Gość: Krysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 19:14 Ktoś był? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kama Re: IRAN z Logos Travel Śliwki IP: 194.42.116.* 10.04.07, 13:47 Nie polecam usług pana Śliwki. Standard będzie na pewno niższy niż obiecany. Odpowiedz Link Zgłoś
danutka661 Re: IRAN z Logos Travel Śliwki 10.04.07, 13:56 cześć Krysie,wiem od Marysi że wybieracie się tam raze.Szczerze mówiąc zdziwiłam się że wybrałyście Śliwkę-jakoś nie ma najlepszych opinii.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: IRAN z Logos Travel Śliwki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 19:38 Danutka, Śliwka ma najlepszy program na Iran, bez porównania np. z Logostourem, chociaż odpowiednio droższy.Podobno pilotka jest miłośniczką Persji, więc mam nadzieję, że to nadrobi ewentualne inne niedostatki, chociaż mam nadzieję, ze bedzie super. Jak dotąd zawsze miałam szczęście. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
danutka661 Re: IRAN z Logos Travel Śliwki 12.04.07, 20:47 Krysia czekam na wrażenia,bo ja jakoś nie wiem dlaczego ale nie mam do niego przekonania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta i Marek Re: IRAN z Logos Travel Śliwki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 12:22 Byliśmy z tym biurem w Indochinach - porazka P.Sliwka ma ciekawa ofertę tylko w katalogu na miejscu jest coś zupęłnie innego wiemy to równiez z opinii inych uczestników. jednym słowem powaznie się zastanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: IRAN z Logos Travel Śliwki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 19:29 Niestety (a raczej na szczęście, bo bardzo sie cieszę), wyjeżdżam już za 5 dni... Mam nadzieję, że będzie fajnie i bardzo sie na to nastawiam. Liczę, że program zrealizujemy, bo jest naprawdę super. W kazdym razie kartę frankfurcką znam, a i pozew potrafię napisać - to tak na wszelki wypadek... Z reguły jeżdżę z Logostourem, choć o CT Polnad i Rainbow też złego słowa nie powiem (z tym, że nie należę do "czepialskich" i stawiam na przeżycia, a nie na hotelowe gwiazdki). Napiszę po powrocie jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waltereucken Re: IRAN z Logos Travel Śliwki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 21:12 Skąd to zdanie???? Proszę o szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia WARTO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 18:37 No więc wróciłam. Było REWELACYJNIE! Cóż za wspaniały kraj i cudowni ludzie. Znajomi wokół dziwili się, że nie boję się tam jechać, a i po powrocie zapytywali o bezpieczeństwo. Otóż wszyscy czuliśmy się nie tylko bardzo bezpiecznie, ale wręcz jako pożądani, z uśmiechem i pozdrowieniem witani goście. Jeszcze nie spotkałam tak sympatycznych ludzi, choć odwiedziłam już dobrze ponad trzydzieści krajów. Ten kraj jest naprawdę godny poznania. Program był bardzo dobrze przymyślany i w całości (a nawet z naddatkiem) zrealizowany. Organizacyjnie bez zarzutu. Pilotka Ewa - pasjonatka, niezwykle kompetentna, życzliwa i o dużej wiedzy i kulturze osobistej. Z czystym sumieniem POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś