stron: popieram wszystkich, ktorym podobaja sie Kaszuby. Nie ma Kaszeb bez Polonii a bez Kaszeb Puelsci. Ujmujace sa spacery nad polskim morzem w czasie sztormu - nie tylko dla chorych na tarczyce. Przepyszne lososie kupowane od rybakow w Darlowie i wedzone osobiscie w miejscowych domowch wedzarniach. Puszcza Augustowska godna jest odwiedzenia. Spacer wokol jeziora Studzienicznego ze sniadankiem na moscie w Swobodzie (kto wie skad ta nazwa?). Beskid Slaski i Zywiecki oraz Bieszczady z roku na rok coraz piekniejsze, bo z roku na rok narod coraz leniwszy - okupuje knajpy w Wisle, Ustroniu, Zywcu, Ustrzykach, a w gory prawie w ogole nie chodzi. Swiety Krzyz deszczowa jesienia, choc podobno z wilgoci i z zimna sypie sie klasztor, lub jak kto woli, wiezienie. Jest tez taka jedna jedyna wies na Mazurach gdzie domy sa kryte czerwona dachowka, ale wszystkie sa z drewna, nie z pruskiej cegly. Puszcza Bialowieska z zakazanymi wycieczkami rowerowymi na bialoruska strone bez paszportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrantka Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.datatelecomm.net 07.08.02, 16:46 Kasaczu - masz racje. Viktoria, Ty tez mowisz prawde, ale kochana wez sobie do serca rade Kasacza i rozgladnij sie po swoim podworku - zobaczysz duzo lekko zapruszonaych perelek, trzeba sie tylko schylic i przetrzec (oczy). A tak w ogole to dziekuje Wam wszystkim - przyjemnie przeczytac te Wasze maile i widziec ilu ludzi w Polsce zachwyca sie urokami kraju. Mieszkajac za granica czlek wpada do Polski n akrotko i ma zawsze zbyt malo czasu na prawdziwe zwiedzanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 07.08.02, 22:46 Mieszkam w Niemczech od 2 lat, a urlop spedzam zawsze za granica tzn w Polsce i nie moge sobie go wyobrazic bez polskich krajobrazow. Moze jest wiele innych pieknych miejsc na swiecie, ale kiedy stanelam na Krzyznem, to myslalam, ze bede wyc jak bobr. Oczywiscie dzien byl piekny i widok zapieral dech w piersiach. Mazury tez sa piekne i tam spedzilam jedne z najlepszych moich wakacji na rowerze w doborowym towarzystwie moich przyjaciol. Widzialam wiele pieknych miejsc w Polsce i teraz moge tu wszystkim opowiadac, jak jest w Polsce i polecic te miejsca. Jest wiele ludzi, ktorzy jezdza za granice, ale nie maja pojecia, ile traca nie znajac swojskich zakatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gniewko Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 07.08.02, 23:07 Od 11 lat wakacje i urlop spedzam przemierzajac przepiekne GORY!!! W Polsce bez watpienia najpiekniejsze sa Tatry i widok z Krzyznego, ale nie tylko. Wspaniale sa Bieszczady (nie tylko obie Poloniny i Tarnica, ale rowniez rzadko uczeszczane szlaki w okolicach Komanczy i malowniczego Duszatyna, gdzie godziny otwarcia jedynego sklepu jak informuje napis na drzwiach to: "Od otwarcia, od zamkniecia..."),jak rowniez piekne sa Gory Stolowe wraz z Blednymi Skalkami, jak i Szczeliniec. Jednak najpieknieszy widok, potegi i mocy gor rozciaga sie ze szczytu Daniel w Alpach austriackich, gdzie mozna bylo dostrzec Alpy wloskie i szwajcarskie, tego sie nie da opisac to trzeba przezyc. A tak w ogole to nie da sie jednym slowem powiedziec, jakie miejsce w Polsce, czy na swiecie jest najpiekniejsze. Czlowiek jest najwiekszym zagrozeniem Matki Natury i cieszmy sie powietrzem, ktorym oddychamy, sloneczkiem ktore darzy nas swoimi promieniami, blekitnym niebem nad nami i wszystkim co zyje wokol nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.mpsa.pl / 10.2.0.* 17.08.02, 10:51 Bylem za granica,wiele razy. I wiem jedno: "Cudze chwalicie,swego nie znacie"! Polska jest najpiekniejsz!!!!!! pzdr. i wspolczuje Victorio biednej wiedzy na temat ojczystego kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melania Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 20:54 A BYŁAŚ KIEDYŚ W POLSCE?!?!?!? JAK ŚMIESZ ZABIERAĆ GŁOS W TEJ DYSKUSJI! LEPIEJ MILCZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melania Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 21:00 pisałam oczywiście do Victorii. Cała Polska jest piękna i już sama nie wiem co wybrać. Bieszczady, Kaszuby, czy Roztocze. Co wolicie. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 06.08.02, 17:19 Warmia, szczególnie Olsztyn i okolice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Les Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.wegorzewo.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 22:37 Oczywiście Węgorzewo i okolice www.wegorzewo.pl/http://www.wegorzewo.prv.pl/ www.mazury-wczasy.pl/ to tu się odpoczywa Odpowiedz Link Zgłoś
ruela Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 08.08.02, 18:16 Bukówka(k/Lubawki) jest tam urokliwe gospodarstwo agroturystyczne z przesympatycznymi jego gospodarzami i przepięknym otoczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 14:21 Zamek w Książu i biust mojej żony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.ae.krakow.pl 25.10.02, 19:52 To ja sie tam wybieram (na to drugie). Można robić rezerwacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabuś Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.zeto.opole.pl / 192.168.111.* 09.08.02, 14:43 starówka - GDAŃSK morze - USTKA góry - BIESZCZADY zamki - OGRODZIENIEC pałace - KOZŁÓWKA jeziora - NIDZKIE to sa rozne nieporownywalne miejsca~!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 09.08.02, 18:28 wrzosowiska na terenie poligonów poradzieckich w Bornem Sulinowie - zachodniopomorskie Odpowiedz Link Zgłoś
emilah Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 10.08.02, 13:29 ZAKOPANE I OKOLICE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAS Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.mia.bellsouth.net 13.09.02, 21:57 RDZAWKA GORNA PIEKNA ZE HEJ!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tropiciel Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 22:25 Bezwarunkowo Bieszczady. Polecam www.ooh.pl/u_warszawiakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek z W-wy Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 23:10 Najpiękniejsze miejsce to bez wątpienia Huta Warszawa na Bielanach. (bo już prawie nie dymi) -NO I CO???????????????? a -również na serio ,to naprawdę zapraszam wszystkich do Warszawy -miasta które szalenie kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jm Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: 212.14.24.* 12.08.02, 18:36 Jedno z piękniejszych miejsc w Polsce Drawieński Park Narodowy- spływy rzeką Drawą od wsi Barnimie k/Drawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.wolsztyn.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 17:06 Suwalszczyzna, Smolniki, jezioro Jaczno, jezioro Hańcza, Wodziłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baka Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.rene.com.pl 14.08.02, 17:46 Byłam w tym roku na objazdówce po Polsce ogółem 3000 km. Od morza do Zakopanego.Z powrotem na północ przez Bieszczady - Suwałki ,Tolkmicko do Gdańska.Najbardziej podobało mi sie Wołosate - wioseczka w Bieszczadach: całkowity koniec Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: return Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.trentn01.nj.comcast.net 17.08.02, 05:52 Jacek to juz najwyzszy czas odkochac sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wero Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.net.pulawy.pl / 10.4.5.* 25.09.02, 18:23 to co zostało opisane przez wszystkich zabierających głos jest prawdą. Ale najprawdziwszą prawdą jest to ,że najpiękniejsze miejsce jest w górach parchackich w okolicach puław. Miejsce to miejscowi nazywają "Zolosce". Zobaczcie przy okazji pobytu w puławach. Pytajcie o to miejsce mieszkańców włostowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ponika Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.08.02, 19:42 Najpiękniejsze jest Naruszewo na Mazowszu,klimaty że hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 14:48 oczywiscie mój ogródek w Wilanowie. no cóż, niewiele osób może go jednak zwiedzić. Zdrówka wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Jurek Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 18.08.02, 12:42 Tak na serio, do niedawna były to Połoniny, zaraz potem Przełom Popradu.Krystaliczna woda,krystaliczne powietrze i idealna muzyka która zwie się pospolicie ciszą. Odpowiedz Link Zgłoś
johana13 Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 23.08.02, 13:37 Pojezierze drawskie oraz Dębki nad morzem- ,dlaczego nikt o nich nie pisze? Piękna plaża, bez tłumów,kameralne miasteczko- z jedną uliczką, przytulnymi knajpkami.Koncerty szantów i piosenki Kaszubskiej :) Znalazłam je przypadkowo, uciekając z okropnej Krynicy-nigdy więcej Krynicy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: do TOM........ IP: *.newark-05-10rs.nj.dial-access.att.net 11.10.02, 02:16 Ale jestes dowcipny !!! Mysle ze nas zaprosisz !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Do KATAHDIN :o) IP: *.ipartners.pl 18.10.02, 10:26 Hej KATAHDIN :o) Jak można było się spodziewać wszyscy się nie zmieszczą, ale dla CIEBIE mogę zrobić wyjątek :o))) Jakoś się zmówimy, nie? Zdrówka :o) Tomaszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arti Roztocze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 11:24 Najpiękniejszym miejscem w Polsce jest Roztocze, a szczególnie okolice Krasnobrodu i Zwierzyńca. Zapraszam. Przekonajcie się sami. Odpowiedz Link Zgłoś
janjelon Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 23.08.02, 20:58 Czemu nikt nie wymienił Beskidów? Wiem są mocno zadeptane, ale jak dobrze poszukać to można znaleść. Na przykład moje ulubione miejsce: Dolina Danielki koło Ujsoł.Zobaczcie! Zapraszam janjelon.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.waw.pdi.net 26.08.02, 14:10 Znam takie miejsce. Znajduje się w Tatrach, a dokładnie w Tatrach Zachodnich... Nazywa się Starorobociański Wierch i jest najpiękniejszym szczytem, jaki kiedykolwiek widziałam w życiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaem Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 27.08.02, 16:43 A ja uważam, że najpiękniejsze miejsce w Polsce to... Bieszczady.Spędziłam tam udany tydzień. Klimat, atmosfera i widoki zachwyciły mnie tak, że najchętniej przeprowadziłabym sie w Bieszczady. Polecam wszystkim, którzy lubią dziką przyrodę i kochaja naturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 18:24 w gorach najpiekniej jest w masywie snieznika i gorach bystrzyckich Miedzygorze to prawdziwa perelka architektoniczna Wspaniale polozone , w kazda starone mozna isc caly dzien nie spotykajac po drodze nikogo (jesli sie tylko zejdzie z glownych szlakow na Snieznik czy Igliczna) , no i te widoki na cala Kotline Klodzka - rewelacja Pewnie dlatego kupilem dzialke po drugiej stronie Kotliny w Rozance (gory bystrzyckie) - mam z niej piekna panorame Kotliny i Masywu Snieznika nad morzem: tylko Pogorzelica (gm.Rewal) malenka miejscowosc w pieknym starym sosnowym lesie - i w tym wszystkim moj dom letniskowy powiadam wam to najlepsze miejsca na swiecie pozdro-pakuz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brylant Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 19:14 Krzeszów Kamiennogórski. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WÓJEK Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.chello.pl 12.09.02, 11:07 STASIOPOLE-dolina Bugu,nie ma piękniejszego miejsca na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: math Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 23:56 na Mazurach - jeziora NIDZKIE,TAJTY (nie TAŁTY) i TYRKŁO - najcudowniejsze zarcie w RYDZEWIE (w prywatnym domu w przerobionym grazu - polecam wszystkim zeglarzom) nad BOCZNYM, no i Zęza w SZTYNORCIE za klimat Gory - Beskid Zywiecki w okolicach Rajczy i Milowki, wsie ISTEBNA I KONIAKOW w Beskidzie Slaskim, Wolosate i UStrzyki i cale Bieszczady - we wrzesniu, Szczeliniec Wlk. nocą (najlepiej w zimie) - kosmiczny widok, schronisko Samotnia w Karpatach Miasteczka - na Slasku oczywiscie Zory, Pszczyna, Nikiszowiec w K-cach, Cieszyn na Dolnym Sl. - Klodzko, Nysa, Paczków - inne miasta - Olsztyn, Mikolajki we wrzesniu, inne - zamki w Bedzinie i na szlaku orlich gniazd - cudo, cala Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikka Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.chello.pl 01.09.02, 15:09 Kazimierz - ale tylko poza sezonem, kiedy nie ma tych tłumów ludzi (po co oni się tam gniotą?). To moje "magiczne miejsce". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocian Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.chello.pl 12.09.02, 11:02 Gość portalu: Rafał napisał(a): > Wybierzmy razem najpiekniejsze miejsce w Polsce! Ja stawiam na doline > Narwii... Cisza spokoj i cudowna zielen... Zapraszam do dyskusji > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eLBe Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.*.*.* 12.09.02, 12:58 Dużo piszecie o Tatrach. Rzeczywiście piękne i Starorobociański i widoki z Koziego, Krzyżnego i wielu innych miejsc. To są widoki, które można zobaczyć w każdych górach typu alpejskiego. W Tatrach polecam (wyjątkowe i niepowtarzalne) Smreczyński Staw i Wąwóz Kraków. Tego nie ma nigdzie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niunio-munio Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 14.09.02, 12:47 Najpiekniejszym miejscem w Polsce jest miejscowosc Cimochowizna polozona nad jeziorem Wigry. Z pola namiotowego nalezacego do soltysa Cimochowizny ( ktory oferuje rowniez kwatery ), ktore znajduje sie nad samym brzegiem jez. Wigry na wprost widac klasztor Kamedulow, w ktorym przebywal Papiez. Do sklepu( ktory znajduje sie w Starym Folwarku ) prowadz kladka nad bagiennym torfowiskiem. Jdac ta kladka przechodzimy rowniez nad innym jeziorem. Za polem namiotowym znajduje sie gora (pole ),z ktorego widac poludniowa cesc wschodnich Wigier. Widoki sa niezapomniane... Na miejscu sa kajaczkim,lodki,zrodelko z przebadana woda oligocenska oraz mnostwo przepieknych szlakow turystycznych. Blisko do miejscowosci Wigry, Suwalki,Sejny, nad najglebsze jezioro w Polsce Hancza (108,5m). W sezonie na polu byly cztery namioty. Kwatery 20-30zl doba.Obiad 12zl. Odpowiedz Link Zgłoś
krzwaj Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 16.09.02, 02:19 kuźnica na helu,a dokładnie jej osiedle zwane syberią.(tylko ten pociąg) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Najnajnajnajnajnajnajnajnaj... IP: *.radom.pl 18.09.02, 15:17 Tatry. Dla mnie tylko Tatry. Zawsze i wszędzie, o każdej porze dnia i nocy. W każdą pogodę. Piękne wschody i zachody słońca obserwowane ze szczytu albo spod niego, cudowne panoramy, szemrzące potoczki, cisza i spokój (nie licząc dol. Kościeliskiej, Chochołowskiej, Giewontu, Moka i schronisk - do godz. 18.00), niesamowity urok spania na podłodze, na karimatkach wśród padniętych, tak ja my, turystów, adrenalinka w bardziej niebezpiecznych miejscach i melancholia Tatr Zachodnich...Boże, można wymieniać bez końca. Cudo po prostu. Tylko Tatry. Odpowiedz Link Zgłoś
dzwonnik Re: Najnajnajnajnajnajnajnajnaj... 19.09.02, 08:26 Nie bede oryginalny, ale wlasnie Tatry sa dla mnie najlepsza odskocznia od codziennosci. Uwielbiam stapac po twardych skalach w swoich traperach, czuc wspanialy zapach mgly o poranku, spojrzec w dol z Kasprowego, Świnicy, czy Rysów..., pokonac Orla Perc oraz Mnicha! Doswiadczyc niezapomnianego spotkania z niedzwiedziem czy wygody spania na podlodze korytarza w schronisku. I po kilku dniach wedrowki wrocic do cieplego wygodnego domku... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: Najnajnajnajnajnajnajnajnaj... IP: *.we.client2.attbi.com 20.09.02, 19:34 dzwonnik napisała: > Nie bede oryginalny, ale wlasnie Tatry sa dla mnie najlepsza odskocznia od > codziennosci. Uwielbiam stapac po twardych skalach w swoich traperach, czuc > wspanialy zapach mgly o poranku, spojrzec w dol z Kasprowego, Świnicy, czy > Rysów..., pokonac Orla Perc oraz Mnicha! Doswiadczyc niezapomnianego spotkania > z niedzwiedziem czy wygody spania na podlodze korytarza w schronisku. I po > kilku dniach wedrowki wrocic do cieplego wygodnego domku... :-) Naprawde, sa jeszcze niedzwiedzie w Polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: Najnajnajnajnajnajnajnajnaj... IP: *.newark-05-10rs.nj.dial-access.att.net 11.10.02, 01:42 Haj, nie wiedzialam ze lubisz wedrowki gorskie! Jest taki watek "Najpiekniejsze trasy gorskie ..." - wpisz sie tam ! Myslalam ,ze ta forma wypoczynku juz powoli zanika i wszyscy wybieraja plaze !. Tez glosuje za Tatrami . Uwielbiam gory skaliste !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Najnajnajnajnajnajnajnajnaj... IP: *.radom.pl 27.11.02, 11:23 Gość portalu: KATAHDIN napisał: > Haj, nie wiedzialam ze lubisz wedrowki gorskie! Jest taki watek "Najpiekniejsze > > trasy gorskie ..." - wpisz sie tam ! Myslalam ,ze ta forma wypoczynku juz > powoli zanika i wszyscy wybieraja plaze !. Tez glosuje za Tatrami . Uwielbiam > gory skaliste !!!!!!! Zdziwiłbyś się, jak jeszcze wiele osób wybiera Tatry... :) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaw Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 20.09.02, 11:23 molo i klif w Gdyni-Orłowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJSaddam Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.esc-clermont.fr 21.09.02, 16:58 hm... gdybym byl szowinista to powiedzialbym ze torunska starowka. Odpowiedz Link Zgłoś
kismet Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 21.09.02, 17:17 Kocham wode,wiec najpierw Biebrza i Bialy Grad (polecam dla ornitologow i fotografow). Jeziora Tejsowo, Krawno i Krawienko na 'szlaku' Babieckiej Strugi (w prawo przed Babietami,na Krutyni). Z wiekszych jednostek do plywania warto obejrzec Jeziorak, ale z daleka od Siemian i innych 'Iław' no, chyba że Matyty... Z miejsc bardziej przyziemnych: wsie Lubelszczyzny, niedaleko granicy białoruskiej. Bardziej gornolotne miejsca to Potrojna w Beskidzie zwanym Malym. pozdrawiam i zycze powodzenia w dotarciu do swych ukochanych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 23.09.02, 00:06 Plock; cudownie polozony na wysokiej skarpie gorujacy nad krolowa polskich rzek. Rowniez podoba mi sie polozenie Wyszogrodu nad Wisla, tez na Mazowszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.oc.oc.cox.net 23.09.02, 01:47 Suwalski Park krajobrazowy a w szczegolnosci Jezioro Jaczno o malachitowym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś