Gość: gemm IP: *.crash.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 21:18 czy przy przekraczaniu granicy potrzebny jest dowod osobisty? jesli jest sie osoba pelnoletnia... prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Dowod Osobisty??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 21:22 czy w całej europie wystarczy zamiast paszportu mieć tylko dowód? Odpowiedz Link Zgłoś
valdivia Re: Dowod Osobisty??? 05.07.06, 21:44 Ile razy jeszcze zobaczymy to pytanie??? Nastepnym razem zapraszam do przejzenia archiwum przez zadaniem pytania. TAK. Po prawie calej Europie podrozowac mozna z dowodem. Mozemy z nim wjezdzac do wszystkich krajow UE a takze Norwegii, Szwajcarii i Islandii. PdV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemm Re: Dowod Osobisty??? IP: *.crash.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 22:09 czyli... jak mam paszport to nie bede musiala pokazywac dowodu... bo nie wiem czy zdaza mi go wyrobic przed wyjazdem... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo07 Re: Dowod Osobisty??? IP: *.icpnet.pl 05.07.06, 22:30 albo paszport albo dowod... jeden dokument wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś