Gość: kamil IP: *.server.ntli.net 04.12.05, 20:13 Czy ktos byl w polowie lutego w Tunezji - jakie warunki atmosferyczne tam panuje (glownie chodzi mi o temperature powierza/wody)- dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gapciams Re: TUNEZJA W LUTYM 05.12.05, 10:07 ja bylem w grudniu temperatura okolo 25 stopni wiec cieplo ale na kąpanie to za malo Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: TUNEZJA W LUTYM 05.12.05, 21:45 Tunezja w lutym to chyba nawet na zwiedzanie sie nie nadaje....ok....ja bylem 2 razy w marcu i to nie jest to o czym myslisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: TUNEZJA W LUTYM IP: *.smrw.lodz.pl 08.12.05, 12:51 byłam w Tunezji w lutym, pogoda taka jak u nas na wiosnę - 15 - 25 stopni, słońce, czasem chmury, w morzu się nie pokąpiesz ale jeśli zależy ci na zwiedzaniu to jest to idealna pora - ja zjeździłam większość Tunezji, pogoda była przyjemna, nie było upału, nie ma problemu jeśli chcesz chodzić z placekiem i zwiedzać. Jeśli jednach chesz poleniuchować na plaży to zaczekaj do kwietnia albo jedź do Egiptu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: TUNEZJA W LUTYM IP: *.compower.pl 13.12.05, 13:39 A ja kompletnie Tunezję odradzam.Byłam i ..porażka.... Odpowiedz Link Zgłoś