Dodaj do ulubionych

TRIADA TURCJA - kto był i jak wrażenia??

IP: *.bph.pl 24.08.06, 11:37
prosze o opinie na temat wyjazdu do Turcji (Alanya) z BP Triada w tym roku
Obserwuj wątek
    • amoniaaa triada... 24.08.06, 12:50
      już gdzieś był ten wątek więc proszę poszukać...
      Ja byłam zadowolona, nie mam żadnych ale do nic. Wszystko było na wysokim
      poziomie!!!
      • Gość: olaela Re: triada... IP: *.stk.vectranet.pl 24.08.06, 14:32
        była dokłądnie taki wątek. Tam napisałam i tu powtórzę, ze byłam zadowolona w
        100% z wczasów jakie spędziłąm z Triadą.BYłam nawet Pani w biurze osobiście
        podziękować bo to ona zaproponowałam na Marmaris i hotel.
        • Gość: Ola Re: triada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 20:11
          Wróciłam w poniedziałek z Icmeler (dzielnica Marmaris) z Triadą. Hotel był ****
          i był naprawdę dobry, jedzenie super ale to kwestia gustu (dużo warzyw,super
          sałatki, owoce, zupy, fryteczki,kasza, ryż, duszone mięsa, desery). W hotelu 3
          baseny i fitness. Pogoda fantastyczna - upały, które uwielbiam. Okolica
          niestety, średnio ładna, plaża ohydna - wąska i czarny żwir. Plaża dzika -
          skalista, ale warto tam iść, bo woda bardzo czysta w małych zatoczkach. Minus
          jak pas startowy za samolot, Triada lata tureckimi liniami, opóźnienia nawet 24
          h, na lotnisku koszmar wyczekiwania, awarie samolotów (na szczęście stwierdzone
          przed startem), zupełnie nieprofesjonalna obsługa - załoga ledwie duka po
          angielsku, o polskim nie wspominając. Jednym słowem, jeżeli ktoś lubi opcję all
          inclusive, spędzanie czasu nad hotelowym basenem z drinikiem w ręku i niezbyt
          częste opuszczanie terenu hotelu, to polecam. Tak właśnie spędziłam wakacje i
          nie mogę powiedzieć, że jestem niezadowolona. Oprócz straconego dnia przez
          opóźnienie. I jeszcze jedno, za opóźnienia można dostać od Triady wycieczkę.
          Niestety nie wiedziałam tego. Gdy podczas powrotu zapytałam o to rezydentkę nie
          była szczególnie miła...
          • nixon3 Re: triada... 24.08.06, 20:19
            Gratulacje. To możesz powiedzieć, że byłaś w Turcji. Widziałaś 3 baseny,
            fitness, "driniki" i hotelowe sałatki. Całe sedno Turcji.
            • Gość: Ola Re: triada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 21:05
              nixon3 każdy spędza czas jak lubi. Jeden lubi latać i oglądać ruiny lub inne
              zabytkowe kamole a inny leżeć. Nie pisałam o sednie Turcji, tylko o warunkach
              jakie proponuje Triada, więc oszczędź sobie kąśliwych uwag :P. Dla wielu osób,
              szczególnie z dziećmi, warunki lokalowe, wyżywienie są bardzo ważne. Czarter
              też ważny, bo od tego zależy, czy wrócisz szczęśliwie z wczasów i zasiądziesz
              przed kompem, żeby komuś robić uwagi!!!!
              • Gość: meg Re: triada... IP: *.sdl.vectranet.pl 24.08.06, 22:53
                BRAWO!!! piłka odbita i to z klasą!
                nie wiem dlaczego ludzie patrza tylko aby komus dowalić, lub na siłę wytknąc, że
                palnął babola?????przecież to forum słuzy zupełnie w innym celu.... i super, że
                tych drugich jest wiecej, bo inaczej człowiek niczego by sie nie dowiedział, a
                tylko wyszkolił jak łapać ludzi za słówka! pzdr
                • nixon3 Re: triada... 25.08.06, 11:23
                  Ok, niech każdy sobie spędza czas jak lubi, tylko śmieszne są trochę wypowiedzi
                  w stylu:
                  "Byłam w Turcji, poznałam ten piękny kraj, było super, mili ludzie, ciekawa
                  kultura, niesamowite miejsca, super atrakcje. Co robiłam? Aaa, dwa tygodnie
                  przeleżałam na leżaczku w hotelu, kąpałam się w basenie, próbowałam hotelowych
                  drinków, bawiłam się w dykotece hotelowej, owszem poznałam wielu Turków: prawie
                  całą obsługę hotelu ... Jak mi się podobała architektura w Turcji? Super,
                  terminal lotniczy wypasiony, a hotel przypominał antyczną budowlę ... Nic
                  więcej nie widziałem, bo w autokarze z lotniska spałam. Kuchnia turecka
                  przesmaczna, w hotelu było wszystko czego zapragnęłam, tylko trochę mi
                  brakowało polskiego jedzenia, głównie schabowych. Aha, no i super, że nasz
                  hotel leżał daleko od meczetów, bo znajoma mi opowiadała, że nie mogła już
                  wytrzymać tego zrzędzenia jakiegoś muezina, czy jakoś tak..."
                  :)
                  Pozdrawiam
                  • joa1001 Re: triada... 25.08.06, 15:17
                    Weź człowieku wyluzuj, ja tu takich wypowiedzi jak przytaczasz nie czytałam.
                    Zmyslasz, czepiasz się sam nie wiesz czego. Mnie śmieszy twoje czepialstwo,
                    frustrat jakiś czy co?
                    • nixon3 Re: triada... 25.08.06, 15:19
                      A właśnie że są i to sporo, wystarczy poszukać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka