Gość: Marek IP: 80.68.236.* 29.06.06, 10:49 Witam, czy ktoś ma jakieś informacje o tym hotelu, a co wiecie o samej miejscowości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sumire Re: Hotel Marcan- Oludeniz IP: 213.17.128.* 29.06.06, 12:06 O hotelu nie wiem nic, acz mijałam go kilkakrotnie :) a Oludeniz jest maleńkie i pięknie położone. Żadnych wysokich hoteli, ruchliwych ulic, nic z tych rzeczy. Mnóstwo sympatycznych knajpek, bardzo dużo Anglików - zresztą parę kilometrów wyżej leży miejscowość zupełnie przez nich zdominowana i znacznie bardziej imprezowa, Hisaronu. Plaże niestety niezbyt przypominają te bałtyckie, ale lazur morza to wynagradza :) A - i uwaga na paralotniarzy lądujących na deptaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Hotel Marcan- Oludeniz IP: 80.68.236.* 30.06.06, 08:53 Dzięki. Rozumiem wobec tego że hotel ten położony jest w pobliżu plaży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumire Re: Hotel Marcan- Oludeniz IP: 213.17.128.* 30.06.06, 09:19 wiesz, samo Oludeniz jest tak maleńkie, że zewsząd można dojść do plaży w 5-10 minut, więz bez obaw :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Hotel Marcan- Oludeniz IP: 80.68.236.* 30.06.06, 09:57 Jeszcze raz dziękuję. Właśnie o coś takiego: małego niezbyt hałaśliwego mi chodziło i w dodatku - blisko wody :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Hotel Marcan- Oludeniz IP: *.ramtel.pl 14.07.06, 16:44 Z tym Oludeniz to roznie bo tam jest spora gora w poblizu plazy i kilkanascie (- dziesiat) hoteli jest na zboczu. I z tego co widzialam w zeszlym roku to jezdza tam busiki ktore zabieraja ludzi na plaze i z powrotem, bo taki spacer pod gore (stromo!) to malo zabawne... Odpowiedz Link Zgłoś