Gość: eve1712 IP: *.bph.pl 24.08.06, 11:37 prosze o opinie na temat wyjazdu do Turcji (Alanya) z BP Triada w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoniaaa triada... 24.08.06, 12:50 już gdzieś był ten wątek więc proszę poszukać... Ja byłam zadowolona, nie mam żadnych ale do nic. Wszystko było na wysokim poziomie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaela Re: triada... IP: *.stk.vectranet.pl 24.08.06, 14:32 była dokłądnie taki wątek. Tam napisałam i tu powtórzę, ze byłam zadowolona w 100% z wczasów jakie spędziłąm z Triadą.BYłam nawet Pani w biurze osobiście podziękować bo to ona zaproponowałam na Marmaris i hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: triada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 20:11 Wróciłam w poniedziałek z Icmeler (dzielnica Marmaris) z Triadą. Hotel był **** i był naprawdę dobry, jedzenie super ale to kwestia gustu (dużo warzyw,super sałatki, owoce, zupy, fryteczki,kasza, ryż, duszone mięsa, desery). W hotelu 3 baseny i fitness. Pogoda fantastyczna - upały, które uwielbiam. Okolica niestety, średnio ładna, plaża ohydna - wąska i czarny żwir. Plaża dzika - skalista, ale warto tam iść, bo woda bardzo czysta w małych zatoczkach. Minus jak pas startowy za samolot, Triada lata tureckimi liniami, opóźnienia nawet 24 h, na lotnisku koszmar wyczekiwania, awarie samolotów (na szczęście stwierdzone przed startem), zupełnie nieprofesjonalna obsługa - załoga ledwie duka po angielsku, o polskim nie wspominając. Jednym słowem, jeżeli ktoś lubi opcję all inclusive, spędzanie czasu nad hotelowym basenem z drinikiem w ręku i niezbyt częste opuszczanie terenu hotelu, to polecam. Tak właśnie spędziłam wakacje i nie mogę powiedzieć, że jestem niezadowolona. Oprócz straconego dnia przez opóźnienie. I jeszcze jedno, za opóźnienia można dostać od Triady wycieczkę. Niestety nie wiedziałam tego. Gdy podczas powrotu zapytałam o to rezydentkę nie była szczególnie miła... Odpowiedz Link Zgłoś
nixon3 Re: triada... 24.08.06, 20:19 Gratulacje. To możesz powiedzieć, że byłaś w Turcji. Widziałaś 3 baseny, fitness, "driniki" i hotelowe sałatki. Całe sedno Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: triada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 21:05 nixon3 każdy spędza czas jak lubi. Jeden lubi latać i oglądać ruiny lub inne zabytkowe kamole a inny leżeć. Nie pisałam o sednie Turcji, tylko o warunkach jakie proponuje Triada, więc oszczędź sobie kąśliwych uwag :P. Dla wielu osób, szczególnie z dziećmi, warunki lokalowe, wyżywienie są bardzo ważne. Czarter też ważny, bo od tego zależy, czy wrócisz szczęśliwie z wczasów i zasiądziesz przed kompem, żeby komuś robić uwagi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: triada... IP: *.sdl.vectranet.pl 24.08.06, 22:53 BRAWO!!! piłka odbita i to z klasą! nie wiem dlaczego ludzie patrza tylko aby komus dowalić, lub na siłę wytknąc, że palnął babola?????przecież to forum słuzy zupełnie w innym celu.... i super, że tych drugich jest wiecej, bo inaczej człowiek niczego by sie nie dowiedział, a tylko wyszkolił jak łapać ludzi za słówka! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
nixon3 Re: triada... 25.08.06, 11:23 Ok, niech każdy sobie spędza czas jak lubi, tylko śmieszne są trochę wypowiedzi w stylu: "Byłam w Turcji, poznałam ten piękny kraj, było super, mili ludzie, ciekawa kultura, niesamowite miejsca, super atrakcje. Co robiłam? Aaa, dwa tygodnie przeleżałam na leżaczku w hotelu, kąpałam się w basenie, próbowałam hotelowych drinków, bawiłam się w dykotece hotelowej, owszem poznałam wielu Turków: prawie całą obsługę hotelu ... Jak mi się podobała architektura w Turcji? Super, terminal lotniczy wypasiony, a hotel przypominał antyczną budowlę ... Nic więcej nie widziałem, bo w autokarze z lotniska spałam. Kuchnia turecka przesmaczna, w hotelu było wszystko czego zapragnęłam, tylko trochę mi brakowało polskiego jedzenia, głównie schabowych. Aha, no i super, że nasz hotel leżał daleko od meczetów, bo znajoma mi opowiadała, że nie mogła już wytrzymać tego zrzędzenia jakiegoś muezina, czy jakoś tak..." :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joa1001 Re: triada... 25.08.06, 15:17 Weź człowieku wyluzuj, ja tu takich wypowiedzi jak przytaczasz nie czytałam. Zmyslasz, czepiasz się sam nie wiesz czego. Mnie śmieszy twoje czepialstwo, frustrat jakiś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
nixon3 Re: triada... 25.08.06, 15:19 A właśnie że są i to sporo, wystarczy poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś