Dodaj do ulubionych

EXIMTOURS opinie

IP: *.lama.net.pl 28.06.05, 13:00
Witam mam do Was pytanie:
A wiec w tym roku wybieram sie na wakacje do Tunezji z biurem EXIMTOURS a
dokladnie do Sousse do hotelu Tour Khalef.
Chcialbym sie dowiedziec czy warto jechac z tego biura??
czy moze ktos byl w tym hotelu jak tak to prosze o opinie...
Czy warto wogule jechac do Sousse??

Prosze o opinie bardzo wazne
Obserwuj wątek
    • Gość: Gabi Re: EXIMTOURS opinie IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.05, 11:13
      Hejka
      dobrze trafiłeś:)
      Byliśmy z tym biurem dwa razy.Pierwszy raz w 2001 roku w Tunezji i teraz w
      czerwcu również w Tunezji.Niedawno wróciliśmy!!Polecam.Najpierw w Hammamet a w
      czerwcu w Port El Kantoui.Jednak w Sousse jest więcej atrakcji i myślę że
      będziesz zadowolony w 100%(wzięli nam sprzed nosa ostatnie miejsca w hotelu w
      Sousse i drogą eliminacji wybraliśmy hotel własnie w Port El Kantoui).Zawsze
      mozesz sobie zrobic własne wycieczki do portu (taksówką) lub pospacerować wokół
      fontanny przy miłej muzyczce(niedaleko portu).Eeech wspomnienia:)Co do samego
      biura to nie było żadnych problemów technicznych ani organizacyjnych.Cztery
      lata temu mieszkaliśmy w bungalowych kwaterach a teraz hotel ****
      gwiazdkowy.Hotel nie zasługiwał na tak wysoką kategoryzacje ale był w
      porządku.Zajefajny basen to jego atut!!Kwatery bungalowe w pełni zaspokajały
      nasze potrzeby.Oprócz tego dodam że trafiliśmy na miłe panie w biurze -
      obsłudze klienta w Poznaniu.Mogłabym opowiadać godzinami,ale brak czasu:)Życzę
      miłego wypoczynku, zaznaczam że to są moje doświadczenia i nie daje gwarancji
      na twoje przeżycia z tym biurem. Uważam że każdy powinien spróbować i
      opowiedzieć swoje relacje.Myślę że nie będziesz żałował.Jak wrócisz to czekam
      na relacje:)Aaa w Sousse jest też miasteczko wodne jak to Cię interesuje to
      możesz skorzystać z tego typu atrakcji.pa
    • Gość: bodzio Re: EXIMTOURS opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:52
      byliśmy w ubr właśnie z tym biurem w Tunezji.Zastrzeżeń nie wnosimy.Pełna
      zgodność z ofertą , może a naszym hotelu zbyt arabskie posiłki.Region spokojny
      i bezpieczny .Godna polecenia jest wycieczka 2 -dniowa aż do sachary autorstwa
      EXIM
      • Gość: Anka Re: EXIMTOURS opinie IP: 195.205.31.* 07.07.05, 13:39
        EXIMTOURS - Polecam. Byłam w Suesse z tym biurem i nie było żadnych problemów.
        Rezydent dostępny cały czas pod telefonem komórkowym (który odbierał!!!!).
        Dodatkowe wycieczki można wykupić u rezydenta lub w jakimś lokalnym biurze
        podróży. Oferty objazdówki po Tunezji nie różnią się niczym między sobą.
        Niestety nie można zmieniać trasy wycieczki. Do Tunisu można wybrać się samemu,
        pociągiem. Wychodzi całkiem tanio. - kupujesz bilet kolejowy obowiązuje w obie
        strony. Nie ma biletów kolejowych w jedną strone :-)
        Generalnie - polecam. I biuro podróży i Tunezję.
        • Gość: pawel Re: EXIMTOURS opinie IP: *.ntvk.com.pl 30.07.05, 11:09
          hmm co osoba to opinia ale mam cos do powiedzenia.
          bylismy w czworke w Hammamecie w Colisee Beach **+ z biurem Exim.
          i tak hotel brzydki Polakow Czechow Slowakow i innych ob.Europy sr-wschodniej
          kwateruja nie w budynku glownym tylko w przybudowkach.W pokojach syf
          przypominalo to akademiki na miasteczku AGH w Krakowie ok 5 lat
          temu.Klimatyzacje wlaczali centralnie w godzinach od 22 do 05 tak ze caly dzien
          w pokojach bylo jak w piecu.Oczywiscie po zrobieniu w recepcji karczemnej
          awantury mozna sie bylo przeniesc do pojkoju w bud.glownym.
          Jedzenie:mielismy HB czyli sniadanie i obiado kolacja tzn-sniadanie trzy
          kromeczki bagietki codziennie jajko i dzem male maslo i pomidory to wszystko
          plus herbata bez smaku.Obiadokolacja to samo codziennie ryz,kurczak porabany z
          buda,pomidory,cebula krojona jako salatka i zupa bez smaku.W calym tym
          balagnaie tylko plaza byla ladna chociaz brudna brak koszy na smieci tak ze
          wszyskie smieci na plazy zostawaly.Co do pokoi podobno codziennie sprzatali ale
          wygladalo to tak ze sprzataczka tylko ukladala brudna poscie na lozku i
          scierala podloge czasami,reczniki wymieniali sporadycznie czasem tylko
          dokladali.
          Co do wycieczek z biurem EXIM to bylismy w Tunisie na Saharze i na statku.
          Kosztowalo to w sumie 217 DT na osobe statek byl gratis :)),.
          I tak wszystko bardzo szybko CZAS TO PIENIADZ szczegolnie w Tunezji jazda jazda
          wyjscie z busa zdjecia i dalej najdluzsza przerwa w oazie gorskiej trwala 1h
          ZDECYDOWANIE ZA MALO.TAk ze zmeczenie zmeczenie i zmeczenie aczkowlwiek zdjecia
          mammy sliczne :)
          Reasumujac, naszym zdaniem nie warto jechac do Tunezji my zobaczylismy
          wrocilismy bardziej zmeczeni i juz na pewno wiecej nie pojedziemy
          gdyby ktos mial pytania to w miare mozliwosci odpisze moj adres
          pqrt@poczta.onet.pl
    • Gość: marcin Re: EXIMTOURS opinie IP: *.crowley.pl 12.07.05, 13:31
      bylem w tym roku z Eximem i nie bylo tak super. Obiecuja ze bez problemu mozna
      miec np. pokoj z widokiem na morze i ze jest to bezplatne. Na miejscu
      rezydentka oswiadcza ze trzeba placic i ze w Polsce nikt nie mogl nam tego
      obiecac (choc bylo napisane w uwagach na zamowieniu zez taki chcemy). Na
      miejscu zgodizlismy sie ze zaplacimy ale wtedy w hotelu oswiadczono ze pokoje z
      widokiem na morze sa tylko dla niemcow i francuzow. Rezydentka miala to gdzies.
      Poza tym przelozono miejsce wylotu i musielismy jechac 5 godzin autokarem na
      lotnisko zamiast umowionych 45 min. Exim nie poczul sie nawet do zakupienia dla
      nas obiadu. Rezydentka jak zwyke miala to gdzies.
      • Gość: mała Re: EXIMTOURS opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:02
        Byłam w tym roku w Tunezji, w Sousse. Moim zdaniem Exim spisał się na 5!jestem
        świadoma, ze nie wszyscy podzielaja moja opinie (np. kobiety, ktore zostały
        pozostawione w hotelu, bo na transfer na lotnisko spoznily sie ok 2 minut.).
        Ogolnie rzecz biorąc nie mam do Eximu żadnych zastrzezen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka