mika_forum 18.07.05, 15:24 Czy mozecie mi wskazac biuro, w którym podróżujący samotnie nie mieliby dopłat? Interesuje mnie wyjazd po sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nata Re: Single bez dopłat IP: *.net / 80.51.252.* 18.07.05, 16:44 wejdź na stonę www.astratour.com.pl/index, ich wycieczka do Włoch jest dla singli ale poszukaj na tej stronie czy dotyczy to innych wycieczek POZDRAWIAM ( ja też planyjęurlop dla siebie samej).:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: Single bez dopłat IP: *.net / 80.51.252.* 18.07.05, 16:47 to był zły adres patrz na www.matimpex.pl SORRY Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia579 Re: Single bez dopłat 18.07.05, 17:15 Ja byłam dwa razy z Itaką. Łączyli po dwie panie jadące samotnie w jednym pokoju dwuosobowym (nawet pasowałysmy wiekiem :) ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: Single bez dopłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:38 objazdówki Itaki, Rainbow i np. Tęczy są na tzw "dokwaterowanie". Z samolotowych - TUI i Nec od czasu do czasu po sezonie - idx do biura, znajda oferte na jedynki. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaz35 Re: Single bez dopłat 19.07.05, 10:16 Ja jadę we wrześniu do Bułgarii z biurem Atur z Poznania. Maja oferty typu SOLO - bez dopłat w niektórych hotelach, po sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staem Re: Single bez dopłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:15 Ale to wazne, dokad chcesz jechac i kiedy!Nic nie piszesz na ten temat.... Nie ma generalnie biura, ktore z zasady nie naliczalo doplat, bo to jest poprostu niemozliwe. Trzeba szukac i szukac... Co z tego, ze np. nie bedzie doplaty, skoro cena dwojki bedzie wysrubowana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekl4 Re: Single bez dopłat 19.07.05, 19:46 Tak,w ewyjazdy podobno jest tak opcja. Odpowiedz Link Zgłoś
alessa Re: Single bez dopłat 19.07.05, 20:54 Mogę Ci zaproponować wczasy narciarskie w niskich sezonach. Odpowiedz Link Zgłoś