Dodaj do ulubionych

IRAN z Logos Travel Śliwki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 19:14
Ktoś był? Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: IRAN z Logos Travel Śliwki IP: 194.42.116.* 10.04.07, 13:47
      Nie polecam usług pana Śliwki. Standard będzie na pewno niższy niż obiecany.
      • danutka661 Re: IRAN z Logos Travel Śliwki 10.04.07, 13:56
        cześć Krysie,wiem od Marysi że wybieracie się tam raze.Szczerze mówiąc
        zdziwiłam się że wybrałyście Śliwkę-jakoś nie ma najlepszych opinii.Pozdrawiam
        • Gość: Krysia Re: IRAN z Logos Travel Śliwki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 19:38
          Danutka, Śliwka ma najlepszy program na Iran, bez porównania np. z Logostourem,
          chociaż odpowiednio droższy.Podobno pilotka jest miłośniczką Persji, więc mam
          nadzieję, że to nadrobi ewentualne inne niedostatki, chociaż mam nadzieję, ze
          bedzie super. Jak dotąd zawsze miałam szczęście.
          Pozdrawiam.
          • danutka661 Re: IRAN z Logos Travel Śliwki 12.04.07, 20:47
            Krysia czekam na wrażenia,bo ja jakoś nie wiem dlaczego ale nie mam do niego
            przekonania.
            • Gość: Aneta i Marek Re: IRAN z Logos Travel Śliwki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 12:22
              Byliśmy z tym biurem w Indochinach - porazka P.Sliwka ma ciekawa ofertę tylko w
              katalogu na miejscu jest coś zupęłnie innego wiemy to równiez z opinii inych
              uczestników. jednym słowem powaznie się zastanów
              • Gość: Krysia Re: IRAN z Logos Travel Śliwki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 19:29
                Niestety (a raczej na szczęście, bo bardzo sie cieszę), wyjeżdżam już za 5
                dni... Mam nadzieję, że będzie fajnie i bardzo sie na to nastawiam. Liczę, że
                program zrealizujemy, bo jest naprawdę super. W kazdym razie kartę frankfurcką
                znam, a i pozew potrafię napisać - to tak na wszelki wypadek...
                Z reguły jeżdżę z Logostourem, choć o CT Polnad i Rainbow też złego słowa nie
                powiem (z tym, że nie należę do "czepialskich" i stawiam na przeżycia, a nie na
                hotelowe gwiazdki). Napiszę po powrocie jak było.
      • Gość: waltereucken Re: IRAN z Logos Travel Śliwki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 21:12
        Skąd to zdanie????
        Proszę o szczegóły.
    • Gość: Krysia WARTO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 18:37
      No więc wróciłam. Było REWELACYJNIE! Cóż za wspaniały kraj i cudowni ludzie.
      Znajomi wokół dziwili się, że nie boję się tam jechać, a i po powrocie
      zapytywali o bezpieczeństwo. Otóż wszyscy czuliśmy się nie tylko bardzo
      bezpiecznie, ale wręcz jako pożądani, z uśmiechem i pozdrowieniem witani goście.
      Jeszcze nie spotkałam tak sympatycznych ludzi, choć odwiedziłam już dobrze
      ponad trzydzieści krajów. Ten kraj jest naprawdę godny poznania.
      Program był bardzo dobrze przymyślany i w całości (a nawet z naddatkiem)
      zrealizowany. Organizacyjnie bez zarzutu. Pilotka Ewa - pasjonatka, niezwykle
      kompetentna, życzliwa i o dużej wiedzy i kulturze osobistej. Z czystym
      sumieniem POLECAM!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka