Dodaj do ulubionych

Najpiekniejsze miejsce w Polsce!

• Gość: sylas Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 06.08.02, 09:27
      Roztocze - Susiec, szlak szumów (niebieski)
      • kismet Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 21.09.02, 17:04
        ladnie.ale czy pieknie...na jeden spacer a moze nawet cztery ale w ciagu roku -
        kazdy w innej porze roku.
    • Gość: Vctoria Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: 212.106.0.* 06.08.02, 15:50
      Gość portalu: Rafał napisał(a):

> Wybierzmy razem najpiekniejsze miejsce w Polsce! Ja stawiam na doline
      > Narwii... Cisza spokoj i cudowna zielen... Zapraszam do dyskusji
      > pozdrawiam
      Nie wiem czy byłeś kiedyś za granicą. Bo dla mnie w Polsce nie ma pięknych
      miejsc i naprawdę nie wiem czym się ludzie zachwycają.małe miasteczka z francji
      bądź też z hiszpanii mają ytle zabytków, pięknych ogrodów ,zielenii, że można
      by tym było obdzielić całą Polskę.
      • Gość: Kąsacz Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 17:38
        Sadzac pod wypowiedzi Vctorii, byla w zyciu dwa razy za granica. Raz we
        Francji, raz w Hiszpanii. To za malo, zeby zabierac glos na forum.
        Z podrozowaniem po swiecie jest tak jak z nauka obcych jezykow. Zanim sie
        nauczysz jakiegos obcego, dobrze jest miec cos wartosciowego do powiedzenia w
        ojczystym.
        W sprawie glownego watku dyskusji. Ze swoich stron polecam splyw kajakowy
        Omulwia, Krutynia jest piekna, ale przereklamowana.
        Z dalszych stron: popieram wszystkich, ktorym podobaja sie Kaszuby. Nie ma
        Kaszeb bez Polonii a bez Kaszeb Puelsci. Ujmujace sa spacery nad polskim morzem
        w czasie sztormu - nie tylko dla chorych na tarczyce. Przepyszne lososie
        kupowane od rybakow w Darlowie i wedzone osobiscie w miejscowych domowch
        wedzarniach. Puszcza Augustowska godna jest odwiedzenia. Spacer wokol jeziora
        Studzienicznego ze sniadankiem na moscie w Swobodzie (kto wie skad ta nazwa?).
        Beskid Slaski i Zywiecki oraz Bieszczady z roku na rok coraz piekniejsze, bo z
        roku na rok narod coraz leniwszy - okupuje knajpy w Wisle, Ustroniu, Zywcu,
        Ustrzykach, a w gory prawie w ogole nie chodzi. Swiety Krzyz deszczowa
        jesienia, choc podobno z wilgoci i z zimna sypie sie klasztor, lub jak kto
        woli, wiezienie. Jest tez taka jedna jedyna wies na Mazurach gdzie domy sa
        kryte czerwona dachowka, ale wszystkie sa z drewna, nie z pruskiej cegly.
        Puszcza Bialowieska z zakazanymi wycieczkami rowerowymi na bialoruska strone
        bez paszportu.
        • Gość: emigrantka Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.datatelecomm.net 07.08.02, 16:46
          Kasaczu - masz racje. Viktoria, Ty tez mowisz prawde, ale kochana wez sobie do
          serca rade Kasacza i rozgladnij sie po swoim podworku - zobaczysz duzo lekko
          zapruszonaych perelek, trzeba sie tylko schylic i przetrzec (oczy).
          A tak w ogole to dziekuje Wam wszystkim - przyjemnie przeczytac te Wasze maile
          i widziec ilu ludzi w Polsce zachwyca sie urokami kraju. Mieszkajac za granica
          czlek wpada do Polski n akrotko i ma zawsze zbyt malo czasu na prawdziwe
          zwiedzanie...
          • Gość: Justyna Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 07.08.02, 22:46
            Mieszkam w Niemczech od 2 lat, a urlop spedzam zawsze za granica tzn w Polsce i
            nie moge sobie go wyobrazic bez polskich krajobrazow. Moze jest wiele innych
            pieknych miejsc na swiecie, ale kiedy stanelam na Krzyznem, to myslalam, ze
            bede wyc jak bobr. Oczywiscie dzien byl piekny i widok zapieral dech w
            piersiach. Mazury tez sa piekne i tam spedzilam jedne z najlepszych moich
            wakacji na rowerze w doborowym towarzystwie moich przyjaciol. Widzialam wiele
            pieknych miejsc w Polsce i teraz moge tu wszystkim opowiadac, jak jest w Polsce
            i polecic te miejsca. Jest wiele ludzi, ktorzy jezdza za granice, ale nie maja
            pojecia, ile traca nie znajac swojskich zakatkow.
          • Gość: Gniewko Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 07.08.02, 23:07
            Od 11 lat wakacje i urlop spedzam przemierzajac przepiekne GORY!!! W Polsce bez
            watpienia najpiekniejsze sa Tatry i widok z Krzyznego, ale nie tylko. Wspaniale
            sa Bieszczady (nie tylko obie Poloniny i Tarnica, ale rowniez rzadko
            uczeszczane szlaki w okolicach Komanczy i malowniczego Duszatyna, gdzie godziny
            otwarcia jedynego sklepu jak informuje napis na drzwiach to: "Od otwarcia, od
            zamkniecia..."),jak rowniez piekne sa Gory Stolowe wraz z Blednymi Skalkami,
            jak i Szczeliniec. Jednak najpieknieszy widok, potegi i mocy gor rozciaga sie
            ze szczytu Daniel w Alpach austriackich, gdzie mozna bylo dostrzec Alpy wloskie
            i szwajcarskie, tego sie nie da opisac to trzeba przezyc. A tak w ogole to nie
            da sie jednym slowem powiedziec, jakie miejsce w Polsce, czy na swiecie jest
            najpiekniejsze. Czlowiek jest najwiekszym zagrozeniem Matki Natury i cieszmy
            sie powietrzem, ktorym oddychamy, sloneczkiem ktore darzy nas swoimi
            promieniami, blekitnym niebem nad nami i wszystkim co zyje wokol nas.
      • Gość: Rafał Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.mpsa.pl / 10.2.0.* 17.08.02, 10:51
        Bylem za granica,wiele razy.
        I wiem jedno: "Cudze chwalicie,swego nie znacie"!
        Polska jest najpiekniejsz!!!!!!
        pzdr. i wspolczuje Victorio biednej wiedzy na temat ojczystego kraju...
      • Gość: melania Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 20:54
        A BYŁAŚ KIEDYŚ W POLSCE?!?!?!?
        JAK ŚMIESZ ZABIERAĆ GŁOS W TEJ DYSKUSJI! LEPIEJ MILCZ.
        • Gość: melania Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 21:00
          pisałam oczywiście do Victorii.
          Cała Polska jest piękna i już sama nie wiem co wybrać. Bieszczady, Kaszuby, czy
          Roztocze. Co wolicie.
    • miriam_73 Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 06.08.02, 17:19
      Warmia, szczególnie Olsztyn i okolice.
      • Gość: Les Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.wegorzewo.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 22:37
        Oczywiście Węgorzewo i okolice
        www.wegorzewo.pl/http://www.wegorzewo.prv.pl/
        www.mazury-wczasy.pl/
        to tu się odpoczywa
    • ruela Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 08.08.02, 18:16
      Bukówka(k/Lubawki) jest tam urokliwe gospodarstwo agroturystyczne z
      przesympatycznymi jego gospodarzami i przepięknym otoczeniem
      • Gość: miś Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 14:21
        Zamek w Książu i biust mojej żony.
        • Gość: Staszek Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.ae.krakow.pl 25.10.02, 19:52
          To ja sie tam wybieram (na to drugie). Można robić rezerwacje?
    • Gość: żabuś Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.zeto.opole.pl / 192.168.111.* 09.08.02, 14:43
      starówka - GDAŃSK
      morze - USTKA
      góry - BIESZCZADY
      zamki - OGRODZIENIEC
      pałace - KOZŁÓWKA
      jeziora - NIDZKIE

to sa rozne nieporownywalne miejsca~!!

• Gość: gosia Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 09.08.02, 18:28
      wrzosowiska na terenie poligonów poradzieckich w Bornem Sulinowie -
      zachodniopomorskie
    • emilah Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 10.08.02, 13:29
      ZAKOPANE I OKOLICE!!!
      • Gość: JAS Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.mia.bellsouth.net 13.09.02, 21:57
        RDZAWKA GORNA PIEKNA ZE HEJ!!!!!!!!!!!
    • Gość: tropiciel Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 22:25
      Bezwarunkowo Bieszczady.
      Polecam www.ooh.pl/u_warszawiakow
      • Gość: jacek z W-wy Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 23:10
        Najpiękniejsze miejsce to bez wątpienia Huta Warszawa na Bielanach. (bo już
        prawie nie dymi)
        -NO I CO????????????????
        a -również na serio ,to naprawdę zapraszam wszystkich do Warszawy -miasta które
        szalenie kocham.
        • Gość: jm Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: 212.14.24.* 12.08.02, 18:36
          Jedno z piękniejszych miejsc w Polsce Drawieński Park Narodowy- spływy rzeką
          Drawą od wsi Barnimie k/Drawna
          • Gość: Fred Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.wolsztyn.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 17:06
            Suwalszczyzna, Smolniki, jezioro Jaczno, jezioro Hańcza, Wodziłki.
            • Gość: Baka Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.rene.com.pl 14.08.02, 17:46
              Byłam w tym roku na objazdówce po Polsce ogółem 3000 km. Od morza do
              Zakopanego.Z powrotem na północ przez Bieszczady - Suwałki ,Tolkmicko do
              Gdańska.Najbardziej podobało mi sie Wołosate - wioseczka w Bieszczadach:
              całkowity koniec Polski.
        • Gość: return Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.trentn01.nj.comcast.net 17.08.02, 05:52
          Jacek to juz najwyzszy czas odkochac sie!
      • Gość: wero Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.net.pulawy.pl / 10.4.5.* 25.09.02, 18:23
        to co zostało opisane przez wszystkich zabierających głos jest prawdą. Ale
        najprawdziwszą prawdą jest to ,że najpiękniejsze miejsce jest w górach
        parchackich w okolicach puław. Miejsce to miejscowi nazywają "Zolosce".
        Zobaczcie przy okazji pobytu w puławach. Pytajcie o to miejsce mieszkańców
        włostowic
    • Gość: Ponika Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.08.02, 19:42
      Najpiękniejsze jest Naruszewo na Mazowszu,klimaty że hej!
      • Gość: Tomaszek Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 14:48
        oczywiscie mój ogródek w Wilanowie.
        no cóż, niewiele osób może go jednak zwiedzić.
        Zdrówka wszystkim
        • Gość: Stefan Jurek Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 18.08.02, 12:42
          Tak na serio, do niedawna były to Połoniny, zaraz potem Przełom
          Popradu.Krystaliczna woda,krystaliczne powietrze i idealna muzyka która zwie
          się pospolicie ciszą.
          • johana13 Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 23.08.02, 13:37
            Pojezierze drawskie
            oraz
            Dębki nad morzem-
            ,dlaczego nikt o nich nie pisze? Piękna plaża, bez tłumów,kameralne miasteczko-
            z jedną uliczką, przytulnymi knajpkami.Koncerty szantów i piosenki
            Kaszubskiej :)
            Znalazłam je przypadkowo, uciekając z okropnej Krynicy-nigdy więcej Krynicy !
        • Gość: KATAHDIN Re: do TOM........ IP: *.newark-05-10rs.nj.dial-access.att.net 11.10.02, 02:16
          Ale jestes dowcipny !!! Mysle ze nas zaprosisz !!!!!
          • Gość: Tomaszek Do KATAHDIN :o) IP: *.ipartners.pl 18.10.02, 10:26
            Hej KATAHDIN :o)

Jak można było się spodziewać wszyscy się nie zmieszczą, ale dla CIEBIE mogę
            zrobić wyjątek :o))) Jakoś się zmówimy, nie?

Zdrówka :o)
            Tomaszek
    • Gość: Arti Roztocze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 11:24
      Najpiękniejszym miejscem w Polsce jest Roztocze, a szczególnie okolice
      Krasnobrodu i Zwierzyńca. Zapraszam. Przekonajcie się sami.
    • janjelon Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 23.08.02, 20:58
      Czemu nikt nie wymienił Beskidów? Wiem są mocno zadeptane, ale jak dobrze
      poszukać to można znaleść. Na przykład moje ulubione miejsce: Dolina Danielki
      koło Ujsoł.Zobaczcie! Zapraszam
      janjelon.republika.pl/
    • Gość: kasia Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.waw.pdi.net 26.08.02, 14:10
      Znam takie miejsce. Znajduje się w Tatrach, a dokładnie w Tatrach Zachodnich...
      Nazywa się Starorobociański Wierch i jest najpiękniejszym szczytem, jaki
      kiedykolwiek widziałam w życiu!!!
    • dorotaem Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 27.08.02, 16:43
      A ja uważam, że najpiękniejsze miejsce w Polsce to... Bieszczady.Spędziłam tam
      udany tydzień. Klimat, atmosfera i widoki zachwyciły mnie tak, że najchętniej
      przeprowadziłabym sie w Bieszczady. Polecam wszystkim, którzy lubią dziką
      przyrodę i kochaja naturę.
      • Gość: pakuz Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 18:24
        w gorach najpiekniej jest w masywie snieznika i gorach bystrzyckich
        Miedzygorze to prawdziwa perelka architektoniczna
        Wspaniale polozone , w kazda starone mozna isc caly dzien nie spotykajac po
        drodze nikogo (jesli sie tylko zejdzie z glownych szlakow na Snieznik czy
        Igliczna) , no i te widoki na cala Kotline Klodzka - rewelacja
        Pewnie dlatego kupilem dzialke po drugiej stronie Kotliny w Rozance (gory
        bystrzyckie) - mam z niej piekna panorame Kotliny i Masywu Snieznika
        nad morzem: tylko Pogorzelica (gm.Rewal) malenka miejscowosc w pieknym starym
        sosnowym lesie - i w tym wszystkim moj dom letniskowy
        powiadam wam to najlepsze miejsca na swiecie
        pozdro-pakuz
    • Gość: brylant Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 19:14
      Krzeszów Kamiennogórski. Polecam!
      • Gość: WÓJEK Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.chello.pl 12.09.02, 11:07
        STASIOPOLE-dolina Bugu,nie ma piękniejszego miejsca na świecie.
    • Gość: math Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 23:56
      na Mazurach - jeziora NIDZKIE,TAJTY (nie TAŁTY) i TYRKŁO - najcudowniejsze
      zarcie w RYDZEWIE (w prywatnym domu w przerobionym grazu - polecam wszystkim
      zeglarzom) nad BOCZNYM, no i Zęza w SZTYNORCIE za klimat

Gory - Beskid Zywiecki w okolicach Rajczy i Milowki, wsie ISTEBNA I KONIAKOW w
      Beskidzie Slaskim, Wolosate i UStrzyki i cale Bieszczady - we wrzesniu,
      Szczeliniec Wlk. nocą (najlepiej w zimie) - kosmiczny widok, schronisko
      Samotnia w Karpatach

Miasteczka - na Slasku oczywiscie Zory, Pszczyna, Nikiszowiec w K-cach, Cieszyn
      na Dolnym Sl. - Klodzko, Nysa, Paczków - inne miasta - Olsztyn, Mikolajki we
      wrzesniu,

inne - zamki w Bedzinie i na szlaku orlich gniazd - cudo, cala Jura
    • Gość: kikka Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.chello.pl 01.09.02, 15:09
      Kazimierz - ale tylko poza sezonem, kiedy nie ma tych tłumów ludzi (po co oni
      się tam gniotą?). To moje "magiczne miejsce".
    • Gość: bocian Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.chello.pl 12.09.02, 11:02
      Gość portalu: Rafał napisał(a):

> Wybierzmy razem najpiekniejsze miejsce w Polsce! Ja stawiam na doline
      > Narwii... Cisza spokoj i cudowna zielen... Zapraszam do dyskusji
      > pozdrawiam
      • Gość: eLBe Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.*.*.* 12.09.02, 12:58
        Dużo piszecie o Tatrach. Rzeczywiście piękne i Starorobociański i widoki z
        Koziego, Krzyżnego i wielu innych miejsc. To są widoki, które można zobaczyć w
        każdych górach typu alpejskiego. W Tatrach polecam (wyjątkowe i niepowtarzalne)
        Smreczyński Staw i Wąwóz Kraków. Tego nie ma nigdzie!!!!!!!!!!!!
    • niunio-munio Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 14.09.02, 12:47
      Najpiekniejszym miejscem w Polsce jest miejscowosc Cimochowizna
      polozona nad jeziorem Wigry. Z pola namiotowego nalezacego do soltysa
      Cimochowizny ( ktory oferuje rowniez kwatery ), ktore znajduje sie
      nad samym brzegiem jez. Wigry na wprost widac klasztor Kamedulow,
      w ktorym przebywal Papiez. Do sklepu( ktory znajduje sie w Starym Folwarku )
      prowadz kladka nad bagiennym torfowiskiem. Jdac ta kladka przechodzimy rowniez
      nad innym jeziorem. Za polem namiotowym znajduje sie gora (pole ),z ktorego
      widac poludniowa cesc wschodnich Wigier. Widoki sa niezapomniane...
      Na miejscu sa kajaczkim,lodki,zrodelko z przebadana woda oligocenska oraz
      mnostwo przepieknych szlakow turystycznych. Blisko do miejscowosci Wigry,
      Suwalki,Sejny, nad najglebsze jezioro w Polsce Hancza (108,5m).
      W sezonie na polu byly cztery namioty. Kwatery 20-30zl doba.Obiad
      12zl.
    • krzwaj Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 16.09.02, 02:19
      kuźnica na helu,a dokładnie jej osiedle zwane syberią.(tylko ten pociąg)
    • Gość: Gosia Najnajnajnajnajnajnajnajnaj... IP: *.radom.pl 18.09.02, 15:17
      Tatry. Dla mnie tylko Tatry. Zawsze i wszędzie, o każdej porze dnia i nocy. W
      każdą pogodę. Piękne wschody i zachody słońca obserwowane ze szczytu albo spod
      niego, cudowne panoramy, szemrzące potoczki, cisza i spokój (nie licząc dol.
      Kościeliskiej, Chochołowskiej, Giewontu, Moka i schronisk - do godz. 18.00),
      niesamowity urok spania na podłodze, na karimatkach wśród padniętych, tak ja
      my, turystów, adrenalinka w bardziej niebezpiecznych miejscach i melancholia
      Tatr Zachodnich...Boże, można wymieniać bez końca. Cudo po prostu. Tylko Tatry.
      • dzwonnik Re: Najnajnajnajnajnajnajnajnaj... 19.09.02, 08:26
        Nie bede oryginalny, ale wlasnie Tatry sa dla mnie najlepsza odskocznia od
        codziennosci. Uwielbiam stapac po twardych skalach w swoich traperach, czuc
        wspanialy zapach mgly o poranku, spojrzec w dol z Kasprowego, Świnicy, czy
        Rysów..., pokonac Orla Perc oraz Mnicha! Doswiadczyc niezapomnianego spotkania
        z niedzwiedziem czy wygody spania na podlodze korytarza w schronisku. I po
        kilku dniach wedrowki wrocic do cieplego wygodnego domku... :-)
        • Gość: kluba1 Re: Najnajnajnajnajnajnajnajnaj... IP: *.we.client2.attbi.com 20.09.02, 19:34
          dzwonnik napisała:

> Nie bede oryginalny, ale wlasnie Tatry sa dla mnie najlepsza odskocznia od
          > codziennosci. Uwielbiam stapac po twardych skalach w swoich traperach, czuc
          > wspanialy zapach mgly o poranku, spojrzec w dol z Kasprowego, Świnicy, czy
          > Rysów..., pokonac Orla Perc oraz Mnicha! Doswiadczyc niezapomnianego
          spotkania
          > z niedzwiedziem czy wygody spania na podlodze korytarza w schronisku. I po
          > kilku dniach wedrowki wrocic do cieplego wygodnego domku... :-)
          Naprawde, sa jeszcze niedzwiedzie w Polsce ?
        • Gość: KATAHDIN Re: Najnajnajnajnajnajnajnajnaj... IP: *.newark-05-10rs.nj.dial-access.att.net 11.10.02, 01:42
          Haj, nie wiedzialam ze lubisz wedrowki gorskie! Jest taki watek "Najpiekniejsze
          trasy gorskie ..." - wpisz sie tam ! Myslalam ,ze ta forma wypoczynku juz
          powoli zanika i wszyscy wybieraja plaze !. Tez glosuje za Tatrami . Uwielbiam
          gory skaliste !!!!!!!
          • Gość: Gosia Re: Najnajnajnajnajnajnajnajnaj... IP: *.radom.pl 27.11.02, 11:23
            Gość portalu: KATAHDIN napisał:

> Haj, nie wiedzialam ze lubisz wedrowki gorskie! Jest taki
            watek "Najpiekniejsze
            >
            > trasy gorskie ..." - wpisz sie tam ! Myslalam ,ze ta forma wypoczynku juz
            > powoli zanika i wszyscy wybieraja plaze !. Tez glosuje za Tatrami .
            Uwielbiam
            > gory skaliste !!!!!!!

Zdziwiłbyś się, jak jeszcze wiele osób wybiera Tatry... :)
    • nianiaw Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 20.09.02, 11:23
      molo i klif w Gdyni-Orłowie
    • Gość: DJSaddam Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.esc-clermont.fr 21.09.02, 16:58
      hm... gdybym byl szowinista to powiedzialbym ze torunska starowka.
    • kismet Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! 21.09.02, 17:17
      Kocham wode,wiec najpierw Biebrza i Bialy Grad (polecam dla ornitologow i
      fotografow). Jeziora Tejsowo, Krawno i Krawienko na 'szlaku' Babieckiej Strugi
      (w prawo przed Babietami,na Krutyni). Z wiekszych jednostek do plywania warto
      obejrzec Jeziorak, ale z daleka od Siemian i innych 'Iław' no, chyba że
      Matyty... Z miejsc bardziej przyziemnych: wsie Lubelszczyzny, niedaleko granicy
      białoruskiej. Bardziej gornolotne miejsca to Potrojna w Beskidzie zwanym
      Malym. pozdrawiam i zycze powodzenia w dotarciu do swych ukochanych miejsc.
    • Gość: Maciek Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 23.09.02, 00:06
      Plock; cudownie polozony na wysokiej skarpie gorujacy nad krolowa polskich rzek.
      Rowniez podoba mi sie polozenie Wyszogrodu nad Wisla, tez na Mazowszu.
    • Gość: Jankes Re: Najpiekniejsze miejsce w Polsce! IP: *.oc.oc.cox.net 23.09.02, 01:47
      Suwalski Park krajobrazowy a w szczegolnosci Jezioro Jaczno o malachitowym
      kolorze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka